Beyler işim dolayısı ile; Haftanın en az 4 günü işe takım elbise yada casual style şeklinde gitmek zorundayım. ''İyi tamam güzel'' dediğinizi duyar gibiyim ama Altımda Yzf R-125 olacak sizce çok mu komik olur?
Dip not: Korumalıklarım tamam.
Beyler işim dolayısı ile; Haftanın en az 4 günü işe takım elbise yada casual style şeklinde gitmek zorundayım. ''İyi tamam güzel'' dediğinizi duyar gibiyim ama Altımda Yzf R-125 olacak sizce çok mu komik olur?
Dip not: Korumalıklarım tamam.
Biraz komik olur açıkçası ceket arkandan falan sallanır :D :D
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
valla ben takımla birlikte motoru kullanıyom gayette havalı oluyorum he
Asfaltı öpmeyen motorcu,motorcu değildir...
Onlara göre şeytan icadı, bize göre fizik kanunları..
Ceketi işyerinde bırakıp gömlek üzerine mont giyersen hiç de komik durmaz.
"casual style" viennus gamme da corstiaum??
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
ceket kravat şart ise ceketi iş yerinde bırakıp dizlik kullanıyosan altına kanvas ya da keten pantolonla durumu kurtarabilirsin..kumaş pantolona dizlik kırış kırış eder...
valla ben her türlü binerim...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
O da bi şey mi? Ben okuldaki mezuniyet töreni öncesi sınıfçak fotoğraf çekilmeye gittim.
Cübbeyi kep filan taktım. İş bitti törene yetişçez. Çok zor geldi soyunmak. Kepi çıkardım, taktım kaskı. Cübbeyi de arkada serbest bıraktım.
Giderken hani olur ya filmlerde krallar, kahramanlar filan at üzerindeyken pelerin uçuşur.. Aynısı oldu.
Şehir içinden geçtim millet ne bu diye bakıyor. Sonra e-5 e çıkıp okula yöneldim 80-90 filan gidiyorum.. Millet iyice bi garip baktı.
Sonra okul içine girdim. Herkes bi döndü baktı sonra gülmeye başladılar. Ben de motordan inip "Yeaah!" diye bağırdım..
Üstüne ceketi filan kırıştırmayacak şekilde bi mont giyersen zaten o kadar belli olmaz. Ama parlak sivri burun ayakkabıyla düşünemiyorum..
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
Birkez motora tam takım klasik kesim binmek zorunda kaldım arkadasın yanına gittim g.... ile güldü :D ama ceketi ve klasik ayakkabıyı işte bırakıp pantolunu sırt cantanda taşıyıp işte değişince sorun degil zaten gömlek günlük değişiyor cok dert etmeye degmez şimdi servisle gidip geliyorum işe yarın motorla gelcem planım bu ;) sanda tavsiye ederim 1 yıl kadar boyle gittim geldim cok sorun degil.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
takım elbiseni iş yerinde bırak, normal spor kıyafetlerinle işe gidip gelebilirsin...
yani iş kıyafetin iş yerinde kalsın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)