Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Sym Xs 125 ile İstanbul-Tiflis

REKLAM ALANI
    Burakxy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym XS125K
    Avrupayı sırt çantamla gezerken hep aklımdaydı, motosikletle yurtdışına çıkmak. Ülkeme geri döndüğümde xs'simi satıp uzun yola dayanabilecek bir makine almak istedim, yapamadım. Teklifler çok absürd ve saçmaydı. Şimdi hayalimi xs'simle gerçekleştirmeye karar verdim, uzun yola küçük cc ile çıkmış bir çok arkadaştan tavsiyeler aldım.. Geze geze göre göre karadeniz'den batum ve oradan da tiflise gideceğim. Araştırmalarımı elbette yapıyorum. Fikirlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Post scriptum; planıma dahil olmak isteyen küçük hacimli araç sahipleri buyrun hepberaber gezelim görelim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ersin90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano WOLF S
    motosikletinden memnunmusun arkadaşım? Sahibinden ilanlarına bakıyorum ,hepsi düşük km lerde satılığa çıkarılmış yahut ybr takaslı diyo....
    çin olmasına rağmen kanuni windy s bile daha çok tutuluyo bu bodele kıyasla....nedir bu motosikletin kusuru???

Motosikleti
    Sym XS125K
    Memnun olmasam böyle bir işe kalkışmak ister miyim? Commuter sınıfında windy s'i hiç kullanmamak ile beraber TVS apache cbf150 ve ybr ile rekabet edebilecek bir motosiklet xs125. Son çıkarılan ybrler kadar rahat olmasa da seramik silindiriyle kolay kolay hararet sorunu çıkarmayan, vibrasyon sorununu basit çözümlerle giderebileceğin az yakan bir commuter. Ben sürekli üzerindeyim, beni üzmedi. Kimseyi de üzmez..

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    XS125 iyi motordur. Bir dönem kullandım, gayet tatminkardır.

Tvs Apache, Honda CBF150 ve Sym XS125k ile bolca uzun yollar yapmış biri olarak söyleyebilirimki; gayet rahatça gidersin o yolu. Fakat lastiklerini tubeless olarak deiştirmeni; fitil - pompa ikilisini yanında bulundurmanı tavsiye ederim.
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

Motosikleti
    Salcano WOLF S
    Alıntı NoVaRiX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    XS125 iyi motordur. Bir dönem kullandım, gayet tatminkardır.

Tvs Apache, Honda CBF150 ve Sym XS125k ile bolca uzun yollar yapmış biri olarak söyleyebilirimki; gayet rahatça gidersin o yolu. Fakat lastiklerini tubeless olarak deiştirmeni; fitil - pompa ikilisini yanında bulundurmanı tavsiye ederim.
    arkadaslar kaç bin km desnz suan en az bi 50 bin e kadar gider mi bu motor sorun çıkarmadan?

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:04 ----------

düzgn bi kullanmla tabi...bin lira verip ybr almak daha mı mantıklı ?

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    2.el ybr almak daha mantıklı ybr den inip eğer denemek için sym ye binersen allahtan ybr almışım dersin demedi deme
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Salcano WOLF S
    ilk başlardaa symxs125 almak istiyodum....aşağı yukarı biriktrdm sayılır sym nin parasını ama pişman olmak istemyrm sym alıp..hayatta en sevmedğm şey keşke kelimesi...direk sıfır ybr alcm risk almadan....önümüzdeki kış geçsin artık şubat bitince ybr ,tvs falan bakcm arttk...

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    sym sağlam bi motor olabilir ama konfor yok

Motosikleti
    Salcano WOLF S
    konfordan kasıt...titreşimmi?

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    hı hı
    sadece sana yakın bi ilanı git dene sym yi
    sonra gene sana yakın bi ilanda ybr dene
    aradaki fark ı kendin gör
    artçı olarak binsen ne demek istediğimi daha iyi anlarsın

Motosikleti
    Salcano WOLF S
    hmm ...anladm şimdi...en iyisi beklemek ..bnm düşündğm gibi...geç olsun temiz olsun

Motosikleti
    Sym XS125K
    vibrasyon sym'nin sıkıntısı ama çözmesi o kadar da zor değil, ön dişliyi bir boy büyütürsen ve zincirde ki bollaşmayı engellemek için o-ring alırsan sorunlarının büyük bir kısmının çözüldüğünü görürsün Ama elbette xs125 mi? Yoksa ybr esd mi dersen, ybr esd derim Zincir falan uğraşmana gerek kalmaz binersin ve rahat rahat nereye istersen gidersin

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Titreşimi azaltmak için dişli büyütmek motorun fazla zorlanmasından dolayı zamanla motoru laçkalaştırıp daha fazla titreşime yol açıyor, titreşim azaltmak için dişli büyütmek hiç iyi bir fikir değil, büyük dişliyle 8-10 bin km kullanıp sonra eski boyutta dişliye döndüğünüzde motorun daha fazla titrediğini göreceksiniz.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)