arkadaşlar yakın zamanda bir motor siklet alıcam ama bir kaç şeyi merak ediyorum öğrenci adamız cebimizde fazla para olmaz mesela 10tl lik benzin atsam ne kadar gezerim örnek vericek olursam mondial 150zc ye 10 tl benzin atsam beni kaç km gezdirir?
arkadaşlar yakın zamanda bir motor siklet alıcam ama bir kaç şeyi merak ediyorum öğrenci adamız cebimizde fazla para olmaz mesela 10tl lik benzin atsam ne kadar gezerim örnek vericek olursam mondial 150zc ye 10 tl benzin atsam beni kaç km gezdirir?
Konuya "yeni bir teknolojiyle yakıt tüketiminiz %50 düşüyor" şeklinde bir yazı umuduyla girdim ama sonuç hüsran!
Cevabımı da üstü kapalı vermiş oldum sanırım!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
cevabın için teşekür ederim dün araştırma yapıyodum deyişik bir başlık görmüştüm ve ilgimi çekti böle deyişik ama konuya hakim başlık açarak dikkatınızı çektim ve 3 dk içinde bir cevap geldi ne güzel deyilmi ama cevabın üstünü biraz açarsak üşümez deyilmi
70km civarı gidersin
bir de klavyenin "ğ" harfin bozuk galiba
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
1 Litre ile 28-32 km arası gidersin zc ile..
Tercihi yarı otomatik 100 cc (cup) motorlardan yaparsan 10 tl yani 2.14 lt benzin ile ortalama 50-60 km hız seyirinde 100 km'ye yakın gidebilirsin.Hem vergi derdi de yok.
Yakıt sorununa çözüm = cup
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
cbf150--------ybr125
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
cuplar çok az yakar ama küçük motor diyorsan ben biraz daha büyük cc istiyorum diyosan 125 150 cc arasında ne az yakan apache dir. ybr ve cbf de az yakar ama apache daha az yakar daha hızlı ve güçlüdür.
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
100lük cub al pnpa
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
100'lük cub'la 10 liraya 120 km yapıyorum.
Honda innova enjeksiyon Lü modelden
Yani2010 veya 2011 model düz yolda tek kisi 80 km hız ile 100 km de 1.7 sarfiyat la tek gecerim gerçi bu hız ki
Limiti ile ybr ile gitsen 2.1 lt benzin yakar Çinli bı cub alsan oda ybr ile aynı yakar ama ybr kadar stabil gidemedigi için seni çok yorar
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
bende de yuki vardı 100 cub bir depo ile ( yaklaşık 12TL) 145 km yol yapıyordum ben şehir içinde ve genelde biraz agresif kullanırdım motoru yani ani hızlanmalar ve ani yavaşlamalar filan veya vites aralarını biraz uzatırdım bağırırdı motor biraz (motorun açılması için yaptım doğrumuydu yalnışmıydı bilmiyorum öyle söylediler açılsın diye bende öyle yaptım).uzun yola da bir defa çıktım (gidiş dönüş yaklaşık 100km)160 km filan yol yaptı motor.
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
cup yazan arkadaşlar doğrusu cub olacak sondaki b harfi bike kelimesinin ilk harfi
İkincilik kaybedenler içindir...
ben 11tl ye 130km depo 2.7litre ama şehiriçinde bile yoruyor
en iyisi ybr125
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)