Herkes motor alma sebebini anlatsın.
Reklamlar
-
10 Haziran 2012, 16:39
13-14 yaşların da iken, babam bana at sürmeyi öğretti çok hoşuma gitmişti. İstanbulda oturduğumuz için ata binilebilecek beslenebilecek hiç bir yer yoktu. :( Hep hayal kurardım simsiyah bir atım olsun ona süper derecede bakar beslerim diye. Hayalimin boş olduğunu bende biliyordum ama hayal işte kuruyordum. 1 sene sonra kadar Gaziantep'e gittik Nizipliyizdir. Eş dost akraba geziyoruz. Eniştemin de motorcu dükkanı var. Ara sıra oraya gidiyorum ama motorlar gram ilgimi çekmiyor. Eniştemin zoruyla mobilete bindim biner binmez bana at sürerken ki hissi verdi. O gün bugündür motosiklet hastasıyım.Ve Bir adet Yamaha Yzf R-125 im var.
Reklamlar
-
10 Haziran 2012, 16:41
Nerde bir motor görsem hep incelerdim bakardım hele yoldan geçen motor olsun hemen perdeden bakardım benimde olmasını isterdim birde dedemlere gitmek için lazım oluyordu ehliyetimi alınca motor aldık böyle motor aşkından :D
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
-
10 Haziran 2012, 16:47
Motosiklet tutkudur.. Tek sebebim bu.
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
-
10 Haziran 2012, 17:07
Motorum yokki alma sebebim olsunAma olursada zevkten dolayı olur
-
10 Haziran 2012, 17:13
orta yaş sendromu olabilir diye şüpheleniyorum..
-
10 Haziran 2012, 17:13
mehmet1994 adlı üyeden alıntı
Motorum yokki alma sebebim olsun
Ama olursada zevkten dolayı olur
İnşallah zamanla oda olur.
-
10 Haziran 2012, 17:15
bende motorsiklet tutku deildi..
sırf şu istanbul leven trafiginden ve otobüslerin tıka basa dolu oluşundan ve işe giderken otobüs ve trafikte gecen zaman kaybından dolayı almıştım motorumu
sonra mt ye üye oldum...ve zamanla tutku oluştu bende ..
ve şuan sadece tutku diyorum..
-
10 Haziran 2012, 17:16
özgürlük....
kafa nereye motorda oraya...
bu aşktan bir türlü vazgeçemeyeceğim herhalde...
-
10 Haziran 2012, 18:08
Ata binmeyi ben de ufakken öğrendim,senin gibi atımın olması için müsait bir ortam olmadı.Sonra sey_47 kullanıcı adlı İbrahim kardeşim sayesinde motosikletin tadını aldım..Alış o alış patladı gitti :D
Niye mi motosiklet seviyorum,
-Yanımda beni rahatsız edecek biri olmuyor,artçım da bana sımsıkı sarılıyor konuşmak yerine.
-Heyecan arayan bir yapıya sahibim,ufakken de böyleydi,bundan sonra da değişmeyecektir.
-Açık havada bir taşıtla ilerlemek özgürlük katsayımı arıtıyor.
-Bu özgürlük aleti,istediğim zaman emrime amade ve araba gibi bana yük olmuyor.
-Ha bir de hep motosiklet kullanan bir kız arkadaşım olsun istemişimdir,bu da tatlı bir sebep motosiklet binmem için.Daha olmadı,belki olur
-
10 Haziran 2012, 18:10
Az benzin yakıp çok gezmek için motosiklete binmeyi seviyorum, arabam da var ama benzin parası yetişmiyor bir de park sorunu çok gıcık.
-
10 Haziran 2012, 19:14
Tabi önceden de bir tutkum vardı. 13-14 yaşlarımda sahildeki boş otoparkta arkadaşlarımın mobiletlerini kullanıyordum. Üniversite , askerlik derken o tutkuyu unutmuşum. Evlendim ve balayına bozcada ya gittim. Ada çok büyük değil ama yürümeklede biticek gibi değil napsak derken ilan görüp bitane scooter kiraladım. Eşimle birlikte okadar eğlendik ki tutkum tekrar ateşlendi. İstanbul da ulaşım büyük sorun hele birde benim gibi karşıyakada işiniz var ise. Motor alsak mı ne yapsak derken ehliyete yazıldım. Ehliyeti aldım sonra korumalar falan derken bi baktım motor almışım
Üzerine benzin dökerek intihar etmeye kalkışan genci uzun süre ikna etmeye çalışan polis, sonunda bir bidon benzini kurtarmayı başardı...
-
10 Haziran 2012, 19:19
vitesi atıpta gazı açmak varya herşeye bedel o rüzgarı vücudunda hissettmek hele bide arkanda kız arkadaşın varsa tadından yenmez iyidir hoştur güzeldir motora binmek
-
10 Haziran 2012, 19:34
ben ona aşığım oda beni seviyor.. ben onla mutluyum.. beni kırmıyor inciltmiyor... dırdır etmiyor....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
10 Haziran 2012, 20:02
bi gereksiz başlık daha...
-
10 Haziran 2012, 20:12
Benim için bir kültür. Motosikletli yaşam kültürü. Biryerde ruhumun dışa vurumu. Özgürlüğü, doğayı, doğal bir oluşum olan rüzgarı severim çünkü.
Otomobildeyken televizyon izliyormuşum gibi geliyor bana. Motosikletteyken filmin içindeyim.
12 yaşındaydım. Bisikletten inip ilk kez bir mobylette kullanmıştım. O ilk temas bu tutkuyu yaşamaya başlamama yetmişti. Sonrasında kiralık Jawa'lar. Kopamıyordum bir türlü.
İlk motosikletimi 33 yaşımda almıştım. 94 yılıydı. Hero Honda. Gümrük mevzuatından dolayı fiyatı düşünce bana da gün doğmuştu. Tereddütsüz aldım. Lakin henüz 1000 bakıma götüremeden çaldırdım. Üstelik o gün maaşımı almıştım. İlk işim gidip depoyu doldurmak olmuştu. Sonra da 3 saat süren bi güzel temizlik yapmıştım.
Bu beni biraz küstürse de fazla dayanamadım. Bir scooter aldım. Kore malıydı. İki zamanlı (Ne kaçardı ama...)
2005 yılında emekli olunca maaşımı takside yönlendirip motosiklet keyifimi doyasıya yaşayabilmek adına hacimli motosikletlere yöneldim. O gün bu gündür inmedim motosikletten.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
10 Haziran 2012, 20:12
cücüklügümdenn beri babam motosiklet kullanır oda hasta benim gbi onla beraber 12 yaşımda bi bindim jawa 350 ye bidaha inmedm motorun üstnden marka farketmez hertürlü gideri olur scooter hariç
-
10 Haziran 2012, 20:26
kaan898 adlı üyeden alıntı
bi gereksiz başlık daha...
al bi gereksiz yorum daha
-
10 Haziran 2012, 20:27
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
ben ona aşığım oda beni seviyor.. ben onla mutluyum.. beni kırmıyor inciltmiyor... dırdır etmiyor....
Yenge duymasın lastiğini keser abi :D
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
-
10 Haziran 2012, 20:42
beyazit60 adlı üyeden alıntı
Yenge duymasın lastiğini keser abi :D
sabaha kadar çenesinden uyuyamam doğru...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
10 Haziran 2012, 20:58
Benim sebebim hayatımda bir defa çin malı bi sukutere artçı olarak bindim dünyan değişti. Bu 4. motorum
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)