Selam arkadaşlar,
Sizce bu Goldwing bu parayı eder mi? sıfırından pahalıya geliyor çünkü meraktan soruyorum ileride benimde olucak inşallah o ayrı ama.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...63951848/detay
Selam arkadaşlar,
Sizce bu Goldwing bu parayı eder mi? sıfırından pahalıya geliyor çünkü meraktan soruyorum ileride benimde olucak inşallah o ayrı ama.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...63951848/detay
Akıl Adama Sermaye...
Remember remember the fifth of november
aksesuar çok ama bence 0 almak daha mantıklı zevkine göre işine yarayacak aksesuarları alır takarsın adam -ne varsa takmış hiç yakışmamış bence sade hali daha güzel
Alttaki detayı okudunuzmu bilmiyorum ama,
35.000 TL değerinde faturalı aksesuar mevcutmuş.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
canım motoru ledlerle panayır eşşeğine çevirmiş .. valla bence en iyi hali fbrk çıkış hali
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
bu motoru cevahirden mecidiyeköye gelirken ilk ışıklarda görmüştüm 100-150 metre ileriden ışık yumağı gibi bir şey gözüküyod yaklaşınca farkettim motor olduğunu iyice yaklaşınca goldwing olduğunu farkettim trafikte farkedilirlik katar ama bundaki biraz abartı bir kurye veya kebabçı yapsa aynı şeyi forumun %95 apaçi der buna ne denicek merak ediyorum
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
ne sürerim ne de binerim, böyle igrençlik yok. hele o arka çantarlar yok mu bir tek mercedes logosu eksik.. :D
harbiden 35,000 tl değerinde aksesuar taktıysa yazıklar olsun...
2 gün önce Honda da sifiri 32 bin Euroya vardi...
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
YA BUNU alacağına O km Honca CiviC alırım 4 teker hiç olmazsa
motosiklete 15.ooo TL den fazlası israftır bana göre... Altı üstü iki teker...
Bu bir gönül ve zevk meselesidir. Ben de ileride farklı olmak adına ducati almak istiyorum. 100.000 TL'ye de yakın fiyatı var. Sen sanıyor musun o motordan alacağın zevki arabadan alabileceğini? Kimisi ihtiyacını görecek 1+1 eve 50-60-80 bin TL neyse para verir. Kimisi gider milyon dolara residence'tan daire alır. Bu tamemen kazançla ve zevkle alakalı. Unutma ki burası motosiklet forumu.
Önce emniyet, sonra hareket...
Tekerlek başına para veriyorsan. AS 950 kamyonlar var onlardan alman daha mantıklı!
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...90908253/detay
Baksana birsürü tekerlek var
Güzelim goldwing i yürüyen pavyona çevirmiş görmemişin oğlu
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
Bana göre diye başladım cümlemde... pekdikkat edilmemiş sanırsam...neyse...zevk meselesi tabi bu
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:12 ----------
canım motor ne hale geldi....
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
angara lı olsa birşey diyemezdim ama istanbullu olunca şaşırdım
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)