Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Bana makas atmanın sonu

REKLAM ALANI
    ferguson - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 xmax
    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    doğuş mu var?
    canımızı sıkan araç şoförlerini tenhada kıstırmak daha doğrudur. velev ki başkanlarına da zarar vermesinler kaçarken
    bir de arkadaşların başka illerdeki trafikler hakkında veryansın ettiğini görüyoruz
    "her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır" misali her ilin de başlıbaşına bir trafik karakteri vardır, diğer illerden gelenlere ters gelebilir
    mesela samsunda 34 plakaların çok fazla makas attığına şahit olursunuz, sevilmez
    ama istanbullular da samsunluların çok agresif kullandıklarını söyleyeceklerdir
    ankara trafiği ise kabus gibi gelebilir size mesela:
    http://cdn02.komikler.com/k/res/2007...38849_7l3n.jpg

bu söyledikleriniz ışığında sezon zamanı biz tatil yörelerinde yaşayan insanların halini bir düşününüz rica ederim. küçük bir kasaba trafiğine dahil iken birden bire, evet evet neredeyse birden bire büyük şehir trafiği bile değil, kaotik bir hal alan keşmekeş bir trafik sizi sarıyor, ben korkuyorum arkadaş.
    meğerse aşk imiş canın mayası

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    -ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    allah allah izmirliler genelde saygılı olurlar motorlara karşı ben de izmirliyim ama izmirde hiç görmedim motorları sıkıştıran makas atan yarışan falan. arabadaki araç sürücüsü farklı olabilir geçmiş olsun arkadaşım allah korumuş inşallah yaşamassın birdaha böyle olaylar
    2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    iddia ediyorum %99.99 şirket aracıdır. Hani deseniz ürkek ve çekingen araç kullanıyor trafiği tıkıyordu anlarım, misafirdir yabancıdır adres bilmiyordur derim.

Ama makas atıyorsa kaskolu şirket aracıdır hatta kiralık filo aracıdır.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

sarıdev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ankara'da böyle şiddet sahneleri göremezsiniz bayım, biz trafiğe takım elbiseli traşlı çıkarız. makas filan olmaz bizde, cam açıksa yanaktan bi makas alırız o kadar

sarıdev yoldaş;
    yoldaş sinanaksu konusunda yanıldığını düşünüyorum.
    sinan genellikle şiddet karşıtı ve sağduyulu mesajlarıyla hafızalarımızda yer etmiş kıymetli bir arkadaşımızdır.
    suizan ederek ve böyle bir tartışmanın içine çekerek haksızlık ediyorsun.
    İstediği kadar şiddet karşıtı sağduyulu olsun birisi kasıtlı şekilde öldürmeye teşebbüs etsinde göreyim ben onu.

---------- Post added at 15:47 ---------- Previous post was at 15:45 ----------

Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ortada kayda değer bir sebep yokken neden boyle bi gaf yaptin anlayamadim?
    Ama illede konusmak istiyorsan mikrofona konuş kardeş.
    Benim eksoz diyorum senin motora uyar gibi geliyo bana.Ama uymasada monte ederiz.
    Akilzsizlar hirsizlarin en zararlilaridir: Zamaninizi ve nesenizi çalarlar.

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı sarıdev adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İstediği kadar şiddet karşıtı sağduyulu olsun birisi kasıtlı şekilde öldürmeye teşebbüs etsinde göreyim ben onu.
    Yazdiklarini görmemezlikten geliyorum.
    Lakin bundan sonra benim hakkimda, ortada hiç bir sebep yokken hiç bir şekilde yorum yapmayacaksin.

Benim eksoz diyorum senin motora uyar gibi geliyo bana.Ama uymasada monte ederiz.
    Birileri bi yerlere yanlislikla bi eksoz monte etmiş ki bugun fazla gürültü yapiyorsun.
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sinan ne yazmis ki adami hedef tahtasi yapmissin? Onceden, baska konudan garezin falan mi var?

Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sinan ne yazmis ki adami hedef tahtasi yapmissin? Onceden, baska konudan garezin falan mi var?
    Erdem ;
    Bana durup dururken, böyle bisey yazilirsa eğer, ister istemez banada söz hakki doğar.

Bu sitede araçlarla uğraşmayacak en son kişilerden birisi benim çünkü istanbul trafiğinde günde en az 150 km yapıyorum işim gereği.
    hangi motosikletli el atsa hemen yardımına koşarım.En az sizin kadar da bu siteyi takip ederim.Ben bu konuyu açarken kimlerinb olumsuz yorum yapacaklarını kafadan biliyordum ve hiç şaşırmadım.Ben ve bildiğim bir kaç arkadaşın konularına her zaman içindeki ideolojik duygularla yaklaşan coq ve sinanaksu ciğerinizi biliyorum ben sizin koçlarım.

Sinan soru sana degil, konu sahibineydi

Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kurusunu Lirasini bilmem de, bize gore, cogumuza gore adam gibi adamdir. Size gore niye boyle degil bilemeyiz.
    Boşver abi.
    Hiç gerek yok.

---------- Post added at 17:07 ---------- Previous post was at 17:05 ----------

Ben daha bişey yazmam zaten kaç kuruşluk adam bu sinan.
    Anlaşılan beni iyi taniyorsun.
    Ama ben seni tanimak için çaba bile göstermedim.
    Bu gibi konulari buradan konuşmayi pek sevmiyorum.
    Olurda birgün bi toplantida karşılaşırsak, bunları yüzüme söyle lütfen.
    Hakaret mesajlarini yönetime bildirdim. Benim için bu konu kapanmiştir.
    ZIPPIRMAN ve Lucas bunu beğendiler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cbf150,(bayan isimlerine inat) CaBBaR VT750 Shadow

Dedim karışma karışma dayanamıyorum.

Kendine bir değer biç
    becerebilirsen tabi,
    bana sorma sakın zarar edersin
    sıfırın altındasın bunu yazmakla zira
    ha ne diyorduk
    kendine biçtiğin değere büyük bildiklerini koy
    çarp birşeylerle
    çıkan sonuç Sinandan aşağıda olacaktır
    yada salla gitsin kafan karışır senin
    beceremen.
    Sinan Aksu, Lucas ve Aykut009 bunu beğendiler.

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    sarıdev. Fena tosladın dostum. Bu formun büyükleri, abileri vardır. Fomda olmazsa olmaz lardandır. Uğrasamazsın. Yapamazsın. Onlar formun çekirdeği. Tanımadığın için tosladın sanırım. Kimseyi tanımadan kaç kuruşluk adamsın dersen zararlı çıkarsın. Benden söylemesi. Hadi dostum sağlıcakla kal.

Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sarıdev. Fena tosladın dostum. Bu formun büyükleri, abileri vardır. Fomda olmazsa olmaz lardandır. Uğrasamazsın. Yapamazsın. Onlar formun çekirdeği. Tanımadığın için tosladın sanırım. Kimseyi tanımadan kaç kuruşluk adamsın dersen zararlı çıkarsın. Benden söylemesi. Hadi dostum sağlıcakla kal.
    Adem hocam, ironi yapıyorsun anladık da, bu forumun sahibi bellidir. Diğer herkes üyedir. Forumda büyük abiler, olmazsa olmaz dediğin insanların yada herhangi bir üyenin tekelinde değildir forum. Herkes kendi yazdıklarından sorumludur. Sen niye böyle bir düşünce içerisindesin ki?
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok öyle birşey, büyük küçük yok burada . Motosiklete gönül vermiş ,başkasını incitmeden , hakaret etmeden motosiklet sevgisini paylaşmış büyük küçük her insan evladı bu sitenin ve dolayısı ile biz eski kaşarların baş tacıdır.

Sevgilerimle

---------- Post added at 19:03 ---------- Previous post was at 18:59 ----------

Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ortada kayda değer bir sebep yokken neden boyle bi gaf yaptin anlayamadim?
    Ama illede konusmak istiyorsan mikrofona konuş kardeş.
    Sinancım yakışmamış bu cevabın ikinci yarısı sana.
    Keşke ilk cümleden sonra bıraksaydın biz ne dediğini gayet iyi anlardık.

---------- Post added at 19:07 ---------- Previous post was at 19:03 ----------

Sevgili Kardeşim,

Biz kuruşlarla ölçmeyiz adam olanın değerini , bilemeyiz Sinan kaç kuruş eder senin paranla.
    Derizki "Kolaydır insan olarak doğmak , mesele öldüğün güne kadar insan kalabilmekte"

Sevgilerimle
    seigen bunu beğendi.
    DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    tamam arkadaşlar yahu. Ben de yeni üye olduğumda bikaç büyük taşa tosladım. Baktım başa çıkılmıyor, benden bu kadar deyip kenara çekildim. Bunu demek istedim. Bas edemediğin adama hakaret etmek yerine kenara çekil. Bırak gitsin. Hakaret edipte kendini düşürme. Bunu demek istedim. Sinan abi lafım sana değil. Yanlış anlaşılmasın.
    Sinan Aksu bunu beğendi.

remzi_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Vay anasini konu nereden nerelere gelmis..
    Sahsi saldirilar yine.
    Yazdigima yazacagima pisman oldum yemin ederim..
    Burada karsisindakine biraz hosgörü göstermeyen birisi trafikte bize nekadar hosgörü gösterebilir????
    Saridev kusura bakma ama ben sizlerin cigerinizi biliyorum demek cok büyük bir hakaret..
    SEn bana diyeceksinki simdi sen bu adamlari nereden biliyorsun.. Konusmuslugun varmi hic????
    Evet ikisinlede oturup konusmuslugum var...
    Ve ikiside pirlanta benim icin..

Bu sitede araçlarla uğraşmayacak en son kişilerden birisi benim çünkü istanbul trafiğinde günde en az 150 km yapıyorum işim gereği.
    hangi motosikletli el atsa hemen yardımına koşarım.En az sizin kadar da bu siteyi takip ederim.Ben bu konuyu açarken kimlerinb olumsuz yorum yapacaklarını kafadan biliyordum ve hiç şaşırmadım.Ben ve bildiğim bir kaç arkadaşın konularına her zaman içindeki ideolojik duygularla yaklaşan coq ve sinanaksu ciğerinizi biliyorum ben sizin koçlarım.
    Etliye sütlüye karismayayim diyorum ama bazen fazla icip karisiyorum...
    Halt ediyorum...
    Hayatin icin bir saniyeni harca.
    Hayatini bir saniye icin harcama.

Karlıyollar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malesef Yok :)
    Arkadaşlar trafikte nolursa olsun motordan inip araç sahibini dövmemek lazım adamın silahı olur belası olur ıvırı olur zıvırı olur sonra ağrımayan başına ağrı bul... Dikkat edelim biraz daha medeni olalım.

Not:Bazen arabanın içindeki hakikaten sopayı hak ediyor o durumlarda verin odunu
    Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)