ayın temmuzun 1'inde maaşı alınca motorun fotosunu görebiliyormusun
ayın temmuzun 1'inde maaşı alınca motorun fotosunu görebiliyormusun
Ahmet Altin
100 cc ile 110 cc arasında ne fark olacak ki?
bence orjinalden şaşılmamalı eğer 125 cc 150 cc falan yapılacaksa eğer cc büyültme işine girilmeli. yoksa gereksiz bence.
ayrıca fotolar görünmüyor...
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Linke çevirdim kardeşim görebilirsin
Ahmet Altin
fotolar görünmüyor kardeşim :( http://www.hizliresim.com/ buradan dene bir de istersen
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
motorun güzelmiş kardeşim allah kaza bela vermesin özellikle zenon çok hoşuma gitti
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
saolasınnn
Ahmet Altin
maşallah güzel cup
ama farlar karşıda kinin gözlerini kamaştırır ayrıca yağmurlu havalarda aydınlatma mesafesi çok düşer benden söylemesi affınıza sığınarak
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Doğru söylüyosun kardeşim ama artık çok masraf yapmak istemiyorum şunları yaptırıyım hele bi gerisi önemli değil
Ahmet Altin
piston,segmanlar,pim,motorun çubuklu sanırım subap çubukları,egzantrikliyse egzantrik zinciri,komple conta takımı gerekir diye düşünüyorum,bencede 110 cc yap yapmışken.bende motorun garantisi bitince 150 cc yapıcam
Karadeniz - Giresun.
hayırlı olsun ahmet...gezide görüşelim...tanışalım...
saolasın hakan abi geziye geliyorum zaten kaçarı yok biliyorsun
---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 21:32 ----------
valla bende 430 lira felan var ama daha hesaplatmadık yakın zamanda hesaplatınca yazarım ben bura
---------- Post added at 21:45 ---------- Previous post was at 21:35 ----------
saolasın yazım listeye
Ahmet Altin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)