Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Bana makas atmanın sonu

REKLAM ALANI
    sarıdev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    20 dk önce köprüdeki şiddetli rüzgarla boğuşurken 35 plaka bir accent tam köprünün çıkışında 10 cm le bana fena bir makas attı bende sinir oldum biraz yaklaşayımda bir korna çalıp nacizane bir küfür edeyim dedim en solda peşine düştüm o da hızını arttırdı ama garibim ilerde trafiğin yavaşladığını görmedi sanırım ben kendimi en sağa attım o duramayarak acı bir frenle öndeki arabalara girdi.Olayı sıcağı sıcağına yazdığım için kaza hala kaldırılmamış olabilir.Beddua etmemiştim ama Allahından buldu.
    zenon, merkezkale, anaconda84 ve 2 diğerleri bunu beğendiler..
    Akilzsizlar hirsizlarin en zararlilaridir: Zamaninizi ve nesenizi çalarlar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Karlıyollar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malesef Yok :)
    Allah kaza yapana şifa versin hepimizin hataları olur tabi makas atmak hiç bir zaman doğru bir şey değil ama bazen aynısını bizde arabalara yapıyoruz yalan söylemek yok şimdi.
    aozan83 bunu beğendi.
    Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.

bluevean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xtreme Max 150cc
    Motosiklet'leri farkede farkede silme geçip makasa girenlerin hazin sonu. Sonuçta bizim kaportamızın vücudumuz olduğunu bilmeleri gerekiyor. hümanist olmak lazım geçmiş olsun fakat umarım ders alır.

sarıdev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    Yaralandığını sanmıyorum sadece tamponlar havada uçuşuyodu.Maddi hasarlı kaza.
    Akilzsizlar hirsizlarin en zararlilaridir: Zamaninizi ve nesenizi çalarlar.

10SuzAsLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar-200NS
    öndeki vurduğu arabaya acıdım makas atmakmış izmir sandı heralde orayıda .
    Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...

c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    beter olsunlar, geçen gün kız arkadaşımla d-100 karayolunda ilerlerken ve yol bomboş olmasına rağmen şeref..... teki öle yakınımdan geçtiki ettiğim küfürlerin haddi hesabı kalmadı.

yakinda deri yelekli zincirli chopperci olacagim bunlar yuzunden.
    Phantom264 bunu beğendi.

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    Nasıl üzüldüm anlatamam şuan gozlerım doldu yazık olmuş öndeki arabanın bagajına ne suçu var
    www.erkakurye.com

Alıntı Tekir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yakinda deri yelekli zincirli chopperci olacagim bunlar yuzunden.
    Türkiye de var mı acaba ? Böyle çapırcı reyizler filmlerde oluyo ya göbekli zincirli falan :D

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Abicim bunlara acımam. Ön camdan çıksın pznk... , soldan gelir. sağa dönerler. silme geçerler. Ne acıyacam. Allah'ından bulmuş işte
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cbf150,(bayan isimlerine inat) CaBBaR VT750 Shadow
    Gebersin gitsin dert değil,
    önde vurduğu araca ve sürücüsüne yazık.
    kanucan ve Phantom264 bunu beğendiler.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Yazık olmuş...
    Ama vurduğu arabalara..

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    acı son...........
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

raven71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda xl 200
    35-16 ve 06 plakalı araçlar nedense istanbul trafiğinde bu tür makaslar ve bilimum saçmalıklar ve de kuralsızlıklar yapıyor nedense... araba kullanırken de bu arkadaşlara bağırıp çağırmaktan bıktım bir gün doğrudan dalacağım kendilerine

aquarist4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6 Diversion gitti,MT 07 Deep Armor geldi
    Alıntı raven71 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    35-16 ve 06 plakalı araçlar nedense istanbul trafiğinde bu tür makaslar ve bilimum saçmalıklar ve de kuralsızlıklar yapıyor nedense... araba kullanırken de bu arkadaşlara bağırıp çağırmaktan bıktım bir gün doğrudan dalacağım kendilerine
    Arkadaşlar, 35 plaka sahibi olarak inanın ben İstanbul'a gelecek olsam, aracımı otoparktan dahi çıkarmayı düşünmem. Biz de aynı hareketlerin zaman zaman 34'ler tarafından İzmir'de sıkça yapıldığını görüyor ve bunu İstanbul trafiğindeki yoğunlukta şerit değiştirme şekilleri olduğunu düşünüyoruz. Çoğu zaman araba ile değilde motorumla trafiğe çıktığımda 34-45-48'ler kabusum oluyor. Beni sollarken, sollama bitmeden üstüme çıkmaya kalkıyorlar. Bizde sadece arabası olan "apaçi"ler böyle kullanır..

Ben kendi adıma konuşayım ki, motorsiklet sollarken asla onun şeridine girmem, rüzgarımın yaratacağı sıkıntıyı bile hesaplamaya çalışırım..

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    yanına gidip dursaydın ve baş parmağını ona doğrultup gülmeye başlasaydın...o zaman görürdü
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı aquarist4 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, 35 plaka sahibi olarak inanın ben İstanbul'a gelecek olsam, aracımı otoparktan dahi çıkarmayı düşünmem. Biz de aynı hareketlerin zaman zaman 34'ler tarafından İzmir'de sıkça yapıldığını görüyor ve bunu İstanbul trafiğindeki yoğunlukta şerit değiştirme şekilleri olduğunu düşünüyoruz. Çoğu zaman araba ile değilde motorumla trafiğe çıktığımda 34-45-48'ler kabusum oluyor. Beni sollarken, sollama bitmeden üstüme çıkmaya kalkıyorlar. Bizde sadece arabası olan "apaçi"ler böyle kullanır..

Ben kendi adıma konuşayım ki, motorsiklet sollarken asla onun şeridine girmem, rüzgarımın yaratacağı sıkıntıyı bile hesaplamaya çalışırım..
    Bu gibi durumlarda taraflar sürekli olarak keseri kendilerine yontarlar.
    Motosiklet sürücüleri genelde otomobil sürücülerine karşı antipati ile yaklaşır ve yaptıkları bi takım hataları şovanistçe yaklaşımlarla eleştirirler.
    Sanki motosiklet sürücülerine doğuştan verilen özel bir yetenek varmışta, trafikte yapilan hatalardan kendileri hiç bir şekilde sorumlu değilmiş gibi düşünürler.
    Şahsım adına alışık olduğumuz şehir trafiginin çok fazla bir ilgisi oldugunu düşünmüyorum, olaylara biraz daha perspektif olarak bakmakta fayda var.
    Tabiki herşeyden önce önyargilarimizdan arinarak..
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

ferguson - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 xmax
    biz bodrumda ne yapalım arkadaşlar? =) mayıs haziran aylarında trafik saçma sapan bir hal alıyor. eylüle ekime kadar da Allah yardımcımız olsun. plaka vermeyeceğim =))
    meğerse aşk imiş canın mayası

Atahualpa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RR 250E-9
    Alıntı aquarist4 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Aha aynen. İzmir trafiğinde 34 ve 45 plakadan çektiğimi bir ben bilirim.
    YOU WILL NEVER WALK ALONE

Gökbörü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı tcs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Türkiye de var mı acaba ? Böyle çapırcı reyizler filmlerde oluyo ya göbekli zincirli falan :D
    Ben tanıyorum bir tane 65 li yaşlarda :D

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)