http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...90644649/detay
ilandaki motor sizce nasıl yarın işe başlıyorum diyer ayın bu zamanlarında allah izin ederse 700tl param olcak bunu almayı dşünüyorum görüşleriniz?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...90644649/detay
ilandaki motor sizce nasıl yarın işe başlıyorum diyer ayın bu zamanlarında allah izin ederse 700tl param olcak bunu almayı dşünüyorum görüşleriniz?
motor kısmında bi arıza yoksa 800 liraya alınır bu motor. Temiz, vizesi var, satışınıda verecek. Ehliyet varsa al. Yoksada al. Biyerde durur ehliyet çıkarınca binersin. Hemen sahibini bi ara konuş bakalım ne diyecek. Haa sahibi 1 ay beklemez parayı bastırana veriverir ona göre.
Daha iyi anlayanlanları dinle beni dinleme ama ben yinede fikrimi söyliyim uzak dur apaçi motoru yani hacı üsütüne yattım 150 gördüm diyen cinsden bir sürücü tabi 120 yapan motora 150 görürse zararda görür...seninle kaderimiz aynı bende bir işe başlayıp cinli bi scooter almak istiyorum....
ahh gençlik ahhh yaşım 38 ben gençliğimde çalıştığım parayla bırak motor almayı don bile alırken hesap verirdim şimdikii nesil ne kadar şanslı motora gelince trafik tescili öncelikle kontrol et yani motor no ,şasi no, haciz, yakalma falan filan baktır temiz çıkarsa doğru motorcuya bunda 200tl masraf var derse motoru alma zaten resimlerden belli mıncıklanmamış bir yeri kalmamamış
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
Cidden Apaçi motoru.
Bence başka birşeyler arayın
Tam baş belası Mondial scoterlar kendine cup modellerden bak
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
Bu motor sana çok sıkıntı çıkarır kesin egzozda bile hayır kalmamış baya bi hırpalanmıstır motor modifiye ilede kapatmaya calısmıs.Bence 2 ay 700+700 biriktirirsen 1400 tl yaapar iyi bir motor alabilirsin 2 ay dişini sıkarsan
Oyun bitince; şah da piyon da aynı kutuya girer...:bounce:
beş para etmez o motor 2000 tl gibi bir para biriktir sıfır çinli al en az bir 10.000 km rahat gider
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
yorumlarınız için teşekkürler büyük fotoğraflarına bakınca kırıgı çıkıgı belli oldu dün gerçekten aceleme geldi ama cup tarzı bana göre değil altımda hoş durmaz
1-1.5e falan honda scooter bulursun modeli belki düşük olur ama o hurda çinliden çok daha sağlam sorunsuz binersin
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
siz hangi markayı hangi modeli önerirsiniz fiyat aralığı önemli deyil düşücem kalkıcam sürücem orta hallde gezicem param olunca çalıştırcam olmayınca yatırcam bu kriterlere uygun bi model varmı ?
honda ve yamaha her zaman her konuda iyidir
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)