Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Pejo 103 ..

REKLAM ALANI
    TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    1-2 Konu gördüm neyse Köyde dayımdan kalma 1995-1997 Sanırım Ruhsatlı+Özel Plakalı bi moped var Pejo 103 Neyse...

1 Sene öncesine kömürlükte olan mopedi ısrarlarıma dayanamayıp (Duvarı) Yıkıp cıkartan ailem (Dedem) Traktöre yükleyip tamirciye götürdük annem motoru yaptıralım bin dedi gittik götürdük adam 300 Tl masraf cıkardı (Yarım Olur Bu işini görmez gene bozulur dedi ) Motorunda gercekten sorun var 1999 dan beri 1 defa bile calısmadı suanda elimde 410 Tl para var acaba diyorum (Cünkü Plakalı+Ruhsatlı moped) Bulmak gercekten Zor sehirdede sürebilirim bu durumda Ne yapayım ?? Motor var tam olarak arastırmadım tatildeyiz gidip baksammı eger bakıcak olursam hemen pazar günü gidebilirim arkadasımla 1-2 hafta ugrastıkdan sonra toplarım ?
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    10SuzAsLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar-200NS
    buluşma hiç sorun çıkartır hep + plaka ruhsatlıda olsa polisler topluyor . biriktir paranı 0motor al taksikle felan yani
    Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...

Motosikleti

Motor bu
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

mali_181 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu an için motorsuz :(
    aynısın 1980 küsürlü modeli arkadaşımın dedesinde vardı dedesi arkadaşıma verdi çok kullandım ve gerçekten güzel motordur ne yollar gittik onla banamısın dememişti

CrosseR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Plakalı ruhsatlı olduktan sonra niye toplasınlar..

Motosikleti
    Ne yapayım toplayayımmı yoksa en kötü Kanuni Breton alıp keyfimemi bakayım 3 ay calısıcam zati

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    ulen izzet al artık bi motor abisi sende kurtul bizde kurtululalım artık be yaw
    Tolga Can bunu beğendi.
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ulen izzet al artık bi motor abisi sende kurtul bizde kurtululalım artık be yaw
    Aynen abi bende kurtulayım artık ama ne bileyim işte siz büyüklerden bilgi almak hosumada gitmiyor deyil hee

Karlıyollar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malesef Yok :)
    Bulaşma hiç derdi bitmez çinliden daha kötü bizim arkadaşta var her ay 1 kere bozuluyor
    Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen abi bende kurtulayım artık ama ne bileyim işte siz büyüklerden bilgi almak hosumada gitmiyor deyil hee
    len oğlum hep değişik motosikletler hakkında bilgi alıyon bi icraat yok ah sen sakaryada olsaydın şimdiye kadar çok kulağını çekmiştim senin

Motosikleti
    len oğlum hep değişik motosikletler hakkında bilgi alıyon bi icraat yok ah sen sakaryada olsaydın şimdiye kadar çok kulağını çekmiştim senin

Abi nedesinz haklısınız 2 ay oldu forumdayım kac motor sordum ben bile hatırlamıyorum ama kötü niyetimden deyil eminim sizde öyle deyilsinizdir ben düşünüyorum alsam nasıl olur nasıl eder..sonra kullanmıs olanlar diyor böyle böyle al et sonra işin içine para giriyor oda biraz kastırınca bozuluyor böylelikle cok soru sorulmus oluyor ama iyide oluyor seviyorum arastırmayı etmeyi mesela motordan hiç anlamazdım bu foruma geldim geleli bircok fikir sahibi oldum ... Ama dur yarın işe baslıcam günlük 15 tl yeter bana akmasada damlar hedefime daha yaklasmıs olurum..

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    oo ii işe başla da forum bi rahat nefes alsın boş oturunca boş boş şeyler soruyorsun sonra kızınca kızdı oluyor

Motosikleti
    oo ii işe başla da forum bi rahat nefes alsın boş oturunca boş boş şeyler soruyorsun sonra kızınca kızdı oluyor

Yok abi kızın darılmam ben size hem bende cıldırıom su pc basında oda soguk 16 derece amaa Calısayım para kazanayım..

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Motor gösterdiğin resimdekinin aynısıysa 95-97 peugeot 103 değil o 82-84 arası 154 LVS benim kendim çalışarak aldığım ilk motordur kendileri ufak blogludur motorcu jargonunda t...şak motor diyede tabir edilir ve eğer resimdeki gibi orjinalse sıradan bi bretondan daha değerlidir-en azından benim gözümde- motorcu 300 lira çok uçuk bi fiyat çıkartmış bence hepsi topu kökünden silindir-sekman -piston -krank alsan malzemelerini İzmir Kemeraltından (Basmane civarı motorculardan) 100-150 liraya alabilirsin 50 gaymada işçilik versen 200 gaymaya bebek gibi fısır fısır moturun olur. Nostaljik olarak binersin. Hee Bretonun performansını verirmi? Asla vermez ama Bretondan daha fazla keyif alırım ben şahsen ona binerken Karar senin izzetçim
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    Abi aynısı tarih yanlıs sanırım tam bilgim yok o konuda ama baya var yası heryeri pas içinde elimde bi resim var fakat net yavas modem cok ısındı aksama atarım baya paslı ama

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    izzet abisi bırak bu pejo breton falan boş işler ben senin gibi genç olacağımda kanuniye binerim alırım en kral motoru veririm gazı al sana motor başka motor arama tam genç işi tip karizma güç sağlamlık ne ararsan var

Motosikleti
    izzet abisi bırak bu pejo breton falan boş işler ben senin gibi genç olacağımda kanuniye binerim alırım en kral motoru veririm gazı al sana motor başka motor arama tam genç işi tip karizma güç sağlamlık ne ararsan var

http://g1206.hizliresim.com/y/g/7x0mv.jpg

Burda bi laf sokma arayıyammı Tvs mi Ybr mi konusundan tamam ben daha bişi demiom yamahacı tvs diyor :S

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Yaşı pası sorun değil izzetçim bi izmir yapıp parçalarını alman bir şişede por çöz yeterde artar bile
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burda bi laf sokma arayıyammı Tvs mi Ybr mi konusundan tamam ben daha bişi demiom yamahacı tvs diyor :S
    abisi bak ben sana senin yaşına uyacak motor gösterdim ben motora binmeye başladığımda ne tvs vardı ne ybr sadece honda titan vardı ama biz onları 50cc moped le tokatlıyorduk şimdi olsa apache alırdım ama yaş baya bi ilerlediği için güçle işim yok bana sorunsuz 2.el i güçlü yedek parça ucuz bakımı kolay motor lazım o yüzen ybr ye biniyorum ama yaş 18 olsa inan apache frover

Motosikleti
    Pahalı ya abi 4.150 tl bide acemiyim basıma cok sorunlar acar ybr den bile korkuyorum yani düşersem baya masraf ama ucuz cinli ile alısıp gecişmi yapayım diye düşünüom?? İzzet'te cagreler tükenmez

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)