Bizim köyde tecrübe diyolar buna Tatlı motoru süren kişiyede olmuş diyolar
Bizim köyde tecrübe diyolar buna Tatlı motoru süren kişiyede olmuş diyolar
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
o adama apaçi diyen adam motor sürmekten anlamıyordur bence adam son derece prof öyle bir durumda birçok kişi frenlere asılır ama adam usta olmuş artık
Akıl Adama Sermaye...
Remember remember the fifth of november
ters tepki olayını hayat amacı edinmiş çözmüş çokda güzel uygulamış bir arkadaş, taktir ettim. Evinizde denemeyin
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
Adam aslında biraz şanslıymışta çünkü biraz soldaymış tamamen sağda olsa kurtulamazdı.
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
oo buda benden yokmu başka apaçi dostlarım kaskını koluna takan
eger motorunla bir butun olursan bunungibi kazaları atlatırsın. adam hem reflex hemde soguk kanlı. şunu hıc bir zaman unutmayın gormedıgınız vırajın arkasında bir kaza olmuş ve yol kapanmış gıbı vıraja gırersen asla kaza yapmassın buna benzer dıkkat edilecek cok unsur var dikkatlı yoldakı olumsuzlukları önceden sezen bir motorcu asla kaza yapmaz ama sana biri gelir vurur yapacak bişe yok. saygılar
bir de porsche ile yarısan 2 ss motorcunın videosu vardı...
başka ülkede çekilmiş...onu bilen var mı acaba...
Adam çok net intihara meyilli apaçi.
Göremediğin yerde duramayacağın hızla gidersen ölürsün. Bu sefer şansa kurtulmuş, o arabanın yerinde traktör olsaydı parçalarını asfalttan toplarlardı.
Motor kullanmayı bilmek kendini aptalca riske atıp kurtarmak değildir, o riske hiç girmemektir.
kendim kıl payı yırtmışım gibi sevindim... kaza olsaydı çok trajik olabilirdi. yinede yetenekli arkadaş bravo gercekten. yinede bu tür hareketler ne bana ne moturuma göre biz uslu çocuklarız
Bilgi bir ışıkk gibidir. Onu kullanırsanız daha parlak olur, kullanmazsanız söner. (Alexander Everett)
abi bu videodan bahsediyorsun herhalde adamlarda porsche var yardırıyo....
http://youtu.be/k2RCEqfbj64
Yetenekli olduğu aşikar, fakat bu onun serseri ve apaçi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Yeteneklerini pistlerde görmek isteriz, trafikte değil.
Savunan arkadaşlara şöyle bir örnekleme yapayım;
mesela iyi bir nişancı silahıyla poligonda mı yeteneğini sergilemeli yoksa halka açık çoluk çocuğun dolaştığı bir parkta korulukta mı?
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
yalnız adam arabayı geçtikten sonra gaz açmaya devam ediyo...
biz olsak durup adamla kavga ederdik
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)