O kaskı 3.5 ay sonra bulduktan sonra artık kim almış kim satmış kim çalmış hiççççççç önemi bile yoktu koluma taktım doğru evin yolunu tuttun inanın başınıza gelince sizde anlarsınız o an gözünüz kaskınızdan başka hiç birşey görmüyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:45 ----------
Ben kaskımı bulmuşum almışım zaten esnaf rezil olduğuyla kaldı..Kaskımı bulmuşum kaç ay sonra o yüzden fazla uğraşmak istemedim..O günden beri o kaskımı kullanmıyorum hergün silip silip odanın köşesine koyuyorum..
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
bende hep merak ederdim "la bu kaskları motorun üstünde bırakıp gidiyorlar, kimse çalmıyormu" diye. çalıyolarmış demek
geçmiş olsun ayrıcada. bir de kendi kullandığım kilidide göstereyim. gerektiğinde tekere dolayıp disk kilidi işinide görür. ayrıca kapladığı yere göre oldukça uzun. fiyatıda 10-15tl (fuarda 10tlye almıştım hudsondan)
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Hırsız arkadaşlarla hasbihal olup onlara doğru yoldan bahsetmek istiyorsanız (!) yaygın 2. el sitelerinde çalınan malzemelerinizi aratın. Motorcu olmayan biri elden kime kask satabilir? Bulursanız hepimiz için de ayrı ayrı öpün gözlerinden...
Cümleten geçmiş olsun
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
Adamlar temiz kaskları seçmiş. Neyse 4 adet kask kilidi aldık. Artık bütün kaskları her daim kilitleriz.
Adapazarı çok büyük bir yer sayılmaz. Umarım salak 105 yada scoter üzerinde cross kaskı ile gezmez. Motor ile birlikte onuda sürükleriz peşimizden
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
İrfanım o vosvosu ağaca bağlamamışlar büyük ihtimal..
Vosvos oraya geldiğinde o ağaç orda değilmiş..Ağac kendini arabaya bağlamış.. :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)