Herşey için teşekkürler arkadaşlar yarın servisle elektirikçiye uğrayıp hallederim inşallah herkese iyi geceler ;)
Herşey için teşekkürler arkadaşlar yarın servisle elektirikçiye uğrayıp hallederim inşallah herkese iyi geceler ;)
4300k xenon baya bir önünü aydinlatacaktir. K degeri arttıkça yolu görüşün düşmektedir.bende bit zamanlar 6000k kullandım fakat yoldakilerin gözünü almaktan dolayı soktum.simdi ise nightbreaker kullanıyorum.nb standart halojen ampullere göre fark ediyor daha parlaktir,memnun kalirsin
H4 dediğin ampül çift flamanlıdır yani tek ampülle hem uzun hem kısa far yanar, zannedersem senin motorunda o şekilde aydınlatma sistemi, ikincisi eğerki olay aydınlatma ise en son bakıcan değer hani şu (k) diye yazıyorsunuz onun adı kelvindir ve ışığın rengidir 4300 ideal bir renktir beyaz çok moda ama şunu unutmayın beyaz ışık gözü daima yanıltır vede yorar ama biz kullanıcıların asıl bakması gereken olay lümendir buda ışığın geri verimidir, kullanıcan aydınlatma sisteminin lümen değerlerinin yüksek olması gerekiyor, zenon farlar mercek olmadan pek yararlı aydınlatma araçları değildir her kullanan abi ben kullandım çok süper ışık veriyor, evet ışık kaynağına baktığınızda muazzam bir ışık görüceksiniz, ama bu sadece bir göz yanılmasıdır, zenondan gelen ışık kaynağı bir mercekle desteklenmediği sürece sadece görüntüden ibaret. Ben hep bu ampülü kullandım bir günde ışığı yetersiz demedim http://download.p4c.philips.com/file...s1_pss_aen.pdf
xenonların beyinli motorlara zarar verdiğini duymuştum.bence ufak cc motor için xenona gerek yok vizede falan sorun oluor
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...
ben nightbreaker kullanmadım bilmiyorum, ama kullanan arkadaşlardan kötüdür diyeninide duymadım, ama senin motorun soket kısmına uymayabilir bu ampüller bir önceki mesajımdaki ampülün resminin linkini vermiştim, senden ricam kendi motorundaki ampülle bu ampülün duyu aynımı bana bunu söylersen, sana yanlış bilgi vermemiş oluruz... :D
1 çift sipariş verdim night breaker :D yalnız şöyle bir durum var üstünde ki ampulden istedim servisten sonra resimdekiyle karışlaştırdım üzerindeki ampulde çıkıntı yok girinti var bunda çıkıntı var :D olmadı bi dönüştürücü falan ayarlarız yoksa iade :D fotoğraflarla izlenimleri aktarcam pazartesi günü inşallah 1 saat önce aldım kargoya verdiler pazar olmaz heralde pazartesi takarım
Arkadaşlar sorun çıktı gelen ampul 60-55 watt motorcu aküyü bitirir.. çok ısınır eritir dedi sorun yaratır dedi.. Bende geri göndericem ama yerine ne almalıyım bilmiyorum. 35 watt bi ampul önerin alıyım artık kaza yapıcam yoksa :D acil yardımlarınızı bekliyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)