x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
Ben kafama koydum giyinip gidecem. Gülen gülsün ***. Buda bizim sitilimiz.
Kıyafetle zor olur. Kırışır. Bende iş yerine resmi kıyafetle gidip gelmek zorundayım.
İş yerimde pantalon ve gömlek asacak bir tek çengelim var. ayakkabılarıda yangın dolabına koyuyorum.
iş yerine şort (Diz korumalık), Üst kollu aklet (Body Armor) Kask eldiven geliyorum. Odaya giriyorum. çıkıyorum. SÜPERMEN
Umarım seninde soyunma kabinin vardır. En azından eşya bırakacak bir dolabın olsun.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
vallahi hocam bende bende motor varken bende takım elbisenin üzerine giyiyordum montumu filan hiçte tuhaf durmuyordu.dizliklerimi de pantolonun altından kullanıyordum işyerinde çıkarıyordum.
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
Siz anlatmisken bende anlatayim bari
nikaha takim elbise gidim klasik tarz da motorla gittim pek bisi yok
ama donuste evliydim artik karimi da aldim kaski tak yallah burdur sokaklarinda dolas takim elbiseli bay-bayan polis durdurdu meraktanmis megerse
-takim elbiseyle tek gittin
simdi iki kisi geri donuyon bu kiyafetle motor mu kullanilir
-niye kullanilmasin giderken bekardim simdi evli
dugunden sonra da balayina gidecegiz motorla onde ben damatlik arkada esim gelinlik giyecegiz:-):-):-):-)
-hey yarabbim allah akil ihsan eylesin dedi gulusmelerden sonra
takıma çapır daha iyi gider ama ss olsun bu seferlik...
-----------------------------------------------------------
kask geldimi....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)