Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

arkadaşlar motosiklet alıcam ama bi sorunum var yadımcı olurmusunuz

REKLAM ALANI
    Karlıyollar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malesef Yok :)
    Bence scooter olayına ben katılmıyorum kendi fikrime göre çünkü scooter vitesli değil yarın adam vitesli motor kullandığında debriyaj ile vites attırmaya alışmaya çalışacak bence abime göre Mondial Mh 125 drift çok uygun
    Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    Alıntı eren özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Carl Gustav Hocam ne yaptın sende
    Bunca motorsiklet alan yada yeni başlayan eğitimmi alıyor
    Alacağı 100,125cc bi motor a2 ehliyeti var zaten onada eğitim almaya hiç değmez zatenKaza yapacak olsa scooterlada yapar
    Zaten bütçesi kısıtlı 1000tl sinide oraya verirse ne kaldı geriye
    Bu düşünceye kesinlikle katılmıyorum, eğitim almayanların doğru birşey yaptıklarınımı sanıyorsun? O eğitimlerde alınacak en ufak bir bilgi belki yeri gelince seni ölümden kurtaracaktır. Varsın 3.000 tl ye motosiklet almasında 2.000 tl ye alsın piyasada motor mu yok? Zaten arkadaş başlangıç yapacak, zamanla bütçesini arttırarak motosikletini tecrübesi oranında değiştirebilir.

Motosikleti
    Suzuki VL250 İntruder
    Alıntı ERROR88 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cın malı motor alıpta eve gelırsen doverım seni
    Harikasın :-D
    Bencede çin malından uzak dur. Hayat ve imkanlar el verdigi kadar. Yapmak istedim herşeyi yaptım. Kim nekadar kızmışsada kim nekadar söylenmeye devam etsede yaparım. Şimdi bugun geçmi dönüp baktığımda motosikletimle yasamışlarım güzel bir anılar olarak kalıcak belleklerde Bence yüreginini takip et dogru yoldasın. Ailen bişekilde kabullenecektir.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    ya ben bu aileleri anlamıyorum adam 30 yaşına gelmiş hala hayatına müdahale ediyor yasa dışı bir iş yapmadı sürece bu müdaha leler saçma bırak motor mu alacak araba mı alacak
    bende 17 yaşında motor aldım 2 yıl babamın haberi olmadan gezmediğim yer kalmadı baba ma da söylediğimde ilk önce mırın kırın yaptı sonra götürdüm eve onda da vardı motosiklet beraber gezmeye başladık
    tabii babam da da bu hastalık küçüklüğünden beri mevcut
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cbf150,(bayan isimlerine inat) CaBBaR VT750 Shadow
    Alıntı komparadon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar benim sorunum şu ben bi motosiklet almak istiyorum 3 bin tl nakitim var ama annem ve babam buna karşı çıkıyorlar ve arkadaşlarıma sordugumdada hep aynı yanıtı alıyorum olum motoru ne yapıcaksın git araba al bin parana yazık yaşın 30 olmuş 3 kuruş paran var onuda gidip çar çur etme gibi yanıtlar alıyorum ailemden ehliyetim var a2.. şimdi arkadaşlar sizlerde bi motor sever oldugunuz için ailemin ve arkadaşlarımın lafını takmayıp babamın sinirli tavırlarına aldırmadan 30 yaşında bi yetişkin olarak kendi kararımı kendim verip bi motor almalımıyım yoksa ot gibi yaşamalımıyım.. arkadaşlar şimdiden verecek olduğunuz yorumlar için size çok teşekkür ediyorum...
    Ah be arkadaşım
    cevabın kendi yazdıklarının içinde duruyor
    30 yaşına gelmiş bir yetişkinsin
    bunu bizemi soruyorsun)

osmanba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda şhadow VT 750 c 4 - Honda CBF 150
    30 yaşına gelmiş yetişkin bir insan olarak tabi kendi düşünceleriniz ön planda olmalı. Fakat ailede bir anne baba veya kardeş kişinin iyi ve kötü günde yanında olan kişilerdir. Kendi zevkini tercih ederken onların kalbini kırmadan ikna ederek bu işi çözmen sana manevi desteği de kazandırmış olacak. Diğer yönden aksi durumda ailen sana sitem edecek olursa daha bir eziklik duyarsın. Para biriktirmen hayatını kazanman canını rizke atmama önerileri senin iyiliğin için istenen şeylerdir. Önce ailene güven verip onların olurunu aldıktan sonra bu işi yaparsan çok daha mutlu sonuca varırsın.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)