Sym Xs 125 ile İstanbul-Tiflis
Reklamlar
-
18 Haziran 2012, 06:29
Avrupayı sırt çantamla gezerken hep aklımdaydı, motosikletle yurtdışına çıkmak. Ülkeme geri döndüğümde xs'simi satıp uzun yola dayanabilecek bir makine almak istedim, yapamadım. Teklifler çok absürd ve saçmaydı. Şimdi hayalimi xs'simle gerçekleştirmeye karar verdim, uzun yola küçük cc ile çıkmış bir çok arkadaştan tavsiyeler aldım.. Geze geze göre göre karadeniz'den batum ve oradan da tiflise gideceğim. Araştırmalarımı elbette yapıyorum. Fikirlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Post scriptum; planıma dahil olmak isteyen küçük hacimli araç sahipleri buyrun hepberaber gezelim görelim
Reklamlar
-
18 Haziran 2012, 13:48
motosikletinden memnunmusun arkadaşım? Sahibinden ilanlarına bakıyorum ,hepsi düşük km lerde satılığa çıkarılmış yahut ybr takaslı diyo....
çin olmasına rağmen kanuni windy s bile daha çok tutuluyo bu bodele kıyasla....nedir bu motosikletin kusuru???
-
18 Haziran 2012, 22:34
Memnun olmasam böyle bir işe kalkışmak ister miyim? Commuter sınıfında windy s'i hiç kullanmamak ile beraber TVS apache cbf150 ve ybr ile rekabet edebilecek bir motosiklet xs125. Son çıkarılan ybrler kadar rahat olmasa da seramik silindiriyle kolay kolay hararet sorunu çıkarmayan, vibrasyon sorununu basit çözümlerle giderebileceğin az yakan bir commuter. Ben sürekli üzerindeyim, beni üzmedi. Kimseyi de üzmez..
-
19 Haziran 2012, 00:46
XS125 iyi motordur. Bir dönem kullandım, gayet tatminkardır.
Tvs Apache, Honda CBF150 ve Sym XS125k ile bolca uzun yollar yapmış biri olarak söyleyebilirimki; gayet rahatça gidersin o yolu. Fakat lastiklerini tubeless olarak deiştirmeni; fitil - pompa ikilisini yanında bulundurmanı tavsiye ederim.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
19 Haziran 2012, 01:16
NoVaRiX adlı üyeden alıntı
XS125 iyi motordur. Bir dönem kullandım, gayet tatminkardır.
Tvs Apache, Honda CBF150 ve Sym XS125k ile bolca uzun yollar yapmış biri olarak söyleyebilirimki; gayet rahatça gidersin o yolu. Fakat lastiklerini tubeless olarak deiştirmeni; fitil - pompa ikilisini yanında bulundurmanı tavsiye ederim.
arkadaslar kaç bin km desnz suan en az bi 50 bin e kadar gider mi bu motor sorun çıkarmadan?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:04 ----------
düzgn bi kullanmla tabi...bin lira verip ybr almak daha mı mantıklı ?
-
19 Haziran 2012, 01:37
2.el ybr almak daha mantıklı ybr den inip eğer denemek için sym ye binersen allahtan ybr almışım dersin demedi deme
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
19 Haziran 2012, 01:57
ilk başlardaa symxs125 almak istiyodum....aşağı yukarı biriktrdm sayılır sym nin parasını ama pişman olmak istemyrm sym alıp..hayatta en sevmedğm şey keşke kelimesi...direk sıfır ybr alcm risk almadan....önümüzdeki kış geçsin artık şubat bitince ybr ,tvs falan bakcm arttk...
-
19 Haziran 2012, 02:05
sym sağlam bi motor olabilir ama konfor yok
-
19 Haziran 2012, 02:14
konfordan kasıt...titreşimmi?
-
19 Haziran 2012, 02:17
hı hı
sadece sana yakın bi ilanı git dene sym yi
sonra gene sana yakın bi ilanda ybr dene
aradaki fark ı kendin gör
artçı olarak binsen ne demek istediğimi daha iyi anlarsın
-
19 Haziran 2012, 03:04
hmm ...anladm şimdi...en iyisi beklemek ..bnm düşündğm gibi...geç olsun temiz olsun
-
19 Haziran 2012, 16:29
-
19 Haziran 2012, 16:33
Titreşimi azaltmak için dişli büyütmek motorun fazla zorlanmasından dolayı zamanla motoru laçkalaştırıp daha fazla titreşime yol açıyor, titreşim azaltmak için dişli büyütmek hiç iyi bir fikir değil, büyük dişliyle 8-10 bin km kullanıp sonra eski boyutta dişliye döndüğünüzde motorun daha fazla titrediğini göreceksiniz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)