ARKADAŞLAR MOTOR ALICAM ENDUROMU YOKSA SUPER SPORTMU ALIYIMMM ???
ARKADAŞLAR MOTOR ALICAM ENDUROMU YOKSA SUPER SPORTMU ALIYIMMM ???
ihtiyacınızı ve motor kullanma alışkanlığınızı yazmış olsaydınız daha iyi olurdu
daha önce motor sürdüm ama şimdi ikilemde kaldım ben şehirlere felan gitmek istiyorum herkes enduro diyo ama benim aklım super sportta
kesinlikle enduro...rahat enilen cbr 250 bile yoruyo beni yarım saatte...
Bunların 150 cc olanlarından yokmu
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
enduro
+rahat
+parça ucuz
+lastik ucuz
+bakım ucuz
+yakıt ucuz nispeten
+bozuk/toprak/arazi yollarına için rahat girersin.
Gezmek istiyosan enduro başka çaresi yok. Bi söz var bir gün herkes endurocu olucak diye bence çok doğru bir söz ss motorlarla yol adamı çok yorar şöyle diyim 250km yap motora tövbe edersin tamam hızlı gidiyor ama sadece o hızlı gitmesi başka bir artısı yok çanta takamazsın, yanında birşey taşıyamazsın, uzun yol yapmazsın, yakıtı çok fazla,bakımı fazla, şehir içinde gezemezsin, trafikte fan açar hararet yapar,oturuş pozisyonu rahatsız artçın rahatsız vs vs... param olsa enduronun yanına ss alırım ama sadece pist için bizim yollarımız için uygun olduğunu düşünmüyorum ki abimde 1000rr var yakından biliyorum adam bi izmit-istanbul yapıyor gidip gelince pestili çıkıyor taş çatlasın git gel 220-230 km bide yakıtı var tabi bunun
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
yakıt için ss de güzel yakıo :D enduroda :D
bana göre dersen enduro honda xl200 sağlam diyorlar bi bak hem nispetende fazla yakmayan bi motor
sanki supersport gelip geçen bi heves gibi geliyor bana bendede şuan süpersport sevgisi var fakat biraz kullansan geçermiş gibi geliyor
Çıplak bi motorda alabilirsiniz bence enduro ile ss arası...
Endurolar CC'lerine nispeten az yakarlar.Uzun yollar için tasarlandıklarından benzin sarfiyatı ve menzil endurolarda önemli bir detay.
Sorunun cevabına gelecek olursak; ben enduro derim.SS bana göre şehir motoru değil, pist motoru ya da haftasonu otobanda yahut çevre yolunda binilecek bir motosiklet türü.Enduro ise her türlü yola gelir.
ANGARAJ
600 rr kullanıyorum günde 500 km yaptığımda oldu. evet yorucu ama enduro düşünmüyorum açıkçası. ama hiperaktif biriyim belki onun etkisi vardır
Salatami yesem kuzumu cevirtsem gibi bir sey olmus bu. İkisininde tadina bir bak sen. Hangisi hem karnini doyuruyor hemde agiz tadina uyuyor ise onu al derim;)
Bence, SuperEnduroSport...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------
bu arada enduro yaşlı işi ya! 40'ından sonra binilecek motosiklet.
genç olan, genç hisseden ya nakedbike kullanır ya da supersport.
Buda güzel ama boş ver
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
150 cc lik enduro yok ama 125 cc lik var. bakınız. derbi terra 125
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
Enduro, Supersport'u döver
ANGARAJ
YAKALAYA BİLİRSE DÖVER BENCE SS MOTORM GÜZEL OLNCA BEL AGRIMI HSETMİYORUM35 YAŞIMA KADAR SS SNRALARI BELKİ ENDURO BELKİ CHOPPER
200 cc mi ) 1200 cc :D yanlıslıkla yazdın herhalde :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)