Yaş 23
İstanbul
Üstüme ilk motor
Axa 780
Anadolu 515
Ergo 2100 ()
En düşüğü allianz verdi
360 tlye sigorta yaptırmış oldum.
Çok fena mideme oturdu bu fiyat :D
Yaş 23
İstanbul
Üstüme ilk motor
Axa 780
Anadolu 515
Ergo 2100 ()
En düşüğü allianz verdi
360 tlye sigorta yaptırmış oldum.
Çok fena mideme oturdu bu fiyat :D
Herşey yaş haddine bağlı değil tabi .Özellikle bir honda marka motosiklet ile zongsen aynı fiyat aralığında sigortalanmıyor
Motor mondial 180 z one s. Yas 20. Sehir izmir. Axa sigorta 616 tl dedi, oha dedim motorun zaten fiyati 4600 ciktim gittim, 2. Olarak hdi sigortaya gittim 185 tl dedi. Biraz daha uygununu bulmaya calisacagim ama en uygunu hdi sigorta gibi okuduklarima gore. Bakacagiz yarinn.
2011 de axa sigorta 50 tl ye yaptırdım
2012 de ne olduysa 200 kusurlara çıktı araştıra araştra 60 kusur tl'ye allians a yaptırdım
2013 aralık ayında netten araştırdım hdi sigorta 120 civarı bir fiyatı vardı tekrar alliansa gittim 80 kusur liraya yaptırdım
vel hasıl kelam allians motosiklet sigortasında uygun gibi
bir hafta önce arabanın sigortasını yaptıracaktım alliansa gittim 360 tl fiyat çıkardılar axa dan 242 tl ye yaptırdım
yani arabayla motosiklet sigortası, sigorta şirketlerine göre kiminde motor ucuz araba pahalı, kiminde araba ucuz motor pahalı
Ben allianz'la her sene çalışıyorum ve bayağı bir indirim yapıyorlar. Ödemede de sıkıntı olmuyor. Otomobilim için bile 475 Tl ödedim ocak ayı başında...İstanbul'daysanız eğer tavsiye ederim ama ben 10 yıllık müşteriyim ve yeni müşteriye nasıl fiyat çıkarırlar bilemem:(
Telefonla yapılabiliyor mu bu sigorta
390 liraya 1 hafta önce alıanz sigortadan yaptırdım :( yaş 21 :(
Yarın ben de yaptıracağım İstanbul plaka 3 yıllık kullanıcıyım kaza bela yok
gerçekten çok çıkmış o ne öyle araba sigortası gibi,
benim eşim sigortacı ondan duyuyorum fiyatları telefonda görüşüyor, bizim iş yerinden birine 170TL ye araç trafik sigortası yaptı geçenlerde.
bazı araçların trafiği 350-400 çıkıyor, motor olunca nasıl bilmiyorum bende,
burdan telefon, web adresi versem üyeliğimi iptal ederler heralde.
isteyen özelden mesaj atsın eşim fiyat çıkarır, 6 farklı sigorta ile çalışıyor,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)