İlk düşmende kadar gerekli olduğunu anlarsın.
İlk düşmende kadar gerekli olduğunu anlarsın.
Nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilme...
korumalar oldukça cezbedici. ancak kaza anında bu korumaları birarada tutabilmak icin, ustune tekrar bir mont giymek gerekir. normal bedeniniz de olmaz bu sefer, sacma sapan kullanissiz bir uygulama olur, zaten amacimiz yaz sicagina karsi onlem degil mi?
adam gibi yazlik korumali montlar var. usenip sicaklayip bunlari giymeyen adam, fileli koruma da giymez saga sola giderken.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------
bu arada basligi acan arkadasimizin paylastigi 4riders markali urun, kollardan cirt cirtli falan saglam birseye benziyor ama yukarida soylediklerim hala gecerlidir. malum ne aksesuarlar yatiyor evlerimizde de, kullanmiyoruz.
Allah esirgesin hepimizi herkeze kazasız belasız sürüşler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:00 ----------
Kardeş öyle deme kazanın nerde ne zaman gelecegi hiç belli olmaz... İlk fırsatta korumalarını temin etmeye bak can güvenliğin için sonuçta kaza hep senden kaynaklanmayadabilir sn ışıkta beklerken kendini bilmezbi araç sürücüsü çarpabilir... O yuzden tedbiri elden bırakmamak lazım...
Ben omurga koruyucu aldım bütün sırtı komple kaplıyo montun içine giyiyorum ama rahat edemedim ya. Sağ omzumda hafiften eğrilik var bütün gün bilgisayar başında oturup mouse tutmaktan sırt koruma omzuma değdikçe huylanıyorum.
bu body armor denilen alet bi müddet kullanımdan sonra giy çıkar vs den doalyı fileleri yıpranıp kopabilecek hale gelebiliyo...onun için kaliteli olanlardan almakta fayda var..
Aynı başlıklar aynı konular
hala ne giyeyim diye soruyorsunuzya hani,
giymeyin hiçbirşey.
dellenecem protesto için motora bir hafta anadan üryan çıplak binecem..
1. yazıdaki motomax ürünü yurtdışından 30 dolar civarına free shipping ile gelebiliyor. dealextremeye bakınız.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)