mrb 1 yıllık 150cc scooter tecrübem var yaklaşık 10 aydır cbr 125 kullanıyorum cbr 125 'i satıp üzerine 10000 tl ekleyip 2005 veya 2006 600rr almayı düşünüyorum. bana göre zamanı geldi sizce doğrumu düşünüyorum ve seçimim doğrumu.? teşekkürler
mrb 1 yıllık 150cc scooter tecrübem var yaklaşık 10 aydır cbr 125 kullanıyorum cbr 125 'i satıp üzerine 10000 tl ekleyip 2005 veya 2006 600rr almayı düşünüyorum. bana göre zamanı geldi sizce doğrumu düşünüyorum ve seçimim doğrumu.? teşekkürler
2005 veya 2006 rr alacgına cbr 250r sıfır düşünebilirsin.
Temizini bulmak çok zor şimdiden kolay gelsin sana.
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
Olabilir, ama temiz 600RR bulman kolay olmayabilir.
13 Beygirkik cbr ile 130 beygirlik 600RR bir değildir dostum hiç olmassa 60,70 beygirlik naked al olmadı sıfır Ninja 250 al 600 Lük biraz aşar gibime geldi
Sado
22 aylık bir tecrübe söz konusu beyler... artık hayabusanın zamanı gelmiş biraz fazla yakar ama olsun hayabusa iyidir bidaha değiştirmezsin
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
2005 600rr a kavuştum en azından 5 gündür de yaşıyorum
hiç 130 beygirli 600rr görmedim 117beygirdir 600rr bende ybr125ten sonra R6ya geçtim tek zorlandığım nokta dönüşler ve öne doğru eğilip kullanımı olduğu için raciglerin bilek ağrısı yapar zamanla geçer bu arada R6 132 beygirdir saygılar
Arkadaşım bizde biliyoruz 130 beygir (PS) olmadığını lafın gelişi kullandık biz o cümleyi
Nickin Hayabusa ama anlayışın Hayabusa kadar güçlü değil
ZX-6R DA 134 PS [COLOR="Silver"]
Sado
En güzelini yapmışsın hayırlı olsun
www.erkakurye.com
Ben bile ybr125 alıp kaç bin km yapsamda 600CC ye geçsem yada ara motor olarak ne kullansam diye hala düşünüyorum ilk motorumu almamış olmama rağmen.... İnsanlara küçük CC motorlardaki tork güç azlığı bir güven veriyor tabiki cok uysal ben bunu idare ediyosam daha büyüğünüde idare ederim der gibicesine... ama köpekle aslan malesef aynı uysallığa aynı komutları dinleme kabiliyeti yok... sizi bir köpek ısırır dur dersin vurursun bırakır... ama a slan ısırdıysa durda desen vurda desen o bacak yerinden kopmuştur zaten... 600 CC den önce bir ara motor mutlaka olmalı..
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
sanki yüz tane seçenek var da yüksek tork isteyen güç isteyen bana ne bana ne ben 600cc kullanıcam diyor :D
ha 125cc ha 250 . o azıcık farkı yaşamak için kaç bin lira zarar yapmayı göze alacak ekonomisi olan zaten 600cc ye geçmeden 250 yi de tadar.
400cc falan olsa neyse ama maalesef. her 600cc ye geçmek isteyenle dalga geçmeyin :D çünkü pek bi seçenek yok racing tarzında.
Yavuz Sultan Selim Han
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)