gecmis olsun,r1in frenleri nasil bosaldi acaba?
Çok geçmiş olsun..
Geçmiş olsun demekten başka birşey gelmiyor aklıma.
Birkaç öneri verebilirim size(tecrübe ile sabit) ancak uygulayıp uygulamamak size kalmış..
1 Sadaka verin,
2 her yola çıkışınızda dua edin
3 Dikkatli ve sakin olunuz ( bu bütün sürücüler için geçerlidir. )
Tekrardan geçmiş olsun.
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
çok geçmiş olsun, maddi durumunuz el veriyorsa ufak bir kurban kesebilirsiniz
Chronix te o sirada oradaymis onunla bulustuk dedigin kazayi anlatti vuran pejn206 galiba. Birde olay yerinden gecen cbr250r li bi arkadas onunde kaza olunca panik yapip yan yatirmis ama biseyi yokmus
Büyük Geçmiş olsun.. Azrail 20cm ile yanından geçmiş..Benim bildiğim adak sadaka gibi şeyler elbette önemlidir kazayı belayı savuşturur ama malesef ecel tektir dakika şaşmaz
büyük geçmiş olsun verilmiş sadakalarınızdan biri daha eksildi aman dikkat
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Cok cok gecmis olsunda...
200 km/h nin ne oldugunu bilmiyorsunuz sanirim...
Öyle 200 km/h ile biryerlere carpinca ortalikta genelde birseyler kalmaz....
Ben sadece 60 km/h ile benim yol hakkimi alan araca carptigimda firildak gibi dönmüstü o arac...
200 km/h ???????
Yine cok ictim sanirim.....
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Evet R1 im var 200 ün ne demek oldugunu bilmiyorum 80 km üzerine cıkmadım bile hatta Acemiyim naparsınız.
200 ü fazla söylemiş olabilrim tabiki o korku o heyecan yada adrenalin le. ama hicte normal bir hızla gitmiyordu araba. takıldıgın nokta 200 km ise yanlış yere takılmışsın
Teşekkürler yinede takıldıgın nokta icin.
---------- Post added at 05:56 ---------- Previous post was at 05:53 ----------
chronix ozaman yanımdan gecti benim. cünkü birz ileride sağa cektim yere oturdum elim ayağım titriyodu. onumden gecti.
2005 600F gitti... 2006 R1'e Hoşgeldin diyelim :)
Ne racing kullananlar gördüm 2.000 TL lik Arai ile kolunu koruyanlar ;)
Arabanın hızı 150 Km/hz dan fazlaydı.. çünkü ben 150 Km/hz da ilerliyordum kazaya karışan araç arkamdan dengesiz bir şekilde geliyordu..orta şeritteydim sonra pat diye bir ses zaten dedim Allah'ım sana geliyorum..yani öle 80-100 Km/Hz ile olan bir hız değildi..
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Kendisinde siyah ninja vardi.durup Yan yatiran cbr liya yardim etmis. Eleman iyiyim dedikten biraz sonra ayrilmis.bizim bulusma yerine bizden 5dk once gelmisti ama hala biraz sok vardi uzerinde. Kazada arabadan bi kadin firlamis disari ve tam gozunun onunde.tekrardan cok gecmis olsun. Allah bidaha boyle bi olayla karsilastirmasin
Ben fırlayan birini göremedim o anda ama yerde yatan 2 kişi vardı. :S cok gecmiş olsun onada.
---------- Post added at 06:10 ---------- Previous post was at 06:08 ----------
Chronix bunu remzi_39 arkadaşımıza söyle 200 km hız öyle bi hız değilmiş. Genelde birşeyler kalmazmış ortalarda bla bla bla
cok cok gecmiş olsun sanada bu arada herkesin dedigi gibi sadakalarla hayatta kalıyoruz bazen
http://www.focushaber.com/videogaler...yarali-v-21986
kazanın videosu
---------- Post added at 06:17 ---------- Previous post was at 06:15 ----------
aynen, arkamda bi arac kaputu acmıştı arıza yapmıştı bende onun önüne cekmiştim. elim ayagım tıtrıyodu oanda.
Kaza haberleri ile gidiyoruz dün zenon ve undojob ile ayrıldıktan sonra önümde bir Reanult yanlış hatırlamıyorsam içinde bir çift öpüşme azmi içindeler.. 2-3 denemeden sonra tam viraja girerken azimle öpüşmeyi başardılar tabi arabayı bariyere sürtmeyide
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Çok gelçmiş olsun ciddi kaza olmuş valla verilcek sadakanız varmış.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)