Çekim için kamera tavsiyesi?? Gopro nasıl ?
Reklamlar
-
12 Haziran 2012, 14:40
Reklamlar
-
12 Haziran 2012, 15:31
karapara adlı üyeden alıntı
Yaşlandıkça hafızamın bana oynadığı oyunlar artmaya başladı, herşeyi unutur oldum. (B12 eksikliğimi var acaba
)... Motosiklet üzerinde yaşadığım anları kaydederek hafızamın bu oyunlarını bozmak istiyorum...
Motosikletle giderken çekim yapmak üzere kamera araştırmasındayım.. Her tür marka/model ve/veya öneriye açık bir şekilde tavsiyelerinizi bekliyorum.. Gopro kamera kullananlar var mı acaba? motosiklet kullanırken kullanım pratikliği nasıl? Cevaplarınız için teşekkürler..
(Not: Benzer konuyu forumda ben bulamadım.)
+1 takipteyim
-
12 Haziran 2012, 15:50
Gittigidiyorda uygun fiyata var, bende aldım çekim fena değil...(Mini Kamera diye ararsan, karşına çıkıyor)
http://www.youtube.com/watch?v=HxZsckWZOAQ
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
12 Haziran 2012, 15:55
Bildiğim kadarıyla GoPro bu olayın en üst düzey markalarından biri. İnternet üzerinde GoPro ile kaydedilmiş yüzlerce kaliteli motosiklet videosu bulabilirsiniz.
-
12 Haziran 2012, 19:13
Aklınıza gelecek ne kadar ucuz kamera türü varsa her çeşidini kullandım,ucuz etin yahnisi ancak tava kokutmaya yarıyor.Onlara verdiğim parayı geç,montajıyla ıvırı zıvırıyla uğraştığım zamana yazık
Sonunda Drift HD 170-1080p aldım.
Benim kanaatim, diğer benzerlerinden çok daha iyi olduğu yönünde.Youtube üzerinde karşılaştırma görüntüleri de bulabilirsin.
Esprow.com dan da muadil bataryalarını yedek olarak aldım bir günde 5-6 saat çekim yaptığım oluyor.
-
12 Haziran 2012, 19:25
savaskayan adlı üyeden alıntı
Aklınıza gelecek ne kadar ucuz kamera türü varsa her çeşidini kullandım,ucuz etin yahnisi ancak tava kokutmaya yarıyor.Onlara verdiğim parayı geç,montajıyla ıvırı zıvırıyla uğraştığım zamana yazık
Sonunda Drift HD 170-1080p aldım.
Benim kanaatim, diğer benzerlerinden çok daha iyi olduğu yönünde.Youtube üzerinde karşılaştırma görüntüleri de bulabilirsin.
Esprow.com dan da muadil bataryalarını yedek olarak aldım bir günde 5-6 saat çekim yaptığım oluyor.
Drift'in vakumlu tutucakları gopro kadar işlevselmi? ayrıca TR de fiyatı ne kadar? bilgi verirseniz sevinirim
-
12 Haziran 2012, 19:45
Super Moderator
benim şu an kullandığım kamera on numara
üstünde yazan ismi extreme cam full hd
youtube da yanlış olmasın crocolis diye geçiyor bi incele go pro ya yakın görüntü kalitesi ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:44 ----------
akşam video da ekleyebilirim
-
12 Haziran 2012, 19:56
-
12 Haziran 2012, 19:58
Şunları eklerken ve överken Bir zahmet sitesi varsa linkini yada fiyatını yazar mısınız ?
Belkim bizde alırızda güzel anlarımızı paylaşırız. Ne dersiniz hoş olmaz mı
şimdiden teşekkür ederim.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
12 Haziran 2012, 19:59
gündüz çekimi için gopro mükemmel ama gece çekimlerinde ise contour HD nin daha başarılı olduğunu söyleyebilirim. 2 kamerada aşağıdaki çekimleri apan arkadaşımda var. kendi yorumları bu şekilde.
Ride it like you stole it!
-
12 Haziran 2012, 20:36
Aga adamlar HD kamera satıyor anahtarlık şeklinde üstelik 720 x 480 ve 30 fps kalitede renkli Fiyatı da sadece 32 tl. Ben fotoğrafçı ve kameramanım gayet iyi görüntü kalitesi fiyatı ve özellikleri.
http://www.indirimplus.com/174383--a...d-video-kamera
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
-
12 Haziran 2012, 23:18
Alper_tim adlı üyeden alıntı
benim şu an kullandığım kamera on numara
üstünde yazan ismi extreme cam full hd
youtube da yanlış olmasın crocolis diye geçiyor bi incele go pro ya yakın görüntü kalitesi ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:44 ----------
akşam video da ekleyebilirim
Video ekleminizi bekliyoruz...
Cevap yazan ve/veya yazacak arkadaşlara teşekkürler...
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
-
12 Haziran 2012, 23:49
merkezkale adlı üyeden alıntı
gündüz çekimi için gopro mükemmel ama gece çekimlerinde ise contour HD nin daha başarılı olduğunu söyleyebilirim. 2 kamerada aşağıdaki çekimleri apan arkadaşımda var. kendi yorumları bu şekilde.
Abi çekimlerini izlerken dehşete düştüm millet naapıyor yaa,hele o stadın önündeki chopper elemana minibüsün çarpması ve köprüye yaklaşırken beyaz minibüsün elemanı sağ bariyere savurması,aman allam dedim sürekli kullandığım yollar Valla savaş görüntüleri gibi geldi bana..Ama kamera çok güzel görüntü alıyor,bende düşünüyorum yolda kayıt almayı belki lazım olur.
-
12 Haziran 2012, 23:54
Dostum en çok tavsiye edilen ve kullanılan 2 ürünü adam kıyaslamış.videoda 2 marka aynı anda kullanılıyor.Drift ve Gopro...Gopro tereddütsüz fark atıyor drifte.
Adam adamdır, olmasa da pulu; Eşek eşektir,olsada hint kumaşından çulu.[COLOR="#B22222"][/COLOR]
-
13 Haziran 2012, 04:32
Super Moderator
-
13 Haziran 2012, 12:54
Go pro önde gidiyor gibi...
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
-
13 Haziran 2012, 12:57
beyazit60 adlı üyeden alıntı
valla çekim kalitesi orta halliyse bu bile alınabilir...32 tl nedu ya?
-
13 Haziran 2012, 13:17
erro adlı üyeden alıntı
valla çekim kalitesi orta halliyse bu bile alınabilir...32 tl nedu ya?
''Pahalı iyidir'' bir satış tekniğidir ama %98 doğrudur, %2 ise sahtekar olabilir..,Zira küçükken pazarda aynı zeytini 4'e böler farklı fiyat yazardık, en pahalı fiyatı yazdığımız biterdi hep...
Eminim bu alet kaliteli çekim yapıyor ve dayanıklı olsaydı fiyatı 32 TL olmazdı... Zira hem kaliteli hemde ebat küçük ARGE gerektirir,masraf gerektirir, maliyeti arttırır... Pahalı %98 iyidir....
-
13 Haziran 2012, 13:25
''Pahalı iyidir'' bir satış tekniğidir ama %98 doğrudur, %2 ise sahtekar olabilir..,Zira küçükken pazarda aynı zeytini 4'e böler farklı fiyat yazardık, en pahalı fiyatı yazdığımız biterdi hep...
nickinle çok uyumlu bir bilgi vermişsin arkadaşım sayende birşey daha öğrenmiş oldum, sağol
-
13 Haziran 2012, 14:07
Eminim bu alet kaliteli çekim yapıyor ve dayanıklı olsaydı fiyatı 32 TL olmazdı... Zira hem kaliteli hemde ebat küçük ARGE gerektirir,masraf gerektirir, maliyeti arttırır... Pahalı %98 iyidir....
32 tl denemek için çok iyi bir fiyat..neye vermiyoruz ki (başka bir pazarlama tekniği)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)