sevgili mt arkadaşlarım ben yeni alcağım motorla şehirleri gezmek istiyorum. sizce kaç cc'lik motor almalıyım bir öneriniz varmı (ama süper sport olması gerekiyorr..)yardım edermisiniz
sevgili mt arkadaşlarım ben yeni alcağım motorla şehirleri gezmek istiyorum. sizce kaç cc'lik motor almalıyım bir öneriniz varmı (ama süper sport olması gerekiyorr..)yardım edermisiniz
17 ehliyetimi alıcam ama ehliyetsiz motor tecrübem var
neden supersport olması gerekiyor? bence en az 1000'lik al hemen bitsin yol başka türlü çekilmez o motorlarla.
10.000 param var hemde süper sportlar hoşuma gidiyor
hoşuna gitmesi yeterli değil ama racing alman için. espri amaçlı söyledim yukarıda.
marka olarak ne önerirsiniz mesala antalyaya gitmek için hep hayalimdi de
Ben olsam enduro alırdım yol yapmak için. Ve at gibi gösterişliler
enduro çok yorar bence
10.000 Tl bütçen varsa ve super suport istiyorsan hyosung 250 comet Honda cbr 250 alabilirsin ama 100-125 cc ile başlaman daha iyi olur
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
Hayabusa al
Sado
Kardeşim yaşının verdiği bilinçle süper sport motosiklet istiyorsun ama bu motosikletler uzun yola göre yapılmamış bilesin. Eğer ki ben sürerim diyorsan buyur seçim senin 125-250 cc arasından bir süper sport seçimi yap ve al. Unutmaman gereken bir şey var ilk önce korumalıklarını al sonra kalan parana göre motosiklet alırsın.
250 Cc motorla ehliyetsiz polise yakalanan ilk genc sen olucaksın nediyorsunuz bu işe Ayna falanda cıkartırsın sen Gtr250 den
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Uzun yol ve SS motor cok mantıklı
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
Hayalbuysa hayabusa
Endurolarada bak
Hiç aklımda yokken
Enduro meraklısı oldum
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)