Bugün maliyeye 96 tl
ve bölge trafiğe de 87 tl ödedim ve aldım artık ehliyetim var tam takımım artık sadece motor kaldı
Bugün maliyeye 96 tl
ve bölge trafiğe de 87 tl ödedim ve aldım artık ehliyetim var tam takımım artık sadece motor kaldı
hayırlı olsun..insalh motorunuda en kısa zamanda alıp gönül rahatlıgı ile binersin
hadi hayırlısıı
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Teşekkür ederim ümit abi
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:35 ----------
sağolun
hayırlı olsun. Baklava nerde? Islatalım
hayırlı olsun abicim darısı bizim başımıza
hayırlı olsun inşallalah motorunuda alırsın
Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...
baklamamız burda afiyet olsun
oh valla. Yemiş kadar oldum. Teşekürler.
Motorum şuan var fakat beni tatmin etmesede ayağımı yerden kesiyor Honda Activa ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:13 ----------
Afiyet olsun
Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...
Beyler ben 24.10.1995 dogumluyum ehliyet ne zaman alabilirim bildiğim kadarı ile ehliyet sınavına kayıtlar belirli zaman aralıklarında oluyor ben ne zaman başvurabilirim.
Darısı benim başıma sınavım 30 haziranda bakalımHayırlı olsun bu arada.
Oyun bitince; şah da piyon da aynı kutuya girer...:bounce:
Kazasız belasız kullan
koruma ekipmanların da tamamdır diye düşünüyorum
ayaktan - başa : )
Hayırlı olsun
Hepinize Teşekkür ederim abilerim kardeşlerim
almayanların en kısa sürede almaları dileyiyle
Aile içi ekonomi durumuda iyi olursa güzel bişi almaya çalışacağım
tavsiyelerini dinlerim
hayırlı olsun darısı başıma daha 3 yıl var ama
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı o 2 tekerin üzerinde gitmezdim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)