Arkadaşım bu kadar hazırcı olmayın yaw..
Kilidi aldıktan sonra çözmen iki dakinanı almaz..Zaten üzerinde yazıyor nasıl kullanacağın..
Altı üstü şifreli kilit..
Arkadaşım bu kadar hazırcı olmayın yaw..
Kilidi aldıktan sonra çözmen iki dakinanı almaz..Zaten üzerinde yazıyor nasıl kullanacağın..
Altı üstü şifreli kilit..
almadan görmek istiyoruz isstersen yardim edersn istemezsen ceker gidersin
Başüstüne ...
motora 3 çantan var neden 4. çantayı takıyorsun sorusunun cevabıdır bu başlık.
2 tane kaskı, dizliği sırtlığı montu nereye sığdıracağım?
uzun yola çıkıyorum; yolda motosiklet bozulsa ne yapacağım?
yolda yağmur yağsa ne yapacağım?
işteyken boş bir anım olduğunda motorun sağını solunu bızıklamak istediğimde takım olmayınca ne yapacağım?
halat kiliti 4. çantam olmadığı için ben de artçı kaskını bağlıyorum ama içim rahat değil. ortalık haysiyetsiz terbiyesiz insan dolu. kaskın içine tükütmeyeceği ne malum?
ben de bir kere eldiven çaldırmıştım. motorumun çalınıp yan sokakta bırakıldığında polisi beklerken hem de. lanet olsun böyle insanlara. halen daha eldivensiz geziyorum.
kaskı çalınan arkadaşlara geçmiş olsun. ufak anahtarlı olan kiltler de işinize yarar. Bayrampaşa Decathlon a yolunuz düşerse orada uygun fiyata bulursunuz. hem şifrelisi hem de anahtarlısı mevcut. özellikle renkli camı taktığımda bi geliyorum vizörde her yer parmak izi olmuş. anlıyorum ki biraz kurcalamışlar. hayır korkuyorum herifler camı sökecek diye
Her günümüz böyle geçmiyor tırsmana gerek yok. , Çok güzel günlerimiz oluyor. En kötü günümüz böyle olsun bitsin. Allah beterinden saklasın.
Bir gün senide aramızda görmek dileğiyle.
O kadar sert olmaya gerek yok. Arkadaşın dediği gibi basit bir şey, anlaşılmayacak kadar zor değil.
Genç bir arkadaşa benziyorsun. Biraz uslubuna dikkat et, burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor.
ilk resimde özellikleri senin anlayacağın şekilde anlatmaya çalıştım. ikinci resim ise ona benzer başka bir kilit örneği. Sonuç itibari ile iki kilitte aynı işe yarıyor.
Teli geçirebileceğin herhangibi sağlam bir yere kaskını güvenle bırakabilirsin. Motor yada elektirik direği artık hayal gücünde ne varsa kaskı oraya kilitle.
Kal sağlıcakla.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
montun bile kitlenebiliyo olması çok güzel aslında...ama ayının biri montu çalayım çekeyim derken devirmesin motoru
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Bisiklet çok kötü olmuş
Bisiklet zaten tekerden kilitlenmez. Gövdeden kilitleyeceksin. Tekerlek para etmiyor
tel değil mi bu kilit, çok mu sağlam? penseyle falan kesilmez mi
Ninja
Tolga Can
Gerçekten yaptığın mesaiyi takdir ettim..
Ama bu kesmez bence..Videolu anlatımda istiyoruz..
Şifreli değilde anahtarlı olursa daha sağlam olur. Gerçi ben kaskımı motorun uzerınde bırakmam ıcın. en fazla 10 metre uzagında olmam lazım. yada top case bırakırım.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Ben ilk Bisan Roadstar cup100 aldığım zaman 20 tllik bir kask almıştım :D motorun üstünde bırakıyordum hep çalan olmuyordu :D
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
Hırsızda biliyo ucuz olduğunu ondan calmamıştir pahalıyı seçiyolardır serefsizler
Ben kaskımı hiçbir türlü motosikletimin üstünde bırakmam. İster kask kilidi olsun ister olmasın. Çevremizde art niyetli o kadar çok insan var ki. Park halindeki motosikletin koltuğunu bıçakla delen, aynalarını kıran veya zarar vermek isteyen çekemeyen çok insan var. Motosiklete kilitli bırakıp gittiğimiz kaska zarar vermek isteyen karaktersiz, kanı bozuk insanlar illaki vardır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)