bu ne yaw 150 cc kanuni ye 850 tl sigorta motoru satsan o para etmiyor zaten![]()
bu ne yaw 150 cc kanuni ye 850 tl sigorta motoru satsan o para etmiyor zaten![]()
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Yaptırmasak ne olur? Mecbur muyuz?
Ben bugün fiyat aldım 93 tl :D Korktuğum gibi çıkmadı ama bunda bir çok faktör varmış fiyatlamada. Yaş- model şehir vs gibi.
Yaptırmaz iseniz motorunuz ilk polis kontrolünde bağlanır ve sigortaya vereceğiiz paranın 3-4 katı masrafla tekrar geri alabilirsiniz. İhmal etmeyin günü dolmadan yaptırın .
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
İstanbul icin en uygun trafik sigortasini 203 tl ile axa kazandi euroko 850 lira ak sigirta 550 anadolu sigorta 349 gunes 400 kusurdu yarin axa dan yaptiracagim forumdan bir arkadas sagolsun yardimci oldu uzak bana biraz ama olsun cok ilgilendi
Son duyumlarıma göre axa gümlemek üzereymiş. Yaptıranları irdelemez ama herhangi bir kaza anında tamirci ve çarpanı ilgilendirir. Ortalık çakal exper dolu 2 çizikli arabayı perte çıkartmalar.. tanıdık arabaları çarpıştırmalar falan filen. en sonunda olacağı buydu.. Bu sigorta işi zaten havalara giden milyarlarca dolardan başka birşey değil. Ama düzen bunun üstüne kurulduğu için diyecek söz kalmıyor. Yıllar önce yaşanmış bir olayı anlatayım size; Turistin biri Türkiyeyi gezmeye gelmiş ve birşey dikkatini çekmiş, hangi arabaya hangi kamyona otobüse vs. bakarsa baksın bir yerlerinde mutlaka MAŞALLAH yazısını görüyormuş ve merak edip sormuş dil bilen birine. Demiş ki nedir kardeşim bu Maşallah ? Bizimkise yapştırmış cevabı "Bizim sigorta şirketimiz"![]()
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
İSTANBUL için trafik sigortası AXA sigorta 206,00 a yaptırdım en uygunu şuaralar bu firma
konu biraz geride kalmış.benim sürem geçenlerde doldu 5 mayısta.öncelikle arkadaşlar adı üstünde zorunlu trafik sigortası trafiğe çıkan her plakalı araç yaptırmak zorunda neden mi?allah vermesin bir kaza durumunda kendinizi ve karşı tarafı belli bir miktarda maddi güvenceye alıyor eğer yoksa kat kat ceza ödeyip mağdur ve suçlu oluyorsunuz kısaca herkes yaptırmak zorunda isteğe göre bişey değil yani.ben kendime gelince motorum 125 lik 2011 model bugun baktım iş bankası 94 tl ye garanti euroka 76 tl yapıyor 2012 yılında 43 tl ye yaptırmıştım ergoisviçre sigortaya. yaptırcak arkadaşlar sigorta acentelerinden bi kaç fiyat alıp öyle yaptırsın fiyat firmaya göre değişmekte yakın zamanda yaptıran varsa paylaşırsa bilgilenelim teşekkürler...
sıfır tvs apache alcam yaş 20 tanıdık sigortacıya sigorta yaptırcam tahminen kaça yapar.Ergo sigorta
3-4 firmaya sormuştum en uygunu Axa sigortaydi.
Halk sigortaya sorun ;) axanın 224tl teklif ettiği sigortaya 186ya halk sigortaya yaptırdım..
Yas 28 , plaka 16 (Bursa) , honda crf250l , anadolu sigorta 116TL , axada ayni fiyati vermisti.
Benim sigortada 15 gün sonra bitiyor.Sarıyer-kağıthane tarafında tavsiye edebileceğiniz acente varmı?
Yaş 25, plaka 34, RTR 150 (2008 Model), %10 gecikme cezalı;
anadolu sigorta;464
axa sigorta ;329
allianz; 328
Halk Sigorta; 229
Öyle bi fark var anlamadım
08.05.2013 te halk sigortadan 205 tl ödeyerek yaptırdığım sigortamın süresi 08.05.2014 çarşamba günü doluyor. sizce ne yapmalıyım arkadaşlar? tüm sigora şirketlerini kapı kapı dolaşıp fiyat almak mı? yoksa internet üzerinden teklif almak mı? yoksa yine halk sigortaya gidip hasarsızlık indiriminden faydalanmak mı? az önce anadolu sigortadan 650 tl internet üzerinden teklif aldım. sigorta şirketleri neyin kafasını yaşıyor?
yaş:27 plaka:34 hasarsızlık indirimi bu 20 günde başımıza bi iş gelmezse mümkün
2014 en ucuz motosiklet sigortası halk sigortada arkadaşlar, 23 yaşındayım 2011 cbr125 r 185 tl,ankara sigorta 260,allianz 450 diye devam ediyor
Allianz da 306 sompo japan da 485 anadoluda 427 genralli 450 halkda 185 çıktı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)