Bence scooter olayına ben katılmıyorum kendi fikrime göre çünkü scooter vitesli değil yarın adam vitesli motor kullandığında debriyaj ile vites attırmaya alışmaya çalışacak bence abime göre Mondial Mh 125 drift çok uygun
Bence scooter olayına ben katılmıyorum kendi fikrime göre çünkü scooter vitesli değil yarın adam vitesli motor kullandığında debriyaj ile vites attırmaya alışmaya çalışacak bence abime göre Mondial Mh 125 drift çok uygun
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
Bu düşünceye kesinlikle katılmıyorum, eğitim almayanların doğru birşey yaptıklarınımı sanıyorsun? O eğitimlerde alınacak en ufak bir bilgi belki yeri gelince seni ölümden kurtaracaktır. Varsın 3.000 tl ye motosiklet almasında 2.000 tl ye alsın piyasada motor mu yok? Zaten arkadaş başlangıç yapacak, zamanla bütçesini arttırarak motosikletini tecrübesi oranında değiştirebilir.
Harikasın :-D
Bencede çin malından uzak dur. Hayat ve imkanlar el verdigi kadar. Yapmak istedim herşeyi yaptım. Kim nekadar kızmışsada kim nekadar söylenmeye devam etsede yaparım. Şimdi bugun geçmi dönüp baktığımda motosikletimle yasamışlarım güzel bir anılar olarak kalıcak belleklerde Bence yüreginini takip et dogru yoldasın. Ailen bişekilde kabullenecektir.
ya ben bu aileleri anlamıyorum adam 30 yaşına gelmiş hala hayatına müdahale ediyor yasa dışı bir iş yapmadı sürece bu müdaha leler saçma bırak motor mu alacak araba mı alacak
bende 17 yaşında motor aldım 2 yıl babamın haberi olmadan gezmediğim yer kalmadı baba ma da söylediğimde ilk önce mırın kırın yaptı sonra götürdüm eve onda da vardı motosiklet beraber gezmeye başladık
tabii babam da da bu hastalık küçüklüğünden beri mevcut
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
30 yaşına gelmiş yetişkin bir insan olarak tabi kendi düşünceleriniz ön planda olmalı. Fakat ailede bir anne baba veya kardeş kişinin iyi ve kötü günde yanında olan kişilerdir. Kendi zevkini tercih ederken onların kalbini kırmadan ikna ederek bu işi çözmen sana manevi desteği de kazandırmış olacak. Diğer yönden aksi durumda ailen sana sitem edecek olursa daha bir eziklik duyarsın. Para biriktirmen hayatını kazanman canını rizke atmama önerileri senin iyiliğin için istenen şeylerdir. Önce ailene güven verip onların olurunu aldıktan sonra bu işi yaparsan çok daha mutlu sonuca varırsın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)