Herhyangi bir nedenim yok
Herhyangi bir nedenim yok
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
1. istediğim yere bağımsız ve özgür olarak gitme isteği,
2. ekonomik oluşu,
3. park proplemi yok,
4. kişiye özel olması ( en çok sevdiğim ayrıntı )
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
Hava atmak icin aldım,acaip hava atıyorum
yatırım için aldım,hiç zarar etmiyorum,altın düşüyor motor fiyatı düşmüyor
kaçmak icin aldım,gittiğim yerlere çoğu kez 4 tekerlekliler giremiyor,bi de telefonu kapıyorum değmeyin keyfime
kurcalamak için aldım,elimde envai çeşit alet edevat var,her hafta bir yerini söküyorum,elim biraz daha alışıyor
hasta olmamak icin aldım,motorsuz kalınca hasta oluyorum
Cevrem motorcu abi + olarak o motor anlatamıyorum işte duygularımı ne yazsam sıgmaz buraya bilen biliyor
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
kucukken ılk okul arkadasım abısının tıtanını calıp gazlardı gezerdı apacıydı o gunden berı sevıyorum mootoru . lıseden atılınca ıse gırıp ılk maasımla 151 rs scooter almıstım
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
20 sene önce mobiletim vardı. Evlenince mobileti satıp iki tekere veda etmiştim. 2007 yılında motosiklet ehliyeti ve ardından motosiklet alacağım diyen bir bayan arkadaşı "Sen delimisin. İstanbul'da motosiklet kullanılmaz. Çok tehlikeli" şeklinde ikna çabaları içine girdim. Fakat onu ikna edeyim derken işin rengi değişti. 5 arkadaş ehliyet sınavına girip A2 ehliyeti aldık. Ve ardından motosiklet alarak iki tekere dönüş yaptım. O bayan arkadaş bir kaç düşmeden sonra motosiklet kullanamayacağına karar verip motorunu sattı. Ben hala devam ediyorum.
bende anlatayım yıllar önce dayımın bir bmw sı vardı sıyah hıc unutmam şaftlı dayım bıze geldımı benı gezdirirdi aklıma koymuştum bu motoru surerim diye bi gun dayimlara gittim motor kapının önünde yengeme dedim anahtar nerde dayim cumaya gitmiş yengem napcan dedi motoru yıkıcam bide calıştiririm dedim anahtarı kaptım ama dayımın bütün haeketlerini izliyodum nasıl yapıyor vıteslerı sanırım şimdiki motorların tam tersi başlıyordu yaklasık 30 yıl önce motoru guzel bı yıkadım ozaman nerde marş kolla calışıyodu motorlar calıştırdım motoru ayagından indirdim bir vides yurudum yaklaşık 700 metre gittikten sonra tabi düştüm oldugu gibi bırakıp kactım gunler sonra dayım beni buldu cok korktum dovecek dıye hiç unutmuyorum ulan eşek herif madem motor kullanacan niye soylemiyon deyip kulagımı cektı. sonra bana gidon tutmasını derken tek başıma kullan mayı ögrendim yaş 14 oldu bir jawa ceylan aldım ücüncu motorum gsx750 suzuki simdi allah nasip ederse gsr600 alacam. ailede motor varsa gerisi geliyo ufak tefek kazalarim oldu ama en cok hasarı bisikletle aldım.BENCE MOTOR BAŞKA SEVDAYA BENZEMEZ.
geçen yıl haziran ayının başı.Tam bir yıl oluyor işte.köye gittiğimde şehirden çok farklı bı hayat olduğunu anlamıştım.Arkadaşlarımda plakasız 100cc motosikletler vardı.Sağa sola bu motosikletlerle giderlerdi.Ben de motosikletim olmadığı için artçı olurdum.Tabi ozamanlar kask mask hak getire...Neyse ben ilk bındıgımde otomobıle bınmekten cok ayrı cok farklı cok özgürce bır ruhu ınsana kattıgını farkettım.Sonra motosikletlere karşı bir merak oluştu içimde.İnternet ve arkadaş ortamlarından çeşitli bilgiler edindim.(arkadaş ortamlarından edindiğim bilgilerin %90'ının yanlış olduğunu kısa sürede öğrendim.) Daha sonra aklıma koydum ve dedimki :
-Oğlum ben öğrenci adamım gelirim giderim belli,zaten motoru olan her taşıta merakım hat safhada.Dolmuş-minibüse vereceğim paranın yarısına benzin alsam km'lerce yol yaparım ve en önemliside ''benim'' diyebileceğim bir şey olur.Araba da alamayacağıma göre en iyisi bir motosiklet alayım.
Kenarda köşede toplasan 500-600tl param var.bir kış 3Y kuralını uyguladım. Yemiyorum-Yürüyorum-paran var mı diye sorduklarında Yok diyorum neyse aylar birbirini kovaladı ve mayıs ayında uzun araştırmalarım sonucunda istediğim motor olan YBR'yi aldım.İyki de almışım.Ama iyiki de kendi paramla, kendi emeğimle almışım.
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)