Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Çinli 125 cc'lik scooter ile uzun yol yapılır ? Yapılırsa da nasıl yapılır ?

REKLAM ALANI
    bpk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaş bütçeden dolayı böyle bir şey soracağım sizlere . Bin lira civarına çinli bir scooter almayı planlıyorum . Ama 15 Temmuz'da bir İzmir seyehatim olacak ve tutkum olan motosiklet ile uzun yolculuğumu yapmayı planlıyorum . Araştırdığım kadarı ile pek sağlıklı değil ama sizlerinde yorumlarını görüşlerini almak istedim bu konuda . Yapılabilir mi ? Yapılırsa da nasıl yapılır ? Neler yapmak gerekir ? Yola çıkmadan önce neleri değiştirmek gerekir ?
    Mustafa Kemal ATATÜRK .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    yanınıza her ihtimale karşı yedek bi motor alınır bence gitmesen daha hayırlı olur senin için.
    151rsfa bunu beğendi.

ozganugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Küba cg100 action
    Ben daha bugün 300 km yol yaptım Küba cg100 action ile. Ve 100lük motoru ortalama 65-80 arasında sürdüm. Yani biraz sıkıştırdım. 3 defa durdum sadece yol boyunca. Onlarda çok kısa süreli. Yol boyunca hiçbir sorun yaşamadım. Hatta şuanda o kadar güveniyorumki motoruma antalya-istanbul arası yapmayı düşünüyorum . Bakımını yaptırdıktan sonra birde yanına gerekli bir kaç alet edevat aldıktan sonra gönül rahatlığıyla yola çıkabilirsin diye düşünüyorum. Forumda bir abimiz 125lik scooter ile türkiyeyi dolaşmıştı.

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    125 cc Vitesli bir cg (Köylü) tipi alırsan daha iyi olur
    Sado

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Yanına 20 jant bir katlanır bisiklet alırsan çok abuk bir yerde yolda kaldığında motoru bi kenara atıp en yakın yerleşim birimine yürümekten çok daha rahat varabilirsin.

RruDeBoyY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha r6
    başlıkta soru yok soru işareti var aga

scooter dedinmi sakat vitesli al...yavaş yavaş fizana bile gidersin scooter şişer...

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    Off hataya geelll. Sakınhaa
    www.erkakurye.com

DarkSeleCT93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks rocca 100 max
    bisan pasific 125 al bakımlarını yaptır hiç korkma 2.eli 700tl civarlarında niye gitmesinki sonuçta motorun amacı yol katetmek
    DOST VURULUNCA DEGIL, UNUTULUNCA KAHRINDAN OLUR. BIZ SEVDIKLERIMIZI KIR CICEGI GIBI AVUCUMUZDA DEGIL, KURSUN YARASI GIBI GONLUMUZDE SAKLARIZ.

Motosikleti
    KANUNİ WİNDY 125
    1000tlye bitane mondial uag al bakımını yaptır belin kırılana kadar yol gdersn 2009 uag alırsn weya 2010 az kmlisini al

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Batuhan büyük risk aslında ama scooterin çıkarabileceği malum sorunlara karşı iyi bir ustadan iyi bir bakım yapılırsa,gerekli önemler alınırsa gidilebilir. Fakat tavsiye edildiği gibi vitesli bi motor bulabilirsen vitesli tercih etmen daha iyi olur. 13.000 kmdir şükür ki yolda bırakmadı,20.000e dayanan çinlim

sadeceo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    200 cc abooovv ...
    Alıntı DarkSeleCT93 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bisan pasific 125 al bakımlarını yaptır hiç korkma 2.eli 700tl civarlarında niye gitmesinki sonuçta motorun amacı yol katetmek

Arkadaşın dediği gibi bende tavsiye ederim.

Bende var 2005 model hala bende Denizli - Kuşadası, Denizli - Fethiye, Denizli - Marmaris, Denizli Antalya yaptım hiç yolda kalmadım.Benzin bitmesi hariç.

2 Sene önce temmuz ayında 2 kişi dağ yolundan Denizli - Fethiye - ölüdeniz - Marmaris yaptım toplam 25 saatte 720 km yaptım hiç sorun yaşamadım, sürekli seyir halinde idim hiç sıkıntı yaşatmadı.

Bisan pasific 125 cc çok sağlam bir motor benim gözümde.Denizli MT'de meşhur benim bisan nazara gelicek diye artık kimse ağzına almıyor motorumu

bpk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Cevaplar için çok teşekkür ederim Bisan'a bakacağım kesinlikle

Uğur kardeşim senin makine sağlam Allah nazardan saklasın

Başlıkta da ''mı'' ekini yazmayı unutmuşum af buyurun

sadeceo bende forumda gezerken bir kere rast gelmiştim sanırım senin motorun şanına
    Mustafa Kemal ATATÜRK .

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)