aga o zaman adem sakarya da olsa onuda tokatlardım merak etme full modifişın mopedler aklın durur hele o 2 zaman lı sesi yokmu dünyada o ses kadar sevdiğim başka ses yoktur gazı çektin mi inletir ortalığı bıraktığın zaman da bisikletten az ses çıkartırdı ahh o günler çok özlüyorum çok
izzet abisi ucuz mallar la uğraşma benden sana bi tavsiye olmadık arızalar açar başına motordan soğursun
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
bir zamanlar kelon vardı. 16 yaşındaydı. kaç motor değiştirdi bilmiyorum. şimdiki motoru ne onuda bilmiyorum da nasıl yapıyorsa sorunlu bir makina bulmakta üzerine yoktu. lakin adam her makinasına 1000 lik cbr muamelesi yapıyordu. tatlıhız ı okuyunca ben de öyle düşündüm biran.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
Çok benzin yakar bu
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
İşe gireceksen taksitle motor alabilirsin bence.
Oyun bitince; şah da piyon da aynı kutuya girer...:bounce:
çalışır durumda herhangi bir sorunu olmayan kırmızı renkli olan peugeot 103'ümü 300 TL'ye satabilirim
ahanda 3 dost bi araya gelmişler,dedikodumu yapıyolar okumayacağımı zandettiniz deemii şimdi fatihe soralım bakalım. O titan sollayan mobiletler haftada birkere yarışa çıkar, ondan sonra bi hafta komple bakım. Ama titana herdaim binilir. Mobilet anlıktır,titan ömürlüktür doğrumu?
Adem biz o video da gördüğün gibi motorları kamyonlar la götürmüyoruz biniyoruz gidiyoruz gelirken de aynı biniyoruz yani senin sandığın gibi değil yani her daim biniyorduk moped lere sizin oradaki gibi dandik
Değil ustalar da güzel sizin ustalar ise yaramaz bence
tamam abi hemen
fatiihh, oğlum bak giiittt..
şimdi ben bu gazla şimdi çıkıyom yola,bikaç pejo,mobilet tokatlamadan gelmicem
beyler olmuyor ama böyle yarış tokatlamak falan yaşınızdan başınızdan utanın koca adamlar küçük veletler le yarışıyor diyecek elalem
o zaman gaza getirme hacıı. Mobiletini yerim senin fatih
aga o bindiğim pejo pert oldu bi akşam maça gidiyorduk benim sığır bi arkadaş kullanıyordu kaza yaptık yani yiyecek birşey yok adem
pasta yap ta yiyelim, veya 1 kilo baklava al
Cup larada bak idare eder seni
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
mobilet bide 103...başımın belası...
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
Ne kadar mazi varmıs yaa bu konuda ??
Breton
Crypton
Vs vs diye konu actım yazan yoktu sasırdım anlayamadım daha
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)