süper sport motor almak isdiyorum
Reklamlar
-
21 Haziran 2012, 22:16
almak isdiyorum ama hesaplı bişey dusunuyorum bakdıgım motorları şunlar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...90267874/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...90592374/detay
buna içim daha fazla ısındı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...62396794/detay
süper sport isdedigim var bütçe kısıtlı ne yapmayalıyım başka markadan daha ucuza bulma şansım varmı bi yardımcı olursanız eski model motor elimde patlarmı bide şimdiden tşk ler
Reklamlar
-
21 Haziran 2012, 22:22
Bütçe kısıtlıysa hiç aklından bile geçirme. Bu tip eski makinalar, ancak zevk için toplanır ve binilir. Onun içinde maddi sıkıntı olmaması gerekmektedir. 1992-95 model motor almayı geçtim, o yaşta araba bile alınmaz. O fiyat aralığında hyosung gt250r veya üstüne biraz daha koyarak honda cbr250r gibi modelleri tercih edebilir, gayet huzurlu ve mutlu bir şekilde kullanabilirsin motorunu.
Dediklerimden tatmin olmadıysan, aşağıdaki linki okuyabilirsin.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...l-cikardi.html
Önce emniyet, sonra hareket...
-
21 Haziran 2012, 22:28
Motosiklet Eğitmeni
Kardes,
link koydugun 3 motorda supersport degil.
Bence derin bir nefes alip,ne almak istedigini iyice bir dusun.
-
21 Haziran 2012, 22:28
ben 250 kesmiyor en az 600 olsun isdiyorum bu yonde bi tavsiye versen
-
21 Haziran 2012, 22:39
atakan1985 adlı üyeden alıntı
O bütçeyle zor. 10.000 TL civarlarına bütçeni denk getirebilirsen, ikinciel Hyosung GT650R bakabilirsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:37 ----------
http://www.sahibinden.com/motosiklet...ewType=Gallery
-
21 Haziran 2012, 22:47
sport yapan başka marka var mı ucuza bulabilecegim bunuda merak ediyorum
-
21 Haziran 2012, 22:57
benzin olmuş 4.24 şuan senin baktığın makinalar benzini içici makinalar..cc si düşük olup yüksek model bakabilirsin.Ninja 250 Cbr 250 Hyosung 250.bu arada senin hiç motosiklet deneyimin var mı ?bana hiç yok gibi geldi sanki'' başka sport yapan var mı demişsin ?'' bu nasıl bir cümle
2020 'Tracer 900 İcon Blue
-
21 Haziran 2012, 23:03
-
21 Haziran 2012, 23:04
motor deneyimim varda honda pahalıya geliyor aynı model başka marka varmıdır bunu ögrenmek isdiyorum ya bide 250 bakmıyorum bunu söliyimde 600 fln olsun hızlı makine bakıyorum benzine zam geldiyse haftada bikere bineriz şimdiden tşk
-
21 Haziran 2012, 23:08
Ön far tarafları sığır kafası gibi
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
21 Haziran 2012, 23:11
2020 'Tracer 900 İcon Blue
-
21 Haziran 2012, 23:17
şu motor konusunda deneyimli biri beni msn eklermi acaba şimdiden tşk atakan19799@hotmail.com
-
21 Haziran 2012, 23:30
Bir süre önce bir başlık vardı "forumdan niye soğuduk" diye. O başlık altında adminlere bir sürü tavsiye geldi ama anlaşılan bir kulaktan girip bir kulaktan çıkmış. Gelen taleplerin büyük bir çoğunluğu konu kirliliğinin engellenmesi için yeni üye olanların belirli süre forumda konu başlığı açmasının engellenmesi yönündeydi. Türkçenin düzgün kullanılması yönünde yaptırımlar getirilmesi de bir diğer konuydu. Bu başlık bu iki önemli eleştiriye de örnek teşkil ediyor.
Arkadaş daha bugün üye olmuş ve benzerini defalarca gördüğümüz "bunu mu alayım şunu mu alayım" türü saçma bir başlık ve daha konu başlığında kötü bir türkçe.
İşe yarar, elle tutulur bir başlık var mıdır acaba diye forumu her açtığımda hayal kırıklığına uğruyorum. Tabi ki millet yavaş yavaş uzaklaşıyor forumdan. motosiklet.net en kalabalık ve en işe yaramaz motosiklet forumu yolunda emin adımlarla ilerliyor.
"I'm not sure whether I'm an actor who races or a racer who acts." Steve McQueen
-
21 Haziran 2012, 23:56
shi_bumi adlı üyeden alıntı
Bir süre önce bir başlık vardı "forumdan niye soğuduk" diye. O başlık altında adminlere bir sürü tavsiye geldi ama anlaşılan bir kulaktan girip bir kulaktan çıkmış. Gelen taleplerin büyük bir çoğunluğu konu kirliliğinin engellenmesi için yeni üye olanların belirli süre forumda konu başlığı açmasının engellenmesi yönündeydi. Türkçenin düzgün kullanılması yönünde yaptırımlar getirilmesi de bir diğer konuydu. Bu başlık bu iki önemli eleştiriye de örnek teşkil ediyor.
Arkadaş daha bugün üye olmuş ve benzerini defalarca gördüğümüz "bunu mu alayım şunu mu alayım" türü saçma bir başlık ve daha konu başlığında kötü bir türkçe.
İşe yarar, elle tutulur bir başlık var mıdır acaba diye forumu her açtığımda hayal kırıklığına uğruyorum. Tabi ki millet yavaş yavaş uzaklaşıyor forumdan. motosiklet.net en kalabalık ve en işe yaramaz motosiklet forumu yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Dediklerinize katılıyorum. Bende aslında arkadaşa demek istediklerinizi söyleyecektim fakat gerginlik yaratmak istemedim. "Bunu mu alayım şunu mu alayım" sorusuna gelirsek, bende hiç bir anlam veremiyorum bu tip sorulara. Arkadaş 250'lik kullandım diyor. Bu da demektir ki, ben motosikletler ile haşır neşirim. Fakat İlkay abimizin de bahsettiği gibi, daha ne istedikleri bilinmiyor. Hal böyle olunca kendileri ile çelişiyorlar. Örneğin, ben bu arkadaşın 250'lik bir model kullandığını düşünmüyorum. Bunu yüzüne de vurmak istemedim fakat madem böyle bir mesaj attınız, ben de içimdekileri dökeyim sayfaya .
Fakat arkadaşı çok iyi anlıyorum. Ben de motorum yok iken çok heveslenirdim böyle işlere. Ama bu işin içine girdikçe, insan daha iyi anlıyor. Şu anda Allaha şükür piyasada ki en iyi modellere binebilecek maddi gücüm var. Allahta herkesin gönlüne göre versin. 250r'ı almadan önce, Cbr600F alayım diyordum. İyi ki de almamışım. Ondan önce ki yıllar, uzun süre scooter da olsa motosiklet kullanmış bir insanım. Her şeyin yeri ve zamanı var. Müzik işiyle uğraşan bir kişi olarak, bir müzik ne kadar çabuk popüler olursa, o kadar da çabuk unutulur. Ben de hayatıma unutulan olarak değil, basamakları tırmanarak sağlıklı bir şekilde motosiklet hayatıma devam etme kararı aldım.
92-95 model race olayına hiç girmiyorum bile. Arkadaşa gerekli linkleri paylaştım. Kendi canı, kendi parası.
-
22 Haziran 2012, 00:21
2005 üstü 600f bak 2005 üstü olsunda o bile eskiya olsun
-
22 Haziran 2012, 00:49
4 silindiri dağıtıp. toplarım yada cebimde kağıt para çok diyosan al bin.
yoksa bulaşma yüksek model çok güzel 250cc makinalar var piyasada.
-
22 Haziran 2012, 00:57
Bana üstadlarım, bu yollardan geçmiş arkadaşlarım 3 yaşından büyük racing alınmaz derlerdi.. iyi düşün.. ayrıca bunlar ss değil.. ama farketmez, ekmeği yenmiş bunların..sana sıkıntı olur motordan soğutur adamı.. bütçen 10 lira olursa sıfır cbr 250 bak, yzf r 125 bak hyo 250r bak.. sana bunları tavsiye ederim
-
22 Haziran 2012, 02:48
atakan1985 adlı üyeden alıntı
Kardeş razıysan 600cc normal sport motor var olurmu
-
22 Haziran 2012, 03:16
Eleman belli ki daha önce hiç motosiklet kullanmamış yada 100,125cc motorlar 1,2 tur atmış yoksa böyle 600 lükleri 1000 likleri almak istemez almak istese bile hangi sınıfta olduğunu SS olmadığını Yada ne kadar eski ise o kadar sorun çıkaracağını yada hani ne bilim yaşı büyük biri olsaydı şu kadar tecrübem var şunları almak istiyorum derdi
Belliki arkadaş 16 yaşında bir genç Motosiklet hakkında hiç bir tecrübesi yok ki o yaştaki benzin düşmanı makinalara bakıyor
Hani düşünceside şu ya işte 125cc cbr ye 7.5milyar vereceğime gider eski model 1000lik alırım aga
Hıımmm gital ozaman hatta Üstüne az bişey daha koy hayabusa al
13 hp makina nere 100,150hp üstü makinalar nere
-
22 Haziran 2012, 03:16
hyo 250 gayet yeterli bir motor bence bu işlere hiç girme.
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler