Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Kör Bahtım Kara Talihim

REKLAM ALANI
    Gökbörü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bugün son yaşadığım olay beni bu kadar isyan ettirdi. Sizle paylaşayım ki rahatlıyım.

Tam olarak 4 ay önce yeni bir motosiklet almaya karar verdim ama yeteri kadar param yoktu, üstelik asgari ücretle ağır şartlarda çalışmak zorunda kalan birisiyim(Özel Sektörün Azizliği) bir ay sonrasına paramın bir kısmını hazırlayıp bir arkadaşımıda ikna ederek onun aracıyla haftasonu oturduğum yerden tam olarak 87 km uzakta olan yetkili satış mağzasına gittim.

Mağzaya girdim ve hayallerini kurduğum 2 aydır almaya çalıştığım motosikleti incelemeye başladım motosikleti kamyonetten indirirken düşürmüşler ve grenajlarda çizikler vardı. Bendeki şanssızlık aynı renkten başka yoktu. Sonra diğer rengini incelemeye başladım hayallerimdeki gibi olmasa duruşu falan hoşuma gitmişti. "Biraz düşünüp sonra gelirim" diyerek arkadaşla beraber mağzadan çıktık. Dolaştık oturduk falan 1 saat sonraya geri geldik. Motosikleti alamaya karar vermiştim. Neyse fiyat meselesini konuştuk anlaştık. Adam demez mi "Ben bu motosikleti sana vermem ÖTV ve KDV sini yatırmam lazım fatura falan kesemem. Hafta içi gel öyle al motosikleti " (lan madem veremiyon, uzaktan geldiğimi biliyon ne diye motosikleti satmak için dokuz takla atıyon !!!).

Neyse o gün elimiz boş geriye döndük... 174 km yolu boşuna gittik. Gelir gelmez hemen başka bir bayii aramya koyuldum derken 75 km uzakta başka bir bayii buldum. Tam motosikleti almaya gideceğim. Bir gün önceden başka bir arkadaşın paraya ihtiyacı varmış. Verdim ihtiyacını giderdi ve temmuz ayında sana geri ödeyeceğim dedi. Bu şekilde motosikletimin hayalleri 2 ay daha ertelenmiş oldu.

Gelelim 1 ay öncesine motosiklet alacak parayı herşeyi hazırladım. Bayiyi aradım, bayinin sahibi abi "Bizim elimizde yok sipariş ettik gelecek" dedi. Eyvallah abi dedik yolladık kaporasını 1 aydır geldi gelecek bekliyorum. Arıyorum gümrükte takılmış, arıyorum dağıtımda bu haftasonu gelir derken aradan 1ay geçti.

Beklediğim gün geldi ve bayideki abi "Senin motosiklet geldi akşama kurdururuz yarın gelir alırsın" dedi. Artık motosikletimin gelmiş olmasının rahatlığında haftasonunu bekliyorum. Hafta içi gideceğim ama işyerinde çalışıtğım servisteki herkes izin aldığı için yalnız ben kaldım ve bende izin alamıyorum çünkü.

- Bu arada 1 hafta sonrada Milas - İzmir arası yol yapıcam bu motosikletle. -

Bayinin sahibi olan abi aradı (Sağolsun çok yardımcı oldu bana her konuda) sen bana belli bir miktar para yolla ben ÖTV ve KDV sini hallederim dedi. Tamam abi dedik ve hemen sonrada şu beni bezdiren cümleyi söyledi. "Hafta içi gelmen lazım Kampanya dolayısıyla Firmanın sisteminden kartı çekmemiz gerekiyor."

Şuan çok berbat isyanlardayım. 1 temmuzda İzmire gidicem motosikletle ama ortada motosiklet yok ve 2 hafta daha izin alma şansım yok. 2 hafta daha tüm herşeyi ertelemiş oluyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    frantisec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    şu aceleciliğiniz yokmu ? sizi yakan gene kendinizsiniz bence.sabırlı olmak gerek,bu işlerde.herşeyinizi tamamlayıp bir kerede bu işleri halletmek gerek..beklesen sen karlı cıkardın bu işten.ruhsal sıkıntısıda var bu işin.o daha kötü.

serseric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    abicim anladıgım kadarıyla sen iş dolayısıyla gidemiyorsun onlardahaftaiçi gelicen diyolar şöyle bi yeğenin dayın amcanın çocugu falan yokmu göndersen halletse gelse veya çok güvendiğin bir arkadaşın sende haftasonu gidip motoru alırsın??
    Akıl Adama Sermaye...

Remember remember the fifth of november

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    gökbörü senin şu motor alma işin yaş. Yav kaç aydır alamadın şu motoru. Apache alacaktın galiba. Bende olsam isyan ederdim. Hatta apache almaktan vaz geçer, gider bi başka motor alırdım. Her konuda haklısın.vazgeç şu apache almak sevdandan git başka bişey al.

Alıntı serseric adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abicim anladıgım kadarıyla sen iş dolayısıyla gidemiyorsun onlardahaftaiçi gelicen diyolar şöyle bi yeğenin dayın amcanın çocugu falan yokmu göndersen halletse gelse veya çok güvendiğin bir arkadaşın sende haftasonu gidip motoru alırsın??
    Keşke bu işi becerebilecek birisi olsa.

Kardeşim daha küçük, babama desem zaten beceremez. Bilmiyorum bulunur heralde bir hal caresi...

Bana problem değil 1 saat erken çıksam mesaiden 75 km yolu giderim işlemleri halleder gelirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:29 ----------

Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gökbörü senin şu motor alma işin yaş. Yav kaç aydır alamadın şu motoru. Apache alacaktın galiba. Bende olsam isyan ederdim. Hatta apache almaktan vaz geçer, gider bi başka motor alırdım. Her konuda haklısın.vazgeç şu apache almak sevdandan git başka bişey al.
    İnadım inat bu hafta bu iş biticek Profildeki motosiklet kısmını Apache olarak değiştirdiysem öyle kalacak abi... Tükürdüğümü yalamıcam

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    tamam o zaman hayırlı olsun. 1 aya kadar alamazsan benim 96 model yavruyu satayım sana. Yeni bakıma sokcam. Lastikleri yeni değiştirdim. Yoksa satmasammı yav? Sen alırsan sana satcam. Almıyosan kimseye satmıyorum. Tamam?
    Gökbörü bunu beğendi.

marefb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1299 Panigale
    Araba almaya giderken hiç acele etmiyorum heyecanlanmıyorum,fakat motosiklet almaya giderken acayip oluyorum heyecanlanıyorum ve çok aceleci oluyorum.Şuan olduğum gibi mesela içim içimi yiyor ya bir yerden para bekliyorum geldiği an cbr 250 alıcam.Arkadaş ne kötü durum ya motosikleti beklemek seni iyi anlıyorum yani.
    Gökbörü bunu beğendi.

ysn17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motoranTorro 100 - Mtr 125
    Ben olsam kimseye güvenmem sabırla beklerim o günü.
    Geç olsun fakat problem olmasın.
    Gün doğmadan neler doğar..
    Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...

İnat Ettim Aldım...

Birkaç resim...

safakk ve zongoku bunu beğendiler.

anaconda84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    kardeşim hayırlı uğurlu olsun. güle güle kazasız belasız kullan.darısı benim başıma inşallah
    Gökbörü bunu beğendi.
    TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    hayırlı uğurlu olsun
    Gökbörü bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    tvs apache rtr150 gri (2011)
    Hayirli ugurlu olsun. Kazasiz belasiz nice kmler de kullan ins.
    Gökbörü bunu beğendi.

Teşekkürler hepinize )

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ya kardeşim almayın şu motorun sarısından canım çekiyor ağzımın suyu akıyor

maşallah hayırlı olsun allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin
    Gökbörü bunu beğendi.
    kymco agility 50 5700km >> honda cbx 250 2100km >> honda cb 125 ..?
    Demirden korksak motora binmezdik..

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Motordan memnunmusun bende bu modeli alamyı düşnüyorumda ?

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı beko12345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motordan memnunmusun bende bu modeli alamyı düşnüyorumda ?
    daha dur,bugün aldı daha. Pat diye memnun olunurmu? Bi binsin bikaç ay. Ama genelde kullanıcıları memnun. Ufak bi titreşimi var okadar. Yakıt az. Öyle çinliler gibi cart curt arıza vermey

Bugün 161 km kullandım gayet iyiydi. Toprak yol, Sıcak asfalt her türlü yolda sürdüm iyiydi. Yalnız "sol elim baya bi yorulmuş "

Teslim almadan önce zincire biraz ekleme yaptırdım. Rodaj süresince şeytan soldan yaklaşıp "BAS olum" dese bile fazla basamıcam.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------

Adem abi yakında rahatsız ederim seni )

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    tamam. Et. Gündüzleri evdeyim ama hep uyuyom öğleden sonra gelirsen kalkmak için bol çaba sarfederim seni örene kadar uğurlayabilirim dönüşte ama yolda geçersem seni kızmaca,küsmece yok ona göre
    Gökbörü bunu beğendi.

Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam. Et. Gündüzleri evdeyim ama hep uyuyom öğleden sonra gelirsen kalkmak için bol çaba sarfederim seni örene kadar uğurlayabilirim dönüşte ama yolda geçersem seni kızmaca,küsmece yok ona göre
    Bugün sen Rodaj bitince ben geçerim :D no problem :D

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    tamam denemesi bedava. Gel sen bi hele. Motoru rodajda yorma. Sakin kullan. İlk 500 de yağ değiştir. Benden tavsiye

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)