ülen birde metehan gibi bi toprağımız var adamın hiç umrunda değil beaa
nerdesin looooo
bak bi galii!!!
ülen birde metehan gibi bi toprağımız var adamın hiç umrunda değil beaa
nerdesin looooo
bak bi galii!!!
Senle aynı tarihte aynı tarihlerde bende Balıkesir festivaline katılmak üzere yola çıkıyor olacağım oradanda ya Erdekte yada Gemlik Kumlada 4-5 takılmayı düşünüyorum oradanda Sakarya Festivaline geçesim var muhetemelen görüşemeyeceğiz yani Kütahyadan geçerken neyse nasip dönüşün ne zaman belki dönüşte görüşürüz bu arada Kütahyadan Gediz üzerinden gideceksen Gelinkayası mevkiini geçtikten sonra yol yapım çalışması var dikkatli ol tekerin düz basssın kazasız belasız inş.git gel
---------- Post added at 22:44 ---------- Previous post was at 22:42 ----------
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Çivril'e Beklerim
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
ne demek canın ciğer istesin zaten çivril karahallı arası 17 km nedirki bu arada az kokoreç yemedim çivrilden eskiden tatile karahallıya giderdik banka işler olurdu çivril yakın diye oraya giderdik ee kokoreç yemedende olmaz demi..
yaa bu arada çivrile bağlı şenköy diye biköy varmış sen orayı biliyonmu orda benim asker arkadaşım vardı ona 20 tl borcyum var onu vereyim ayıp oldu beaa
görüşürüz gelince üstad..
Hayırlı yolculuklar önder abey git gelde bi ara yol yapalım seninle Bi kısmet olmadı..
*İyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
*Ön sezilerini dikkate almayı öğren.Bir gün hayatını kurtarabilir.
Ya arkadaşlar ben bu gece çıkıyorum yola bişey unuttummu acaba bi hatırlatıverin bi zahmet.. :s
Sana tavsiyem Balıkesir Uşak yolunu kullanacaksan çok sürat yapma yol çok güzel yağ gibi ama yolda virajlar var ufakta olsa fazla hız yapma tekerin düz bassın.
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
Yasewi yarın müsaitsen geleyim yanına..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)