Yorum yapmıcam sadece 10.saniyeye bakın :S Reflexmi?
http://www.facebook.com/photo.php?v=10150964142699346
Yorum yapmıcam sadece 10.saniyeye bakın :S Reflexmi?
http://www.facebook.com/photo.php?v=10150964142699346
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
adam r1 e bınıyor yanlıs gormedıysem super reflex bu adam bayağı prof olmus sans degıl bu sogukkanlı sakın helal aynı ben
Okumak cehaleti giderir, öküzlük bakidir.
street king
Kontrolsüz güç, güç değildir. Arkadaş olmuş..
Önce emniyet, sonra hareket...
tek kelimeyle helal olsun o nasıl bir soğukkanlılıktır ya
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
İşte bu yüzden racing kullanıcılarının % 90 nı serseri'dir benim gözümde
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
hadi bakam racee tarzdır race. Apaciler çok tercih eder. Hız meraklıları. Düzgün adamlarda mevcuttur. Race kullananlar alınmasın.
O yolda o hızlara çıkmak delilik...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
o değil de senin nick ve avatar süper rocknrolla.
respect!
1 hafta tuvalete gidememiştir o adam
Reflekslerini fazlasıyla geliştirmiş.Ben olsaydım araca bakardım ve direk araca dalardım.
Bu videoyu 1-2 SS kullanıp kendini motosiklet üstadı sanan tiplere izleteceksin.
ANGARAJ
Ulen Canlı Bomba yaptın yapacanı
Virajdan çıkarken göz ucuyla görmüş şans birazda
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Başlığı gördüğüm an bu video aklıma geldi. http://www.youtube.com/watch?v=BW-9TrrncCY Aynı adam , gerçekten kim olduğunu merak ediyorum mükemmel kullanıyor.Her izlediğimde gaza geliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:35 ----------
Tamam çoğu apaçi diye tabi ettiğimiz şahıs ss tercih ediyor.Ama motor tiplerinden yola çıkarak böyle bi genelleme çok yanlış.Her tip motorda her tip kullanıcı var.
''Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin.'' #99 JL
Buna eğitilmiş refleks denir, araba yan yoldan çıkıp şeridi kaplamış, artık şanslık bir durum yok. Saliselik kontra manevrasıyla kaçıyor. Çok önceden görmüştüm bu video'yu ama her izlediğimde aynı heyecanı yaşatıyor .
Ayrıca bu adama serseri deyip geçmek haksızlık olur bence, her ne kadar hız limitlerini birkaç kez katlasa da adam motosiklet kullanmayı çok iyi biliyor. Bizdeki apaçilerden farkı bu.
Hayır serseri tabii ki, ama demek istediğim yiğidi öldürün ama hakkını verin önce.
sürücünün sürüş anında olayı gördügü açıyla bizim kameraya yansıyandan izledigimiz birbirinden biraz farklı
o yolda o şekilde süren adam zaten pür dikkattir ve o viraja girerken çıktıgında karşılaşabileceklere karşı kendini hazırlar, arabayı çok güzel görmüş ve hamlesini çok temiz yapmış
kontra teknigi ustalaşılması gereken bir mevzu, gördügümüz gibi gerektigi yerde hayat kurtarıyor
Efendi bir şekilde kullanan ss tutkunu arkadaşlar alınmasın
benim lafım gereksiz yere kahramanlık yapan, palyaçolara
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)