kesinlikle 250lik al. daha yeniyim parçalıycam dersen st kanuni 250lik yok sürücem diyorsan da ninja güzel. illa ss mi olacak?
kesinlikle 250lik al. daha yeniyim parçalıycam dersen st kanuni 250lik yok sürücem diyorsan da ninja güzel. illa ss mi olacak?
600rr gibi duruyor
Birde yakından bak
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Cbr 250 al yardıra yardıra gider gibi yap yat üstüne vizoru aç kapa sorana 600 luk 220 den sonra korkuyor de vs vs
www.erkakurye.com
önce kilo ver ibram. 17 yaşında 100 kilo olmuşsun sanayilerde motor peşinde koşuyorsun. dost acı söyler. yoksa yakında liposakşın neyin yaptırmak zorunda kalma.
Kardeş sana sadece uza diyorum . Ben araba sürmeye mercedes e200 93 balina kasa arabayla başladım sen neyin derdindesin.Sinan hariç tüm arkadaşlara teşekkürler bugün babamla yamaha bayii den yzf r125 aldık öğlenden akşama kadar 100 km yaptım . sanayide ustaya açık egzosda takdırdım motor gerçekden mükemmel yol tutuşu sesi fln tam bnm istediğim gibi hepinize teşekkürler !
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:07 ----------
boydan kurtarıyorum kardeşim boy uzun olunca göbek möbek belli olmuyor :D
125-150 tecrüben olduğuna göre. Vitesli herhangi bi motosikletle alıştırma yaptıktan sonra 250 'lik motosiklet uygundur gibime geliyor.
Çünkü YZF125 de AEA'nın da dediği gibi sadece görüntü var.. CBR125 desen ilk aldığın zaman aman abi uçak bu ya filan diye düşünürsün ama bi kaç ay sonra bu ne ya gitmiyo bu diye düşünürsün.
CBR250, Ninja250, GTR250 filan.. 250'lik gider sana herhalde.
Tabii ki FULL KORUMA olarak.
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)