agv gp1 kullanan varmı bu kask çok hoşuma gitti
kullanan varsa yorum alabilirmiyim lütfen
agv gp1 kullanan varmı bu kask çok hoşuma gitti
kullanan varsa yorum alabilirmiyim lütfen
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
arkadaşlar agv gp1 kullanan varmı aranızda ?
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
Ls2 aldım ben
agv en mantıklısı galiba onda karar kılıcam :D cevaplarınız için hepinize teşekürler
@theazrael07
almadıysan ben kullanıyorum agv gp1, iyidir
AGV kullandım, al, benimki kırmızı-beyazlı birşeydi... Dayanıklı olduğunu hatırlıyorum, üç sene önce kullanmıştım.. Çok da aman aman bir sıkıntı gelmiyor aklıma.. Vizör buğulanması da fazla yoktu.. Kendisiyle birlikte bir kez yere yapışmıştık, kırmızı ışıkta bize vuran eşcinsel minibüs amca yüzünden.. Çizilen boyası dışında hiçbirşey olmamıştı kaska.. Eğer o olmasaydı beynimin pekmezi akardı yalnız, o kadarını diyeyim..
Ha şu an yarım LS2 kullanıyorum.. Normal bir kask, öyle kötü falan değil ama AGV mi LS2 mi dersen yanıt elbette AGV...
Not: msjını şimdi gördüm, o yüzden geç yazdım ;-)
full face kasklar daha güvenlidir
çene açılır kasklar sıcakta daha kullanışlı olsa da sıcağın etkisine dayanıp kaskın çene kısmı açık motosiklet kullanmamak gerek
Kazanın ne zaman geleceği belli olmaz full face iyidir.
konuyu incelerken buldum 2. kaskımı değiştirmem lazım diye düşündüm bi an
agv gp1 kaskı güvenlik testinde bulamadım ama ?
170 lira fiyatı var bi sitede alayım mı düşündüm
ne dersiniz ?
# motosikletle.blogspot
Ls2 ff 351 kullanıyorum hic bir sıkıntı yasamadım uzun yol da sehir icinde alırken vizoru siyah ile değiştirdim fiyatı cok uygun ama kesinlikle başlangıç kaski
dün çeneden açılır çift camlı içteki güneş için siyah cam ls2 kask aldım. Mat siyah renk. Bide motor montu aldım. Toplam 625 lira tuttu.bi dost sayesinde 500 tl ödedim çıktım. çok mutlu oldum valla. Nolan kasklarda vardı 450 tl den başlıyodu fiyatları. Onuda ucuza kaptırabilirdim ama ls2 görünüş olarak çok hoşuma gitti. Ls2 al derim.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)