Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
sana şimdilik yamaha ybr 125 yada honda cbf tavsiye ederim gerisi çopk tehlikeli olur ya nolcak deme gerçekten tehlikeli
DOST VURULUNCA DEGIL, UNUTULUNCA KAHRINDAN OLUR. BIZ SEVDIKLERIMIZI KIR CICEGI GIBI AVUCUMUZDA DEGIL, KURSUN YARASI GIBI GONLUMUZDE SAKLARIZ.
bu yeni başlayanlar enduroyu niye sevmiiyor anlamıyorum nese sen 1300 hayabusa alabilirsin
Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...
s1000 rr al hem hayabusa gücü üretir hemde vergisis hayabusadan düşüktür senin işini daha cabuk bitirir yani çabuk ölmenin tek yolu 17 yaşında s1000rr almak...ALLAh rahmet eylesin
Not bende 17 yaşındayım
yamaha yzf r 125 ya da honda cbr 125 r başlangıç motosikletin illaki supersport olacaksa bu ikisinden büyük olmamalı
hayabusaaaaa kesinlikle tabiki
gv 250 derim ben herzmnki gibi.....8,800 tl
Yaş 17
10,000 bütçe
olur yahu olmazmı süper olur hemde
sieeepersport almalısın bence
10-15 binlik olsun
güç iyidir el altında.
racingle uzun yol çekilirmi ya,motordan indiğinde belin ağrıdan duramaz
Asfaltı öpmeyen motorcu,motorcu değildir...
Onlara göre şeytan icadı, bize göre fizik kanunları..
biraz daha bekle para biriktir seneye r2 çıkıcakmış
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
Ya admin allasen lütfen ya hala mı bu konular buralarda yaz geldi mt ailesi yine bıkıcak hayatından böyle konular yüzünden.
Kardeşim git forumu araştır biraz. 10.000 bütçen varsa 8.000'e motor alırsın anca. Neden deme foruma bi bak araştır çok yararlı bişiler bulucaksın.
Enduro yorar demişsin ALLAAAAM ÇILDIRAZAAAM
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)