zuhahaha Çin malları 10,15binde dökülüyo diyenlere kapak olsun 150.000 de adam hiç yoksa daha 50.000 daha götürür
zuhahaha Çin malları 10,15binde dökülüyo diyenlere kapak olsun 150.000 de adam hiç yoksa daha 50.000 daha götürür
Sado
KUKEKUTO o motor beni bi 50.000km daha götürse süper olur sonra yok fiyatına satsam içim acımaz bindime sayarım
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:12 ----------
mehmet sende haklısında allah bi zarar ziyan vermesin motora acımam da çocuga acırım ya bişey diycem şimdi örnek ben ışıklarda duruyom adam geldi arkadan vurdu düştüm sonra olayı polis gördü geldi şimdi hangimiz sucluyuz bana diyolarki ehliyetin olmadıgından en çok cezayı sana kitlerler ???
şuan 16 yaşındaysan 1996 doğumlusun demektir. 2000 yılından beri motora binmemişsin. yani 96-2000 seneleri arası binmişsin. Pardon ama 0-4 yaş arasında nasıl bindin motora?
şöle anlatayım babam kurye idi çok iyi hatırlıyorum motor hastasıydım işten gelir yemek yer 2 saat uyur sonra taksiye çıkardı eve girmesine izin vermezdim motora binip 2mahallede 2 tur atmassak eve almazdım çok iyi hatırlıyorum hatta annemler alan hep sölüyolar hatta videolarımız bile var buda bişeymi motorda istanbuldan ıspartaya gitmişiz işte onu tam hatırlıyamıyorum ama anlatıyolar anlıycan canım kardeşim benim kanımda var motor işi sabahları kreşe brakırdı babam motorla bazen o alırdı motorla dönerdik bazen annem alırdı anlıycan motora binmediyim gün yoktu
gerçektende iyi kitliyolarmış
Başın sağolsun kardeşim...Allah babanın yattığı mekanı cennet eylesin...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)