Çekim için kamera tavsiyesi?? Gopro nasıl ?
Reklamlar
-
23 Temmuz 2012, 02:43
glock adlı üyeden alıntı
Gopro hero2 nin görüntü kaliteleri güzel fakat kullanan bir arkadaşım kask üzerinde ayrodinamik sorunlar yaşadığını belirtti (gopro şeklinden dolayı)
fakat Contour daha ayrodinamik ve görüntü kaliteside gayet başarılı, alüminyum gövdeside daha sağlam ve GPS özelliğide var. Sanırım kullanımı daha kolay ve pratik gibi geldi bana...
Galiba ben Contour GPS alacağım, şimdilik öyle görünüyor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:22 ----------
dediğiniz gibi gopro kullanıcısı daha fazla olduğu için kafa karıştırıyor fakat işçilik, malzeme, özellikler, kalite olarak bence Contour ağır basıyor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:25 ----------
gece çekimlerinde gopro da verimliliğin azaldığını söylüyorlar.
Bahsettiğiniz gibi, hem bu forum da, hem de bir kaç yabancı kaynakta gece çekimlerinden şikayet eden (umduğunu bulamayan diyelim) bir kaç kullanıcı yorumuna rastladım. Benim için çekim sırasın da en önemlisi, ses kalitesi. Rüzgar seviyesinin min. düzeyde tutmalı. Ben açıkçası çekim yapan ve rüzgar sesini yok etmek için görüntüye şarkı eklenen vidyoları sevmiyorum ve kendim de o şekilde sunum yapmak istemiyorum. Şimdi siz böyle konuşunca benim kafam daha çok karışmaya başladı desem . Topu topu iki ürün arasında kalınıyor fakat tercih yapılamıyor . En iyisi biraz daha araştırmak. Ben de size bulduğum bilgileri kamerayı alsanız bile sunarım.
Şimdilik iyi geceler dilerim...
Önce emniyet, sonra hareket...
Reklamlar
-
23 Temmuz 2012, 02:56
Alper_tim adlı üyeden alıntı
video bu arkadaşlar kendim çektim (kaska takılıyken camera)
videoda gelen o tıkır tıkır ses vakum aparatıyla bağladım kaska kamerayı düşer felan diye boyun ipiyle de vakum aparatını boynuma bağladım
onun sesi
bu da resmi
http://img855.imageshack.us/img855/9...0pfullhdex.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:19 ----------
buda tanıtım videosu
http://dx.com/p/1080p-sports-waterpr...d-72861?item=8
senin kamera iyiymiş aslında fiyatıda gprolara göre bi nebze ucuz ve su geçirmez
---------- Post added at 01:56 ---------- Previous post was at 01:49 ----------
Alper_tim adlı üyeden alıntı
video bu arkadaşlar kendim çektim (kaska takılıyken camera)
videoda gelen o tıkır tıkır ses vakum aparatıyla bağladım kaska kamerayı düşer felan diye boyun ipiyle de vakum aparatını boynuma bağladım
onun sesi
bu da resmi
http://img855.imageshack.us/img855/9...0pfullhdex.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:19 ----------
buda tanıtım videosu
http://dx.com/p/1080p-sports-waterpr...d-72861?item=8
senin kamera iyiymiş aslında fiyatıda gprolara göre bi nebze ucuz ve su geçirmez
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
-
23 Temmuz 2012, 07:51
glock adlı üyeden alıntı
Gopro hero2 nin görüntü kaliteleri güzel fakat kullanan bir arkadaşım kask üzerinde ayrodinamik sorunlar yaşadığını belirtti (gopro şeklinden dolayı)
fakat Contour daha ayrodinamik ve görüntü kaliteside gayet başarılı, alüminyum gövdeside daha sağlam ve GPS özelliğide var. Sanırım kullanımı daha kolay ve pratik gibi geldi bana...
Galiba ben Contour GPS alacağım, şimdilik öyle görünüyor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:22 ----------
dediğiniz gibi gopro kullanıcısı daha fazla olduğu için kafa karıştırıyor fakat işçilik, malzeme, özellikler, kalite olarak bence Contour ağır basıyor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:25 ----------
gece çekimlerinde gopro da verimliliğin azaldığını söylüyorlar.
Gopro kaska takıldığında 200+ ss sürüşünde kaskın açısını değiştirmek için baskı yapabilir ama hızlı otoban sürüşlerinde tankcam veya yan/on grenajlara tutturulması hem çekim kalitesi hemde açısı için daha iyi
Kaska taktığınzda ise 100-170km/s arası arkadaşlarınızla beraber gezilerinizi çekmek için daha uygun ekşın için değil
-
23 Temmuz 2012, 10:16
Hacılar kameraların kayıtları muhteşem fakat ilk videolarda bi dede GoPro yu tanıtırken çenesine taktı sonra kasta yan oturdu tam oturmadı orda kazada çene falan çıkabilir o pozisyonda fakat cross kaska takınca yana taktı sorun olmadı bide bakıyorum hepsi muhteşem kalite olunca 80-90 dk çekim yapıyor şimdi her gün çekimden sonra sil izle falan uğraşırmısınız bilemiyorum...
-
-
GoPro Hd Hero 2 1080p çekim (Gündüz)
Önce emniyet, sonra hareket...
-
-
Gidilecek yer, yolun kendisidir...
-
beyler onu bunu bırakın ürün burda ne 500tl 1000tlden bahsediyorsunuz şok fiyat 16 tl :D:D:D
http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/anahtarlik-gizli-kamera-hd-720-73489614
param bosada gıtse alıp denıcem ya ne olabılırkı zararım 1 gun motoru cıkartmam dısarı yanı 15tl benzın parası gıder :D gunduz çeker bu özellıkler boyleyse gece zor ama :D
-
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
-
kakare adlı üyeden alıntı
yanlış anlamayında bu kameralar eskiden sapıkların kullandığı gizli kameralar vardır ya onları andırıyo bana
alsam dolaşamam yanımda
ama denenebilecek bi fiyat tabiki :D denemekte fayda var
aynen alıp denıcem o yuzden :D kaskın ustune cıft taraflı bantla yapıstırdımmı cekerım heryeri :D
-
semih39 adlı üyeden alıntı
aynen alıp denıcem o yuzden :D kaskın ustune cıft taraflı bantla yapıstırdımmı cekerım heryeri :D
o zaman bekliyoruz sonuçları, siparişi verdiniz mi?
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
-
kakare adlı üyeden alıntı
o zaman bekliyoruz sonuçları, siparişi verdiniz mi?
satıcıya mesaj attım cevap gelsin sipariş vericem hemen.pazartesı sabah verse aksam kargo burda 60 km mesafe var satıcıyla :D
-
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
Go Pro 3 Black Edition deneme çekimi. Siz karar verin
-
-
@ferdinandd
Teknik özelliklerine veya iso test sonuçlarına bakarsan acayip fark var. Youtube'a yüklenen videolarda anlamak biraz güç çünkü youtube sıkıştırma esnasında görüntü kalitesini düşürüyor. Şu an bütün yorumcular en iyi kameranın gopro hero 3 black olduğunda hemfikir zaten. Bir de wi-fi olmayanın fiyatını koymuşsun, telefondan falan kameranın ne çektiğini görmek açısından wi-fi özelliği harika. Onun dışında uzaktan kontrol özelliği var tabi.
Black ve silver alacak varsa gpscity.com'dan sipariş verebilir, usps olduğu için gönderim ücreti uygun ve sadece gümrük ödeniyor. (DHL'de kol gibi ardiye ücreti var) Ben white edition aldım firmanın sitesinden, gayet memnunum.
Rüzgar sesi konusunda da çözüm bu:
http://store.micover.com/index.php?d...w&product_id=2
veya para vermek istemeyen benzerini kendi başına dahi yapabilir.
White edition çekimi şöyle:
http://www.youtube.com/user/88seigen
Kamerayı kaska alıp yarın yeni bir video ekleyeceğim. Şu anki konumunda ön cam görüntüyü her türlü bozuyor .
-
Sıkıştırılsa bile Hero 3 Blackin kalitesi önde zaten renk lezzeti daha zengin, karşıtlık ve beyaz algısı daha iyi... ( 1080p izledim )
Sony' den 2 kat daha iyi mi diye dikkatlice izledim sadece ve iki kat fark göremedim nebiliyim Ben Wi-Fi olsa bile kullanmam heralde genel olarak ( hiç tecrube etmedim gerçi ) Sony de Wi-Fi +70 $,
@Seigen, videolarını CBR başlığında izledim, gayet güzel, camın arkasında kalması rüzgardan etkilenmesini de önlüyor ses te çok iyi ve videoda ibre olunca daha bi keyifle izleniyor, bence kaska alma, cam temiz olsun yeter
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
Go pro 2hero kendi cekimlerim - https://www.youtube.com/watch?v=Dv25v3372R8&feature=youtube_gdata_player
-
Ne zaman gopro'mu yanıma alsam lastiklerime bişey oluyor bugün de yine lastiğim patladı hatta kamera kayıttaydı. Ön teker olduğu için yolda kalmadım eve kadar 15km lastik üzerinde geldim. Karda kullanmaktan bin kat zor patlak lastikle motor sürmek.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)