Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Kaskın hangi marka dostum ??
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
Çok geçmiş olsun gerçekten..
Kime küfür edeceğimi şaşırdım. Topcase'i çalana mı ? Kapıyı açana mı?
Genel küfür edeyim de o yolunu bulur.
Bu kapı olayı çok kötü ya. Daha geçenlerde atlattım bi badire. Giderken şu sakız taşıyan arabalar var ya dağıtımcılar. Yol üzerinde "ikinci sıraya" park eti, dörtlüleri yaktı.
Yaklaşırken de "ulan dedim açmasına şimdi bu ka.." diyemeden açtı. Ama ben biraz daha şanslıydım, hemen sola kırdım fren filan zaman yoktu. Sıyırdım. Geçerken de korna çalarak baktım, sağ eliyle telefon kulağında, sol elinde sipariş listes midir nedir bi kağıt. Bi de korna çalıp devam ederken "ne lan?" der gibi bi hareket yaptı..
Kısaca. Dikkat. Dikkat. Dikkat!!
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
Yarım kasklar çok saçma zaten yüz üstü bir düşşen yere çene mene kalmaz fullface hem kış hemde yaz için iyi
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
Geçmiş olsun sana birşey olmamış ya gerisi teferruat
Rebornx4 büyük geçmiş olsun. Sanırım kaskı ve montu (yırtık olduğunu var sayarak) çöpe atıyorsun değil mi?
Geçmiş olsun yaa mala gelsin cana değil Allah tan sende birşey yok.O kapılara bende çok ayarım ve en kötüsü elinde hiç bir kozun yok kullanabilecek
Dostum geçmiş olsun. Allah beterinden esirgesin. Koruma hakkında dediklerine harfiyen katılmamla beraber, o top case çalan arkadaşlar diklemesine otursun üstüne. Öyle daha çok işlerine yarar...
Önce emniyet, sonra hareket...
Geçmiş olsun,kesinlikle ucuz atlatmışsın,Adamdan malzemelerin parasını alırken bir de adak parası isteseydin,bi koç keserdin
Ben kapı açmayı bilmeyen öküzler yüzünden(maalesef çoğu baaayan)arabamı park yerinin en uzak köşesine park ediyorum.
Çok geçmiş olsun biraderim ucuz atlatmışsın...Allah korumuş diyelim el veya ayakdan uzuv kopmasına giden sonuclar doğabilirdi hatta m.köy köprüsü üzerinden olsan 6.7 metreden yere bile çakılabilirdin...yırtmışın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
kask korumalar olmasaydı ölürdün dimi ??
Annemle gidiyoruz.Neyse dolmuşa falan bindik..herkez kasksız, hızlı makaslar ata ata gidiyor..aaayh diyor annem hemen, onlarda sanki sen varsın diyor..Ben yanında olduğum halde, milletin akılsız çocukları kasksız korumasız biniyor annemin bile içi cızzz ediyor ise,olurda o kafasızlar kaza yaptıklarında annelerinin hallerini düşündükçe, kendi kendime söz veriyorum anneme çaktırmadan gözlerinin içine bakarak, söz anne diyorum, aklıma ilk sen geleceksin..Ona göre Davranacağım..
geçmiş olsun..Motoruna hiç üzülme,sen sağlamsın ya..Büyüük geçmiş olsun..
Saygılar..
birGarip..
geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun hepimizi
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
Çok geçmiş olsun. Ne kadar da dikkat etsek kapı açılmaları çok ani oluyor ve genelde hiç mesafe yokken oluyor Geçen sene ben de bisikletle benzer kaza geçirip ambulansla hastaneye kaldırılmıştım. Doktor Allahtan boynun kırılmamış dediğinde ikinci bir şok yaşamıştım. Korumaların parasını da sigorta şirketinden almayı unutma. Hepsini tek tek yaz. Kask üzerinde hasar yoksa asfalta sürtüp çiz ve fotoğraflarını öyle yolla. Sakın ama sakın o kaskı bir daha kullanma. Kaska elle zarar ver dememin sebebi, eğer kask üzerinde çizik vs yoksa adamlara anlatamıyorsun. İşte bu bir daha kullanılmaz, içinde çatlaklar oluşuyor falan. Adam dinlemiyor. Üstelik kazalı kaskları alıyorlar, bir güzel boyatıp satıyorlar. Aman 2. el kask almayın. Ne kadar da temiz dursa ikinci el olarak almamanız gereken tek koruma ekipmanı kasktır. Tekrar geçmiş olsun.
Herkese teşekkürler arkadaşlar. Allaha şükür birşey olmadı, çok daha kötü birşeyler de olabilirdi.
Olayın heyecanı ile korumaları yazmadım tutanağa, herhangi bir hak talep edebilir miyim bu aşamadan sonra?
Çok geçmiş olsun. Bence ucuz atlatılmış bir kaza. Başımıza ne geliyorsa şu dikkatsiz umarsız insanlardan geliyor, başka birşey değil.
Büyük güeçmiş olsun, otomobil kullanıcısı artık öğrenmiştir motosikleti dikkate alacağını. Adam aynadan bakıp "motosiklet geliyo bişi olmaz" diyip kapıyı açamaz artık.
Sanada tekrardan büyük geçmiş olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)