Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosiklet mi araba mı ?

REKLAM ALANI
    lycantrophic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250
    Arabasız olur o kadar, 32 senedir arabasızım 100 sene daha arabasız kalırım.
    Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    anaconda84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    kışın tabiki araba daha iyi olur ama yazın da motor en iyisi sen elindeki parayı ikiye böl ve yarısıyla motor yarısıyla da araba al derim ayağını yerden kesecek kadar. canın hangisini isterse ona bin.
    TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Çanakkale'de otursaydım, bir gün bile iki tekersiz duramazdım,hiç olmazsa bisiklete binerdim.
    O ne güzel bir iklimdir,ne kadar görülecek gezilecek yeri var,Trafik sıkışıklığı yok,Muhteşem bir doğa var.
    Orada sıradan bir Cup bile çok iş görür ve öğrenci bütçeni sarsmaz.
    anaconda84 ve savica bunu beğendiler.

Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    vallahi hocam Çanakkale'yi hiç görmedim ama hava koşulları iklimi güzelse bence de hocamın dediği gibi bir cup bile işini görür.

lycantrophic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250
    Sitede de ne araba sevdalısı varmış? Araba.net olsun sitenin ismi bundan sonra madem.
    Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    6-7 bin liralık arabadan bahsediyoruz ki bu buyuk hata olur. Ogrenci adamsın o paraya alacagın araba ile başedemezsin. Sürekli sorun çıkarır ve yuksek yakıt tuketımı olur.

Ailenden ayrı olduguna gore yanlız bineceksin ki motosiklet almamak için hiçbir nedenin yok. Ayrıca düşük yakıt tüketimi ve masrafsız sorunsuz olacaksın.

6-7 bin tl ye cok guzel 250 cc motosikletlerden alabilirsin.
    anaconda84 bunu beğendi.
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

Motosikleti
    4 gözle bekleniyor
    Yorumlarınız için minnettarım, Çanakkale gerçekten tam bir motosiklet şehri.Motosiklet kullananların sayısı oldukça fazla zaten trafik yok, savaş abinin dediği gibi muhtesem bir doga var.Ben ögrenci oldugumdan araba alırsam motor alamam öyle hemen; ki zaten ailem motor hevesim geçsin diye araba aldırmaya çalışıyor.Ama anlatamıyorum ki bu heves degil, 2 gün sonra geçecek bişey degil hep içimde kalacak.Onlar diyor ki motor alırsan aklımız sende kalacak zaten uzaktasın.Dikkatli kullanıcam desem de anlamıyorlar.Bu arada ben arabayı ortak alıcam 5 yıldır yediğim içtiğim ayrı gitmeyen en yakın aradaşımla ama ben de ortaklıkta sıkıntı çıkar aramız bozulur diye korkuyorum

c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    yazın motosiklet, kışın araba

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Ticari olmadığı sürece arabada, motorda,teknede ortaklık olmaz.
    Az bindin,çok bindin,hor kullandın,temizlemedin,bakmadın,korumadın kavgası yaparsınız bir süre sonra.Kardeşler arasında bile bu tür kırgınlıklar çok olur.
    anaconda84 ve lycantrophic bunu beğendiler.

Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    kardeş bende de aşırı derecede bir motor sevdası var bende ailemden habersiz aldım ama almadan önce de hep şakayla karışık söylerdim ben motor alacağım diye en sonunda aldım ve eve motorla gittim ilk gördüklerinde kimin bu dediler bende arkadaşın dedim sonrasında hep motorla gidince sormalar devam etti bende kendim aldım dedim.hayırlı olsun dediler. şu anda motorum yok satmak zorunda kaldım maddiyattan dolayı ve inan içim içimi yiyor motorsuzluktan hani birisi gelipte al bir tur sür dese vallahi dünyalar benim olur.bir çocuk gibi ne zaman yanımdan bir motor geçse kafamda o motorla beraber geriye döner yaşasın otor sevdası seviyorum tüm motorları

drsteel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ortak araba alınmaz arkadaşınla arkadaş kalmak istiyorsan. benden sana soylemesi. ben öğrenciyken çamaşırları yıkamak için eve çamaşır makinesi almıştık. 4 kişi evde kalıyorduk. 4. kişi sıkıntı çıkardı çamaşır makinesi geri satmak zorunda kaldık. çamaşır makinesinde bile sıkıntı şıkarken arabada oooooo diyorum.

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    biriniz araba alın biriniz motor
    atıyorum 6 bin lira arabaya 2 bin lira motora verin
    motor senin üstüne olsun ve motorda söz hakkı sende olsun
    arabanın da 3 te 1 ortağı ol söz hakkı arkadaşının olsun

Motosikleti
    Naked :)
    Karda kışta, yağmurda kullanılması son derece tehlikeli ve konforsuz bir araçtır motosiklet. Her işinizi göremez. Tamam keyiflidir, onun için burdayız ama mutlaka araba ihtiyacı gelir çatar bir gün. Ben de motorcuyum ve çok seviyorum motoru ama bir de şu var, bu aleti ne kadar kullanırsanız tehlike oranınız o derece artar. Ben düşsem bir yerimi kırsam hayatta bir daha motora binmem mesela. Bu benim görüşüm. Bir keyif sağlıktan önemli olabilirmi? Türkiye'de yaşadığımızı unutmayın. Avrupa da bir otobanda yüksek süratle yol alırken arabalar kibarca yol verir size. Burdaysa oyun oynamaya kalkarlar. Kasti frene basan bir herifi otobanın ortasında pataklamak zorunda kaldım. Düşünebiliyomusunuz? Bunları göz ardı etmemek lazım. Evli hele de çocuklu iseniz iyi kötü bir arabanız olması şarttır. 5 milyara araba alıp fazla sorun yaşamadan kullananlar tanıyorum. Konuyu aaçan kişi daha çok genç anladığım kadarıyla o sebeple durumu farklı. İsterse motor alsın araba yerine. Ama normal yaşamda araba bir gereklilik kendimizi kandırmayalım.
    KeaSH-07 bunu beğendi.

leons - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ZX10R 2015
    Hiç düşünmeye gerek yok madem ailen araba al diyor sende onlardan bir miktar para istei 10000 tl toplam paran olsun yarısı ile motor yarısı ile araba al. Kışın arabayı yazın motoru kullanırsın. Baktın motor sarmadı satarsın. Elinde para olur en azından

wers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    joyride 200i
    Bence motor al.. Nede olsa ihtiyaç anında elini kaldırıp bir ıslık çaldın mı bütün taksiler senin
    Üzerine benzin dökerek intihar etmeye kalkışan genci uzun süre ikna etmeye çalışan polis, sonunda bir bidon benzini kurtarmayı başardı...

BAIIHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CB1000R
    araba alacak olsam yerine motosiklet,

ikisinede sahip olacak olsam arabaya vereceğim parayıda motosiklete dahil ederim.

yılın o çok soğuk 2-3 ayında da otobüs taksi dolmuş dayanıp, sonrasında keyfime bakarım.

yağmur, çamur, kullanışlılığı, yaz sıcağında 2 kilo montu dert edip, sevmediğim kadın ile yatağa gireceğime, sevdiğim kadın ile girer arada tribinede katlanırım.

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Allah allah acaba millet yokluktan mı motor almış yav..
    Ne kadar çok araba isteyen çıktı..

Karlıyollar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malesef Yok :)
    Araba alırsan 3-4 kişi binebilirsin kız arkadaşlarını gezdirirsin falan motora genelde çoğu kız binmek istemiyor ama motorun zevki çok farklıdır istediğin yere daha kısa sürede gidersin daha seridir motor senin işini bir cub çok rahat görür ailenden habersiz motor alma bence ilk önce onların dedikleri gibi bir araba al sonra harçlık biriktirirsin bir yerde çalışırsın kısa sürede para biriktirip güzel bir cub alırsın cublar hem az yakar hemde şehir içi için ideal motorlardır Ailenden habersiz motor alman iyi olmaz aslında.
    Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.

Motosikleti
    kymco downtown300i - Honda Silverwing600 ABS
    bir çılgınlık yapıp, o paraya hem araba al hem de motosiklet. ( şimdi sana anlatacağım olayı vakti zamanında bizzat yapmış olup hiç bir zarar ve mutsuz bi durum yaşamamıştım)...
    .....mesela 91 92 model bir daıhatsu cuore alırsın 4bin tl ye ki tam bir öğrenci arabasıdır.küçüktür eskidir ama ne yakıt derdin olur ne de bakım servis yedek parça v.s. dertlerin. 4 tekerlekli motosiklet işte, öyle düşün. hemde japon.. geri kalan 3bin tl ye de bir honda cbf150 alır keyfine bakarsın... sonuç. araban varmı? var, motosikletin varmı? var.
    ama bunları yapmak için gerçek ihtiyacın doğrultusunda karar verip 1 taşla 2 kuş vurma orantısını çok iyi ayarlaman gerekir.

Motosikleti
    ninja 250
    atv al (10 karakter)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler