'Foşikliyo' buna çok güldüm:D hayirli olsun gule gule kullan
'Foşikliyo' buna çok güldüm:D hayirli olsun gule gule kullan
Tek taktik trafikte kararlı ol, kadın sürücüler gibi sağdan sağdan çekinerek ve kasılmış bi şekilde kullanma. 5 ders almışsın bu işi başarabilirsin kolayca. Biraz kendine zaman tanı ve sana ilk tavsiyem hazır satabiliyoken üstündeki çin malı lastikleri 0 olarak satıp acil bi pirelli çifte kavuş. O lastiklerin çok güvensiz olduğunu düşünüyorum ve bunuda ninja üzerinde bi 5000 tecrübem var ordan söylüyorum. Kazasız belasız! Bütün forum seni destekliyoruz
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
Motorun hayırlı olsun. Hiç bişeye bakma ,sadece kendine güven ve kalbini foşikletme.. Gerisi sular seller gibi gelir. Ulem bundan mı korkmuşum dersin 2 gün sonra. Bütün foşiklerin boşa olduğunu göreceksin
Ben internette yazılan forumlara genelde çok güvenmezdim daha doğrusu internetin sanallığına güvenmezdim diyeyim..Ama motorumu aldıktan sonra internnette araştırmalarım sonucu buraya üye oldum, sonuç olarak burada ki herkes gerçek anlamda içinden gelerek yardımcı oluyor üşenmeden cevap yazıyor..Motor Alemini daha başlamadan sevdim
Bundan sonra emin olun benden çok çekeceksiniz çünkü bu sıcaklığı sizde yakaladım..Herkese teşekkürler
Gerçekten güzel bir motor hayırlı olsun. seni korkutmak istemem ama motor kullanmaya başlayıpta yatmayan yoktur diye düşünüyorum abilerim ve kardeşlerim arasında elbet düşeceksin keşke daha mütevazi bir motor alsaydın
İnş yatırmam motoru, şuanda ameliyathane önünde çoçuğunu bekleyen baba adayı gibi heyecanlıyım vessalam, haliyle çoçuğumun zarar görmesini istemem..
hayırlı uğurlu olsun motorun
motosiklet ailesinede hoşgeldin bu arada
çekinilecek heyecan yapacak bişey yok 5 ders almışsın
salı günü motorunu almaya giderken kaskın montun eldivenlerin dizliklerin yanında olsun sonra sağdan sağdan yavaşça gelirsin evine kadar sonra evin yakınındaki boş bir alanda arkadaşlarında dediği gibi frenleme çalışmaları yap trafikte çok yararını görürsün
allah kaza bela vermesin ama şunu unutma düşmemiş motorcu yoktur henüz düşmemiş motorcu vardır
her zaman gözünü dört aç seni hiç bir araç yada insan görmez unutma ve her zaman full koruma ol ki en az zararla atlat olucakları
görüşmek üzere
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
hayırlı olsun kazasız belasız sürmeniz dileğiyle yavaş yavaş öğrenizrsiniz korkmanıza gerek yok gaza gelmeyin yeter
Ben de senin gibi heyecan içinde motosikletimin gelmesini bekliyorum. 7 günüm kaldı, aldığım da şöylemi sürsem böylemi yapsam diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum.
hayırlı uğurlu olsun, çok güzel bir tercih yapmışsınız.
benim amcam vardı babam amcama araba öğretirken heyecandan vites kolu elinde kalmıştı amcamın :D
şaka bi yana tabi,öncelikle hayırlı olsun.
mümkünse heyecanını yenene kadar aktif trafiğe çıkma derim çünkü motorcu adam
anlık davranmalı ve sürekli uyanık olmalı trafikte.heyecandan Allah göstermesin düşersin
motora zarar gelir daha önemlisi sana bişey felan olur mazallah.
Asfaltı öpmeyen motorcu,motorcu değildir...
Onlara göre şeytan icadı, bize göre fizik kanunları..
Motorsikletime bugün itibariyle kavuştum.Biraz heyecan, biraz sıcak, biraz trafik derken işyerimin(sirkeci) önüne çektim kızımı
Kalbimin foşiklemesi hafif devam ediyor vessalam ama tabi ilk saatler kadar yok.Biraz yoruldum çok terledim,,üzerime kıranlara bol bol küfür ettim arka tekeri gereksiz vites değiştirmek sebebiyle hafif pati yaptırdım,stop ettirdim bol bolbu motorun üstünde acemi olmak çok kötü bir duygu onuda belirtim. Yani nasıl sölim herkezin gözü motorda ve üstünde eli ayağına karışmış bir hıyarın olması kötü bişiey tabiki..neyse çok konuştum..
biraz gezicem biraz km yapıcam deneyimlerimi paylaşıcam arkadaşlar
bari bikaç foto yükleseydin
Asfaltı öpmeyen motorcu,motorcu değildir...
Onlara göre şeytan icadı, bize göre fizik kanunları..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)