kardeş gsr600 alderim pişman olmassın tabi temizinı ara ne istersen onda var ne hayabusa nede bı mopet orta her zaman karardır gsr yı bı gor ondan sonra karar ver derim.
kardeş gsr600 alderim pişman olmassın tabi temizinı ara ne istersen onda var ne hayabusa nede bı mopet orta her zaman karardır gsr yı bı gor ondan sonra karar ver derim.
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
yorumlar ılgınc guzel farklı pekı tamam kabul bu sezon bu motorla bıtıcek sonra er6 tarzı bırsey alıcam rahat raht takılıcam. Gsr600 bılıyorum mukemmel alet 4 sılındır 100hp ama ne yakıtını nede gucunu zabdedıcek durum yok bende
İnsanoğlu doyumsuzdur.Herzaman bi üstünü ister.İstediğin kadar CC yükselt.Hiçbiri yetmez.
"Bir şoförün en tehlikeli zamanı ben bu işi öğrendim dediği zamandır" der bir büyüğüm bence 600 ccye geçmek için çok acele ediyorsunuz tabi yinede sizin tercihiniz ben 125 ccde 15000 kmnin üstünde yol yaptım bu km nin genelini virajlı inişli çıkışlı her an düşmeye müsait yollarda yaptım 4-5 kere düştüm yaralandım ve bunlar hep küçük hataların sonucuydu bu hataları büyük bir motosiklette yapsam belkide şimdiye kadar çoktan pamuğu tıkacaklardı bence siz biraz daha 125 cc de kalsanız iyi olur
bana kalırsa 125 cc den bu kadar kısa sürede bıktıysan 250 cc yede en fazla 5 bin km binersn senin yerine ben olsam yamaha mt-03 lere bakarım 10-12 bin gayme piyasası var parana göre bi makina alırsın..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
cbr250r güzel bi seçim fakat hız istiyorsan
gt250r yada paran varsa kawasaki ninja al derim.
hız ve güç istiyorsan hyusong gt250r derim . ilk başlarda kullanmasında zorluk çekersin belki ama sonra alışırsın diye tahmin ediyorum
benim önerim cbr 250r yada gt250r
Şimdi 600'lük bi motorum olsa araba kadar benzin yakacak, doğru düzgün gezemeyecem. Arabayla boş boş gezebilen kaç kişi var şu zamanda. Su gibi paran olsa bile yazık, devleti niye boş yere zengin edecen. Oysa benim caanım 100'lük motorum öylemi, tepesine biniyorum vuruyorum kırbacı gez babam gez, 100km'de 8.5 lira yakıyor, allah ne verdiyse basmama rağmen 2 litreyi aşmıyor. Bugün kilyos uskumruköy'e gittim, yol boyu allah için bir araç dibime yapışıp sollamaya kalkmadı. benim solladığım arabanın kamyonun minibüs'ün sayısını hatırlamıyorum. Cb125'im olsa lastiklerini tubeless yapardım onun dışında yetersiz kalan bir yönü olacağını düşünmüyorum. Bu arada ... güçsüz motoru limitlerde kullanmak, güçlü motorla tın tın gitmekten çok daha eğlencelidir.
misal sedat adam 10 senedir yebereye biniyor:D ama bıkıyomu hayır:D kiki vala şaka bi yana sedatında dediği gibi 250 likte kesmez seni ben tvs den sonra twister kullandım hiç tırıs geldi kendine güveniyosan ve motoru aldıgımda gaza gelmicem iyice profösörü olana kadar gazlamıcam dersen 600lik bişiler al ar6n fln gibi baya cix motorlar var tercih senin 250 lige bincene adam gibi bişiye binersin dierleri banada gitmiyo gibigeliyo
Motosiklet mucidi
güçsüz motoru limitlerde kullanmak, güçlü motorla tın tın gitmekten çok daha eğlencelidir
bu cümlen abna hiç mantıklı gelmedi 150cc bi motoru devamlı bagırtmakmı zevkli?
güclü bir motorun altında aslan gibi mırıldanması her an ucucakmış hissi vermesimi zevksiz sen hiçmi yüksek cc motor kullanmadın?
ben bazen yorumlar yapıyorum ama yanlış anlamasınlar ben öle 100cc 200cc ile anca markete bakkala yada sahile balıga giderim cros olursa başka arazide iş görür ama yolda yok kesmez yetmez zevk vermez tabi bunlara pek cok şart dahil durumu olmuyan insanlar var tabiki bir araba kadar hatta fazla benzin yakıyolar ona bişi diyemem zevkin kıyası cimriligi olmaz bence
Motosiklet mucidi
Valla harçlığımla bu kadarını alabildim, araba istedim 1 ayda 0km arabayı altıma çektiler ama motora gelince, yassak
Bu arada ben motosikleti pratik olduğu için seviyorum 150cc'ye kadar bi motor ile 600'lüğün pratikliği ekonomikliği bir değildir. ben motosikleti ekonomik olduğu, sağdan soldan kaçabildiği, park sorunu olmadığı için(pahalı motoru sokağa koyamazsın çalarlar) seviyorum yoksa 3 yaşında olmasına rağmen 9 bin km'de olan arabamı getirirdim memleketten.
ben sana söliyim sen motora yeni başladın ve bu senin ilk motorun bendede araba var hergün işe gidip gelirim ama 2 ayda bi ya yıkarım ya yagına bakarım motorsa hep aklımda seneler önce başladım motora türkiyeyi boydan boya gezdikten sonra ülke dışına cıkıcam benim için motor her istedigimi karşılıyabilmeli
Motosiklet mucidi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)