İstanbul'da Cross- enduro gezileri.
Reklamlar
-
MErhaba arkadaşlar, sonunda motorumu aldım: zealsun 200 GY-A cross. gerçektende aletten çok memnunum, hatta daha rodajı bitmeden şöyle bir gücüne bakayım diye araziye de çıktım.
Şimdi asıl konuya gelelim, ben bu motoru sadece şehiriçinde kullanmak için almadım. Arazide kullanmak, günlük gezilere de katılmak istiyorum. Hatta dediğim gibi daha motorun rodajı bitmeden, ve daha 100 km'deyken bile geçen pazar bostancı dan anodolu kavağına gittim. Süper bir yer, herkese tavsiye ederim, sonrasında ise kavağın üstündeki bir yoldan araziye girdim ve orada motoru test etme şansım oldu...
neyse Sonuç olarak demek istiyorum ki , istanbulda bu tür geziler düzenleniyor mu ya da düzenlemek-katılmak istermisiniz?
herkese sevgiler saygılar.
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Sevgili gokhan kardesim..
Daha önceden de duyurduumuz üzre her türlü gezi organizasyon sitemi z tarafında yapılacak..Hemde çok yakında..
-
Saolsın Zuhtupaşa kardeşim, bu arada herkese merhabalar
Motorun heyecanından hemen konuya girmişim, mesajı gönderdikten sonra anladım
GErçektende en önemlisi kazasız belasız sürmek, bunun için herkese iyi sürüşler diliyorum.
Görüşürüz.
-
-
Yok mu arkadaşlar bir yorum yahu?
-
-
-
güzel fotoğraf ama dediğim yer değil
-
gokhanerciyes68 adlı üyeden alıntı
Yok mu arkadaşlar bir yorum yahu?
---------------------------------------------------------------
Selam,
anadolu yakasında da güzel yerler var...ömerli barajı, riva, polonez, kayışdağ gibi...
biz genelde pazarları oralarda dolaşıyoruzz arkadaşlarla...beraber gidebiliriz...bana bildir yeter...
[COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]The X-Track[/FONT][/COLOR]
-
Erob hocam, dediğim gibi bende anadolu yakasında oturuyorum. Pazarları boş oluyorum. yani size katılmak isterim. MSn ile normal mail adresim aynı; gokhanerciyes68@yahoo.com. istersen özelden de yazışabiliriz. Şimdiden heyecanlandım
görüşmek üzere.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler