Motosiklet ile Aile Gezisi
Reklamlar
-
17 Haziran 2012, 02:43
Reklamlar
-
17 Haziran 2012, 02:51
Eğer o motor üç kişi bindirdiyseniz ve evladınıza ver karınızsa o kişi tel kelime HELAL OLSUN nasıl bir cesaret.
Gidilen yerler güzel ;)
-
17 Haziran 2012, 03:11
Küçük yaşlardan beri motosiklet kullanıyorum.Oğlumda bundan öncekini (100 lük cup) kullanıyordu ben arkasındayken tabi.Onda merak var ama eşim pek meraklı değil.Kırklareli küçük yer çarşı iki caddeden ibaret.Edirne bize 60 km.70-80 km hızla dinlene dinlene gittik.eşim ve ben 55 kg.Oğlan 24 kg.rahatça sığabiliyoruz.ailecek ilk uzun yolculuğumuz.Eşimle birlikte gidicektik ama eşim oğlanı bırakmadı.
-
17 Haziran 2012, 03:31
güzel gezi olmuşş..
selimiye camisi mükemel..
en kısa zamanda gelip gezmeyi istiyrum camiyi
-
17 Haziran 2012, 07:45
Güzel gezi,benimde en çok görmek istediğim selimiye cami,çok merak ediyorum nasıl bir mimaridir o mabed
-
17 Haziran 2012, 09:02
gezi güzel ama motosiklete 3 kişi binmek mi :O
küçük yaşınızdan beri motosiklet sürdüğünüzü söylemişsiniz, isterseniz rossi olun o motosiklete 3 kişi binilmez. bence gereksiz bir risk almışsınız.
Edirneyi merak eden arkadaşlara ufak bir tavsiye; 5-6 mayıs tarihlerinde gidin, Kakava şenlikleri var. güzel ve eğlenceli oluyor.
-
17 Haziran 2012, 09:12
arkadaşım ailecek yaptığın geziden dolayı benide heveslendirdin beyav çok iyi yapmışsın, eline koluna sağlık gitmiş görmüş kadar olduk, bolcada resim atmışsın Edirnenin bilmedğimiz yerleride varmış
bazı arkadaşlarım niye 3 kişi bindiniz falan demiş moralini bozma hiç kimse hayatında %100 kurallara uyarak yaşamıyor, bazen akıl veren çok olur ama para veren olsaydıda hanımada bir motor alırdın tıngır mıngır gezerdiniz
ahhh ahhh benim hatuna hemen göstermem lazım bu geziyiiii.....
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
-
17 Haziran 2012, 09:39
-
17 Haziran 2012, 11:09
Masallah diyelim guzel gezi olmus elinize saglik
darrusifa ya gitmemissiniz sanirim keske orayi da gorse idiniz
eskilerin hastane anlayisini tedavi yontemlerini canli canli yasardiniz birdahaki sefere aklinizda olsun
-
17 Haziran 2012, 12:08
maşallah güzel gezmişiniz bende sizin gibi üç kişi bindim cub a oğlan küçüktü 12 yaşına kadar rahatça araya oluyordu şimdi birden büyüdü 1.82boy 85 kilo yaş 14 bizde köy yollarından tenha yerlerde bindik ama kaskımızı montumuzu giydik jandarmada durdurdu birşey demedi ben trafik ile ilgili kanunlara baktım ticari araçlarda fazla kişi bindirmek suç ama hususi araçlarda ailece bineni kapsamıyor dolayısıyla motosiklette hususi ve ailece binince fazla yolcu var diye ceza yazmamaları gerekir mana bulan arkadaşlar kurallara mükemmel uyuyorlarmışmı hiçmi kural çiğnemiyorlar
-
17 Haziran 2012, 12:40
güzel gezi olmuş hocam...
necatiye köyünü yazdım bir kenara...elbet giderim.. inşallah
-
17 Haziran 2012, 13:02
güzel gezi olmuş ama 3 kişi binmeniz hiç hoş değil kendinizi düşünmüyorsanız oğlunuzu çocuğunuzu düşünün kimsede 3 kişi motora bindi diye savunmasın ben 3 kişi 4 kişi görünce apaçi diyorum.
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
17 Haziran 2012, 13:55
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.Motosiklete 3 kişi binmenin kurallara aykırı olduğunu biliyorum.Ama çocuk oldu olalı biz üç kişiyiz8 yıldır böyle.İşin şakası arkadaşlar bu konu için tartışmanıza gerek yok.Herkes kuralların bilincinde ama uygulayan yok.Motosiklet başlıbaşına tehlike zaten kural mural sökmez ona.Ben küçük yaşlardan beri kullanıyorum derken ahkam kesmiyorum yanlış anlaşılmasın.ben çocukkende 3 kişiydik motorda,baba oldum gene aynı.Değişmeyen bir bu durum birde trafikteki insan hayvanlar.
-
17 Haziran 2012, 14:03
güzel gezi olmuş tekeriniz düz bassın
-
17 Haziran 2012, 14:31
Geziyi beğendim ama motora 3 kişi binmenizi hiç beğenmedim.
o küçük çocuğun gelmemek gibi bir lüksü yok,o yaştaki çocuk gelmeye zaten can atıyordur da baba olarak sen nasıl götürüyorsun?.
yolun,trafiğin ne kadar sakin olduğunun,senin tecrübenin burada zerre kadar önemi yok,Motosiklet kullanmaktaki tecrübeyi motoru yolda tutmaktan ibaret zannetme.Senin oğlun da o motoru yolda tutabilir.Ancak tehlikeleri öngöremez.
En basiti ,Karşıdan gelen adam da yolun sakin olduğunu düşünerek süratini arttırıyor,daha az dikkat ediyor,Bunu düşündün mü?
Bence yaptığın son derece yanlış.
Savunulacak hiç bir tarafı yok.
Bugün babalar günü,biz üç kuşaktır motor kullanıyoruz,benim de oğlum motor kullanıyor,
Evlat kolay yetişmiyor,en ufak kazada senin hatanla o çocuğun burnu kanadığında cinayet işlemiş gibi suçluluk hissedersin..
-
17 Haziran 2012, 14:36
Hayatta yapacağım en son şey motora iki kişi binmek.
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
-
17 Haziran 2012, 16:20
-
17 Haziran 2012, 18:12
Süper Moderatör
-
17 Haziran 2012, 18:24
ümit_150_zc adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuşş..
selimiye camisi mükemel..
en kısa zamanda gelip gezmeyi istiyrum camiyi
Gidelım beraber ümit
-
17 Haziran 2012, 19:58
jackal_64 adlı üyeden alıntı
Gidelım beraber ümit
gidelim vallahi abi..
süper olur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)