Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

ilk kazami yaptim...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    motorsiklet , bilgisayar
    Motorumla ilk kazami yaptim arkadaslar... Kavsakta bize yesil yandiktan sonra normal kalktim ve arabanin birisi kirmizida hizla gecince ani fren yaptim.. yana devrilerek 5 metre suruklendim. Allaha sukur elimdeki ve dizimdeki siyrik haric birseyim yok. Tek hasar motorumun sag sinyal lambasi kirildi..Ve ben dustukten sonra yanima gelen İLK KİSİ BİR MOTORCUYDU. Arkadaslar gercekten su an gozlerim doldu. Motorunu durdurdugu gibi hmn yanima geldi ve biseyin var mi diye sordu. Yardim etti. Sunu anladimki motorcunun tek dostu yine bir motorcuymus.
    Siz siz olun kavsaklarda yesil bile yansa iyice kontrol etmeden gecmeyin. (Ben kontrol etmeme ragmen boyle oldu. Kimbilir hic bakmasaydim belki de adamla carpiscaktik). Kazasiz belasiz surusler..

(Bu arada skullhunter ER-5 icin sinyal lamba fiyatlari hakkinda bir bilgin var mi?)
    Kontrolsuz guc,guc degildir

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok geçmiş olsun dostum. Öyle hayvanlarla dolu bir memleketizki yani bu kadar olur. Dallama arkasına bile bakmadan gitmiştir allah bilir. Kırmızıda geçmek neredeyse cinayet sayılır.

Tekrar geçmiş olsun çok ucuz atlatmışsın.
    ...Oytun...
    ..Ainador..

Geçmiş olsun kardeş allahtan pek 1 seyin yok neyse önerilerin için saol kendine dikkat et tekrar dan geçmiş olsun byes

Motosikleti
    Mondial, M 150 Vulture
    Yahu adam, mahalle arasında 3. viyeste gidiyor, çocuklardan birini top peşine koşsa ne olacak. Cahil bir millet olduğumuzu ben söylüyorum kızıyorlar bana...

geçmiş olsun.malesef motorcu olarak her an herşey olabilir şeklinde gitmek gerekiyor.

Motosikleti
    motorsiklet , bilgisayar
    sagolun arkadaslar. gercekten insanlarimiz kirmizida gecilmemesi gerektigini ogrenene kadar olan bizlere oluyo.. cok dikkatli olun cok... ozellikle kavsaklarda

Donald_Duck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1150GS Adventure
    Gecmis olsun...

EL ve dizdeki siyriklardan dolayi bana HER zaman TAM kusam durumunda degilmissin gibi geldi. DIzlik...eldiven...

Ihmal etmeyelim dostlar, ne zaman neyle karsilasacaginizi bilemezsiniz...

HER ZAMAN

TAM KUSAM

olurmu? Lutfen...

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    kanle, geçmiş olsun iyişallah bu sonm kazan olur.
    Sinyalin fiyatı 35€ civarında olması gerekiyor. Eger istersen yerli üretim sinyallerde takabilrisin onların fiyatı 2-3 milyon ama tek takarsan guzel durmaya bilir çift olarak degistirirsin.

danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    geçmiş olsun kanle. Ben artık bu kırmızı ışık olayına söylecek bişey bulamıyorum. resmen yeşil yandıktan sonra kırmızıda geçenlerin geçmesini bekliyorum o derece yani.
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

Motosikleti
    motorsiklet , bilgisayar
    tesekkur ederim hepinize
    Evet dd ne yazikki eldiven ve dizlik takmamistim ama bundan sonra eksiksiz adimimi atmam motorla disari. Zaten bir sureligine motor binmemeye karar verdim kafami toplamak icin.
    Sagol skullhunter ama orjinal degistiricem yani goruntusu ve orjinalligi bozulmasin.
    Bu arada ER-5 ile ilgili birsey daha kesfettim.. bacagimin ustune dusmeme ragmen hicbirsey olmadi. Heralde motorda dusmelere karsi bacak sikismasin diye ozel onlem mi aldilar yoksa ben mi abartiyorum

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    geçmiş olsun kanle
    aynı olaya ben bizzat şahit oldum biz kırmızıda kavşakda beklerken yanımızdaki araç kırmızıda geçti ve bws scoter kullanan kişi kendisine yeşil yandığı için biraz hızlı geliyordu gözümün önünde arabaya çarptı hemen hastaneye atdılar adamı o olayı görmek bile insana şok etkisi yapıyor onun için ne kadar yeşil yansa bile hep dikkat ederim çünkü aynı olaya araba kullanırkende şahit oldum
    ya millet renk körü yada kırmızı onları ateşliyor
    ERASER WİLL COME BACK

Motosikleti
    motorsiklet , bilgisayar
    sagol kardes
    eger birisi kirmizida gecip te motorluyu oldururse cinayetten mi yargilanir acaba? bi fikri olan var mi

hondacbr1100xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Cbf 150
    Kanle geçmiş olsun...

Demek biraz daha dikkatsiz olsan çarpacaktı sana... İyi ki motosiklet kültürünü ortaya koyup emin olarak çıkmışsın yola..

Motorcunun senin yanına ilk gelen olması, görmemezlikten gelmemesi çok doğal.. Çünkü oda kim bilir bu güne kadar ne acıklı olaylar, senin yaşamış oldugun gibi kazalar atlatmıştır ki senin derdini en iyi o anlamış o anda..

Her işe bir hayır var. . Bence kazanın hayrı da ondan çıkartılabilecek derstir..

İnşallah tekrarlanmaz..
    Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..

Motosikleti
    Kymco Agility City
    dostum izmir de öle ayı dolu ayııı
    ve geçmiş olsun iyi daha kötü olmamış

hiç unutmam bundan 4-5 sene kadar önceydi yayalara yeşil ışık yandı
    bende yayayım karsıya geçecem ve benden başka daha bissürü insan karşıya geçecek(hatay/nokta durağının orasıydı bilenler bilir)

biz karşıya geçiyporuz ayının biri bi daldı yayalara biz kaçıyoz adam kaçmasak ezecek geçeçek bizi .şok oldum kaldım hem kırmızı ışık hemde yayalar geçerken geçio adam.
    aklıma gelen bütün küfrleri saydım adam vallaha o zman
    :bestmt:

Motosikleti
    motorsiklet , bilgisayar
    sagolun dostlar..
    herseyden oldugu gibi bundan da bir ders cikardim tabiki. sadece ben degil bunu okuyan herkes 2 kat daha dikkatli olsun lutfen.
    hatayin oralari bilirim valla cok tehlikeli kavsaklar fln.. onemli olan tek sey D?KKAT D?KKAT VE D?KKAT..

invent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600RR 05
    çok geçmiş olsun,

Motosikleti
    Motor, ultrAslan
    Geçmiş olsun sende kazazedeler kervanına katıldın yani.. Kazasız belasız ne diyelim.. Türkiyede motorlar yeni yeni adam yerine konmaya başlandı ondan dolayı....
    Live to ride, [b]RIDE[/b] to [b]LIVE[/b]

Motosikleti
    motorsiklet , bilgisayar
    sagol invent
    sagol kanky..

Motosikleti
    Motor, ultrAslan
    KANKA OGLUM COK GECMİS OLSUN BEN TOPICI YAZANA BAKMADIM ALLAH KAHRETMESIN BISEY YOK DEMI HANGI ISIKLARDA OLDU BU KIPAYI GECTIKTEN SONRAKI SHELLIN ORDAKI ISIKLARDA OLDU TAHMIN EDIYORUM ??? ALLAH BELASINI VERSIN SU KIRMIZIDA GECEN OKUZUN BIRICIK KANKAM TEKRAR GECMIS OLSUN
    Live to ride, [b]RIDE[/b] to [b]LIVE[/b]

Motosikleti
    motorsiklet , bilgisayar
    sagol kanky tahmin ettim zaten bakmadigina cunku fazla tepki vermemissin.. Bp var ya.. izmir ekonomi uni. ye giderken. ordaki kavsakta oldu kaza. birseyim yok allaha sukur. aslinda telefonda soylicektim sana ama yuzyuze soylerim diye dusunmustum. gerci siteye bu siralarda uye olcagini bilmiyodum. tekrar cok sagol sana sonra ayrintili anlatirim..

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler