Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
Doktor korkuyorum
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Ben zaten motorumla kilometrede 5 krş yakıyorum, indirim yapmalarına gerek yok motoru vereyim onlarada 1 kmyi onlar yapsın.
Bu düşüş hakkatten hiç hayra alamet değil. Kesin sene sonu 5 e çıkacak benzin demedi demeyin
5 Kurusmu benzinciler anıyordur simdi ugrastıgımıza deymiyor diye
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
şu anki depom 13 lt. Önceki motorumun deposu 18 lt. idi. Şimdi eski motorumu arıyorum ))
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Ben siftahı yaptım beyler :D :D 15 kuruş kardayım :D
00:21 de 4.21lt den benzin aldım :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Psikolojik sınır olan 5 lirayı bir süre daha göremeyecegiz maalesef. Zaman zaman indirim ve bindirimlerle. 4.2-4.8 TL arasinda gezecek benzin fiyatlari. Ancak secimlerden sonra 5 lirayi gorebiliriz. Ustelik iktidardaki parti hangisi olursa olsun. Mevcut duzende, hic bir siyasal olusum gelip Mazot ve benzin fiyatlarini dusurmez. Vatandasi sagilacak inek gibi gorduklerinden, 4 memeli inegin 2 memesi akaryakit, 1 memesi isci ve esnaftan aldiklari vergiler, diger memeside yine vatandasin dolayli yoldan odedigi paralar. Kimse ineginin iki memesini kesmez. Ne cok meme dedim sabah sabah Ekonomist degilim ama benim fikrim kisaca boyle.
Yav bizim burada bi yerde 4.14 tü benzin şimdi 4.09 olmuştur sanırım.
Bazı yerlerde 4.60 bazı yerler 4.40 tan satılıyor anlamadım gitti şu işi.
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
Kalitesiz bazı benzinler dostum ben sürekli shell den alıyorum hiç bir sorun çıkmadı :D evden kocaman bir varilide götürüp doldurtsammı ki :D :D biraz çok doldurayımda seneyede gezerim hesabı :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)