Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
agv gp1 bence.... seviyorum o markayı
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
sharktan hangi model? s700 ü öneririm s900 e gerek yok
öneri için teşekürler kardeşim shark foggy var acaba nasıldır biliyormusun s700 fiyatı biraz aşıyor tabi mağazaya gidip bi pazarlıkla alınabilir aklımda
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7847593/detay/
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ben de düşünüyorum onu marushın 777 yada 888 ama kararsızım marushın kötü diyen de var iyi diyende siz kullanıyormusunuz acaba ? kullanıyorsanız + ları - leri neler
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...88237147/detay
bu modeli alınırmı ?
ls2'yi geç diğerlerini yorumlara göre değerlendir zira ben kullanmadım
Ninja
Bende 888 Shivan dragon var memnunum kastan
Öncelikle çok hafif boynunu yormaz vizörleri çok hassas diyorlar ama şuana kadar birşey olmadı.
Ayrıca Kışın kesinlikle buğu yaptığınıda görmedim.
Tek şikayetim yüksek hızlarda rüzgar sesini duymam oluyor fakat o sesi yapmayan kaskta görmedim şuana kadar
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
kaç paraya aldmıştın kardeşim marushın i bu ilandakini alsam nasıl olur sence birde siyah vizör yada yedek parça fiyaları nasıl acaba marushın in
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8334099/detay/
Bana hediye gelmişti fiyatı 760 tl idi sanırım.
Buradaki fiyatla arasında bayağı fark var belki ufak defoları falan vardır.
antalyada olduğuna göre git bi bak incele öyle al derim ben.
Bendekisi siyah kırmızı ama kendim alıcak olsaydım beyaz olanı alırdım
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
gösterdiklerinden en iyisi shark tır.
shark kaliteli şüpem yok ama sharpta bu modelin testi bile yok acaba nasıldır ? kullandınızmı hiç ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:22 ----------
kask için öneri yapacak kimse yokmu
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:05 ----------
LAZER LZ6 kullanan varmı arkadaşlar nasıl bi kask alınır mı ?
ls2 diyorsun sonrada iyi kaskları sıralıyosun arada dağlar kadar fark olmalı
ben ls2 seviyorm ve memnundum ama ls2 temel ihtiyac kaskıdır diğerleri ise bu işi harbi yapan markalar
ls2 abest kaçar
Mustafa Kemal Atatürk
resimleri olan kasklar airoh speedfire agv gp1 ve lazer 6 arasına ls2 yi koymamım sebebi fiyatlarının aynı olması
Laser cok hosuma gitti mükemmel
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)