Hayabusa ve gsxr600 deneyimi
Reklamlar
-
17 Haziran 2012, 16:25
Reklamlar
-
17 Haziran 2012, 16:34
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
-
17 Haziran 2012, 16:36
muhtesem olmus gezi HAYABUSA candır
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
17 Haziran 2012, 17:51
şu geldi gözümün önüne bir an...
-
17 Haziran 2012, 17:54
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
muhtesem olmus gezi HAYABUSA candır
gsxr 600 de ciğerdir ozaman
-
17 Haziran 2012, 18:04
hahah valla açıkçası ben 600 ü daha çok sevdim uzun yolda hayabusa çok rahat ama 600 çok eğlenceli ve gazı açabiliyorsun boş buldun mu.Hayabusanın torku korkutucu drag pistinde gibi hissetiriyor.Görüntü kayıyor gazlarken
''Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin.'' #99 JL
-
17 Haziran 2012, 18:07
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
17 Haziran 2012, 18:30
Hayabusa'nın sürüş modları hoşuma gitti.Altındaki canavarı engelleyen bir sistemin olması güzel bir şey.
ANGARAJ
-
17 Haziran 2012, 18:33
360 devasa bir hızda :D :D adamı uçurur o hız yaw :D
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
-
17 Haziran 2012, 18:45
600 de aynı sürüş modlarına sahip şehir içinde çok kullanışlı o modlar
''Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin. Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin.'' #99 JL
-
18 Haziran 2012, 02:45
94CanRR adlı üyeden alıntı
600 de aynı sürüş modlarına sahip şehir içinde çok kullanışlı o modlar
SS tarzını sevmememin tek nedeni ihtiyaç duymadığınız halde tüm güçlerini göstermeleri.Şu sürüş modu işi SS'lere karşı düşüncelerimi değiştirdi.
ANGARAJ
-
18 Haziran 2012, 03:43
Motosiklet Eğitmeni
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
Hayabusa topiginde bi yazı okumustum biri demişti cok hosuma gitti
Adam Yamaha R1 ile 320 le giderken yanından 360 la gecmek cok güzel bir duygu demişti
600 de gazı acarsın ama hayabusa daha hostur 360 devasa bi hız dünyaca adı var HAYABUSA nın
Gulmekten karnima agrilar girdi.
Arada sirada hayabusa topigine takilmak lazim.
Cok eglenceli yorumlar var anlasilan.
-
18 Haziran 2012, 08:57
coq adlı üyeden alıntı
Aynen tavsiye ederim 11 sayfa var zaten
-
18 Haziran 2012, 13:09
Soykan67 adlı üyeden alıntı
SS tarzını sevmememin tek nedeni ihtiyaç duymadığınız halde tüm güçlerini göstermeleri.Şu sürüş modu işi SS'lere karşı düşüncelerimi değiştirdi.
Kesinlikle.Özellikle 600 de tork iyice düşüyor ve alt devirlerde bir SS e göre çok uysal oluyor.Kontrol de gayet kolay benim tek sıkıntım şehir içinde çok ısınıyor neyse ki anlık derece var.Fan çalışıyor o sıcak hele yaz günü üstüne üstüne... Ama biraz yol boşaldı mı hemen soğuyor.Bir de SS pozisyonuna alışmamış olanı 600 ilk başlarda biraz ağrıtıyor eklemleri ama çabuk alışılıyor.İki motordada akrapovic vardı.Hayabusa da sıkıntı yok fakat 600 siz bağırtmasanızda her devirde çok ses çıkartıyor gece gezerken sokaklarda utandım valla.
-
18 Haziran 2012, 16:46
94CanRR adlı üyeden alıntı
Hayabusa da sıkıntı yok fakat 600 siz bağırtmasanızda her devirde çok ses çıkartıyor gece gezerken sokaklarda utandım valla.
hah işte, şu duygudan yoksun gece sokak aralarında ölümüne gaz açan o kadar insan evladı var ki, siz bu cümleyi kurunca çok hoşuma gitti, bilinçli sağduyulu olduğunuz için teşekkür ederim.
-
18 Haziran 2012, 18:05
Hayabusa iyidir alayına paket havası çalar....Şaka bir yana farklı karakterlerde makinalar ama suzuki kalitesi tabii mükemmel...Dünyada her çeşit araba markası konuşulur ama tek konuşulan motosiklet HAYABUSA dır. Hatta çoğu arkadaş HAYABUSA yı farklı bir motosiklet markası zanneder ))))))
Birde hayabusa severler vardır vede hayabusadan kaçanlar....Makina yapısı mükemmeldir,sadece fren sistemi makine gücüne göre biraz zayıf kalabilir hissi versede işte buna göre çalışmak ve makinenin ruhuna göre kullanmayı öğrenmek gerekir derim.Yeni kasa HAYABUSA kullanmadım ama şu an kullandığıma göre daha iyi olduğunu biliyorum demekki HAYABUSA bambaşka bir makina ....Bence kullanma amacımıza uygun makine seçmekte yarar var ,yoksa her makinenin ayrı bir zevki olduğu şüphesiz.
Allaha emanet olun.
---------- Post added at 17:05 ---------- Previous post was at 17:03 ----------
Eski kasada mod olmadığı için bizim mod sağ bilekte yani gaz ayarında o da ayrı bir tecrübe ister tabii...
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
18 Haziran 2012, 19:11
pistolpitt adlı üyeden alıntı
hah işte, şu duygudan yoksun gece sokak aralarında ölümüne gaz açan o kadar insan evladı var ki, siz bu cümleyi kurunca çok hoşuma gitti, bilinçli sağduyulu olduğunuz için teşekkür ederim.
Haklısınız.Ben artık insandan umudumu kestim bu yaşımda daha.Hayabusayla yol istiyorum adam önümde frene asılıyo sırf gıcıklığına.Nasıl bir vicdansızlıktır bu nasıl bi insanlıktır.[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:47 ----------
Bu kadar ağır bir makinenin bu kadar kolay kontrol edilmesi beni suzuki ye hayran bıraktı.Gayet ufak tefek biri olmama rağmen.Asıl benim en güldüğüm '' abi bu gsxr1300 . Hayabusa değil ki '' diyen var *Gerçekten çok güzel bi motor uzun yol için de harika dev eni sayesinde hiç rüzgar hissedilmiyor.Frenler 600 kadar olmasa da gayet iyi.Sadece bilmeyen direk A moduna almasın.Bu kadar ağır bi makine bir anda 200 ü geçip aynı ivmelenmeyle devam ediyor.Gerçekten çooook hızlı.Yeni kasayı biraz daha '' az tecrübeliler '' kullanabilmesi için uğraşmışlar diye düşünüyorum.
cbr1100 xx adlı üyeden alıntı
Hayabusa iyidir alayına paket havası çalar....Şaka bir yana farklı karakterlerde makinalar ama suzuki kalitesi tabii mükemmel...Dünyada her çeşit araba markası konuşulur ama tek konuşulan motosiklet HAYABUSA dır. Hatta çoğu arkadaş HAYABUSA yı farklı bir motosiklet markası zanneder ))))))
Birde hayabusa severler vardır vede hayabusadan kaçanlar....Makina yapısı mükemmeldir,sadece fren sistemi makine gücüne göre biraz zayıf kalabilir hissi versede işte buna göre çalışmak ve makinenin ruhuna göre kullanmayı öğrenmek gerekir derim.Yeni kasa HAYABUSA kullanmadım ama şu an kullandığıma göre daha iyi olduğunu biliyorum demekki HAYABUSA bambaşka bir makina ....Bence kullanma amacımıza uygun makine seçmekte yarar var ,yoksa her makinenin ayrı bir zevki olduğu şüphesiz.
Allaha emanet olun.
---------- Post added at 17:05 ---------- Previous post was at 17:03 ----------
Eski kasada mod olmadığı için bizim mod sağ bilekte yani gaz ayarında o da ayrı bir tecrübe ister tabii...
-
18 Haziran 2012, 19:31
Paşam motor yürürkende birkaç foto alaydın hatıra olurdu)
Bu Hayal busa fena fenomen yahu alacam birtane o olacak
İstanbulda 10 kuryeden birinin HAYAL buysası var
konuşuyorum adam bana 360 ı anlatıyor
vay canısına boşa yaşıyoruz diyorum hayıflanıyorum(((
Birde unutmadan şöyle bir konu vardı
http://www.motosiklet.net/forum/konu...ekirdag-6.html
konunun son sayfalarındada benim
gidene 360 süratli arkadaşlara bir teklifim vardı
hatta 3 teklif
3 ayrı anahtar
görürseniz o arkadaşlara konudan ve teklifimden bahsedin
gerçi kiraz festivaline kadar demiştik ama
süreyi uzatırız sorun değil)
-
18 Haziran 2012, 19:42
Aslında tam yolu ankara otobanı olsa gerek.Biz şile , riva gezdik.Şile otoyolu çok yetersiz geliyor busa ya.Tepede bakıyorum yol bomboş bir asılıyorum tepenin sonundayım O nedenle dönüşte 600 e geçtim.Çok şey değişti mi ? Hayır. Ama tabi güçlü frenler ve hafif olduğu için daha geç frene asılma ihtiyacı duyduğum için daha hızlı olabildim.Tabi bi hayabusa sahibi çok rahat hızlı bi şekilde giriyordur virajlarada ama ben ilk defa kullandığım için virajlarda yavaş kaldım.Belki 600 de o yüzden daha fazla keyif aldım
-
20 Haziran 2012, 05:14
coq adlı üyeden alıntı
Abi neden dalga geciyorsunki?????
Ben bugün birisi ile konustum azicik..
Bana sordu sende hangi makina var??
Dedim bu makina var bende
En cok kaci gördün dedi..
... i görebildim ancak
Ohoooo bende bir hayabusa var.. Hemde offen.. 340 gördüm ve daha biraz gazi acabilirdim dedi..
Adamlar yapiyor abi..
Offen=Acik
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)