Benim kuşlarında odası vardı. Özel yapım folluklar, Damlamalı suluklar, Philips aydınlatma, dış cephe kaplama (Kışın sıcacık)
Mısır, Buğday, Kenevir ohh kuşlardaki keyfe bak. Hastalanmasınlar diye ilaçlar, her gün kontroller. Veterinerler bile benim kadar bakmıyordur hayvanlara
Neyse kurtulduk ya şükür....
evet gerçek anlamı "allah tan gelip allah a gitmek"tir ama günümüzdeki şekliyle kullanılmasının da geçmişten gelen tasavvufi bir sebebi vardır. yani günümüzdeki beyhude işler boş işlerdir gibi bir anlamı olan bu söz, dolaylı olarak doğru bir kullanımdır.
Valla ben bir kere denk gelmiştim. 2 gömme kilit, bir sarma zincir vardı. Adamlar tangur tungur uğraşıyor. Bende balkona hava almaya çıkmıştım.
Baktım çalışıyorlar rahatsız etmedim. Arka tarafa gidip sibirya kurdu ile gözü dönmüş dalmaçyalı mı getirdim. Arkadaşlar kolay gelsin diyip köpekleri saldım.
Duvardan aşağı nasıl düştüler belli değil. Topallaya topallaya kaçmışlardı. Bir daha da gelen giden olmamıştı.
Tamam sana buz parmak sözüm olsun
Para çıksında hayrı olur mu olmaz mı o zaman bakarız. Herkesin düşüncesi kendine. Şans böyle oldu.
Oynamayı bırakır mıyım ? hayır bırakmam. Asgari ücretle çalış çalış ömür bitiyor zaten. Biz ne zaman enduroya bineceğiz.
Sevabıda günahıda benim boynuma, herkes kendi ateşinde kavrulur.