Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Fazla 0.7 ucu olan var mı?

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı sysroot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaş hala Z-moto dan alışveriş eden mi var ? Ebaydan siparişi veriyorum 6-10 günde elimde Yurtdışı alışverişi bir araştır.
    Konuyu saptırmak istemiyorum ama bu Z Moto nun yedek parça fiyatları normalmi acaba. Bana değilmiş gibi geliyor ...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    frantisec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    o manifolta DYSON sür .çatlaklara deliklere sıva yada manifoltu olduğu gibi kapla.dyson u boya malzemeleri satan yerlerde bulabilirsin. siyah yada gri renkte olur. fiyatı en son ben aldığımda 8 tl idi.arkadaşın manifoltuna uyguladık sonuç çok iyi.parcan gelene kadar bu şekil idare edebilirsin. iş görür dene.

boraerdin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki VN 1500 - Harley Davidson Sportster
    Custom makinelerin neredeyse tamaminda parca aluminyumdur. Ancak motor takozlarina kadar esneme paylarinin hesaplanmasi gerekiyor. Kawasaki vn serilerinin buyuk cogunlugunun bu sorunu var. parcanin tamiri icin plastik havuzlar var. ancak yaptigimiz olcumler gosterdi ki orjin parcada kullanilan plastik farkli bir pvc den uretilmis.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:45 ----------

Parca fiyatlari normal. Hatta kawasaki almanya'da fiyatlar 90 avro seviyelerinde.bazi kritik parcalari yuksek fiyatla satiyorlar stok maliyetleri nedeniyle.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:47 ----------

Bugun motosikleti dagittim. Yarin manilfoldu sokup once catlak tamiri ardindan yuksek isiya dayanikli fiber kaplama yapacagim. Catlak tespiti icin kompresorle bir tarafindan hava verecegim (uzerine kopuk surerek onceden) yeni parca gelene kadar idare eder umarim. Kullanacagim malzemelerin isi dayanikligi 140 c uzerinde. Umarim basarili olurum. Konuyu video ya da foto olarak paylasmayi dusunuyorum. Ayni sorunu paylasan bircok motosiklet surucusu ozel mesaj gonderdi. Herkes kndince bir seyler yapmis. Ilgilenen herkese tesekkur ederim.

anaconda84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    hocam bu sunfix nasıl psikopat bir malzemedir öyle yahu trafikte seni sinir eden bir 4 teker sahibi şoförü alıp motora yapıştırıp sonrada onun sana yaptığını sende ona yapabilirsin o zaman anlar sanırım ne çektiğimiz. adam nasıl kalkacak motordan demeyin asılıp kaldıracaksınız neresi yırtılırsa yırtılsın herifin
    TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    oturup esneklik kabiliyeti olan bir yapıştırıcı geliştirsem, yırtarım demek!

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)