insan oglu iste, agzi torba degil ki buzesin
Özkan geçmiş olsun tekrar.
Sen iyisin ya, gerisi hikaye..
Büyük geçmiş olsun usta. Şükür ki kalıcı
bir hasar bırakmamış sizde bu kaza.
Allah tekrarını göstermesin.
Sadaka vererek şükrünüzü fiili olarak eda
etmenizi naçizane tavsiye ederim.
Tekrar geçmiş olsun..
eyvallah güzel kardeşim saolasın, amin hiç kimseye göstermesin. naçizane tavsiyen içinde saol bir nebzede olsa her fırsatta yapmaya çalışıyoruz.
Genelde kaza yapan İnsanlar nedense kendini sütten çıkmış ak kaşık gibi ilan etmeye çalışırlar. Her kaza yapan "hatırlamıyorum efendim benim zerre kadar suçum yoktu yada gazlamıyorm, yada alkolsüzdüm" der. Kaza hertürlü olabilir; gazlarsın, alkollüsündür, karşıdaki adam gelir çarpar yada durduğun yerde kafan bişeye takılır gider duvara çarparsın. Sonuçta kaza kazadır ve allah korsun allahta düşmanıma bile yaşatmasın... Sokata bulunmadı bu canlar dimi? Asla ve asla sürücü alkollüde olsa gazlasada kaza yapan biri için kimsenin kimseye "iyi olmuş" "su tetisi su yolunda" gib gib gib şeyler söylemeye hakkı yoktur. Allah kimseye yaşatmasın ama heralde bu durumu en iyi yaşayan bilir. Daha önce bu forumda çok kez bu tip durumlara şahit oldum. Neredeyse "keşke ölseymiş" gibi yazılar bile okudum.
Önemli olan alkollüde binilse, gazlansada yapılan kazanın sebep ve sonuçlarını görüp ders alınıp ve aldığı derside etrafınndaki insanlara aşılayıp sonraki hayatına devam etmesidir insanın...
Tekrar geçmiş olsun bende forumu okuyunca yeni bir kaza haberi ile karşılaşacağımı sanıp tedirğin oldum neyseki değilmiş...
Geçmiş olsun inşallah bir daha böyle birşey gelmez başınıza. Bu oh olsun tarzında düşünenlerin başına daha sonra çok daha kötüleri gelebiliyor biraz insaflı olmak lazım.
Çok çok geçmiş olsun umarım her şey yolundadır
Özkan, sağ salim dönmene sevindim.
Açıkçası yaratılanı yaratandan ötürü sevgimiz olduğundan, ayyaş, 2teker ya da 4 teker kullanan veyahut cinsiyetin tam karşılığını veremeyenler dahi olsa tavrımız kesin ve net olmalıdır yani bu kişi insandır. Gerisi teferruat..
Kazadan sonra bu konuyla alakalı açıklamayı daha yeni gördüğümden ve daha önceki yorumların içini küfürle dolduranları gördükten sonra bu konuyu hiç okumamıştım.
Neyse canın sağolsun, yoksa yazılanların çoğu lafın boku!
Sağlıcakla..
Özkan kardeşim çok geçmiş olsun,daha yapacak çok yolun ve ömrün varmış,hayatın her günü acı tatlı bir tecrübe... Hatadan çıkarılacak ders olgunlaşıp tecrübe olur,tekrar çok geçmiş olsun yolun hep açık olsun
geçmiş olsun...benim bu konudan yeni haberim oldu...inşallah bir daha böyle bir olay yaşamazsın
Sevgili Özkan kardeşim,geçmiş olsun,sağlık olsun.Allaha şükürler olsun ki bir motosiklet sevdalısı arkadaşımızı da kaybetmedik.Bundan sonraki yaşamında sağlıklı güzel sürüşler yapmanı dilerim.O yazıları yazanlar da senin yukarıdaki açıklamanı okurlar ve ne kadar özenli bir adam olduğunu anlarlar umarım.Bu arada kaza sırasında üzerindeki koruma ekipmanları nelerdi? Mont vs varmıydı?
geçmiş olsun sağlık durumunun düzelmesine sevindim...
Geçmiş olsun.. Umarım tekrar yaşamazsın böyle bir durumu... İnsanın hem kendisi hemde dediğin gibi çevresi çok yıpranıyor bu gibi durumlarda...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)